Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Sponsorlu Bağlantılar

Heimdalll

Heimdalll

Üye
pazartesi gelmezse zaten ümidi kesicem

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
625le aynı anda çıkardılarda biz mi almadık, aynı telefondan büyük ekranlı çıkarmanın mantığınıda anlamadım zaten bu Nokia nın .....liği
Pil ve ekran :) ekran büyürse pilde büyür arkadaşlar :)

OozyStaw

OozyStaw

Üye

Klasörlerle ilgili ekran görüntüsü çok goş değil mi :oke:
Nokia beamer 1 GB ram sınırı sizi biraz kızdırabilir :bilmm

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Keşke o klasöre dokununca ekrana ufacık bi çerçeve açılsa da onun içinden seçsek :) daha hoş olurd :) misal android ios :)

ON9

ON9

Üye
yok ben kararımı verdim ios a geçiyorum her güncelleme dandik ne geldi şimdi sistemin eksiğimi kapandı hayır kutucuklama gelmiş birtek bu güncellemede bana lazım olan oda marketten uygulama indirip yapılıyordu biraz değişiği ayrıca ios da iphone 4 ten 5s e kadar aynı anda aldı ios 7 yi bizde öylemi hayır iphone 4 dahi herşeyi alıyor ios bekle beni wp8 pişmanlıktır artık bana göre 8.1 de fos 3 ay daha bekliyceğim maalesef .:D.
620ye kutucuklama gelmiyebilir .:D.
var ama nasıl yapılıyor bilen yok .:D.
valla iphone 4'e herşey aynı zamanda geldi demişsiniz ama ios teması dışında pek bişey gelmedi sanırsam. Güncelleme alanlar da kopekten pişman. İphone 4 tuş kilidini açarken kasılmaya başladı arkadaşın.

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
İos 7.1 de iphone 4 bile 5 kadar seri olacakmış.... Diye duydum :D

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
klasik laflar ama öyle değil tam tersi telefonları bilerek yavaşlatıyorlar ;)
Diye duydum.. Dediğime bakma sen kesin bilgi :) beta testerların yorumlarına bi bak :) 7.1 de hızlanıyormuş iphone 4

enterneoll

enterneoll

Üye
Diye duydum.. Dediğime bakma sen kesin bilgi :) beta testerların yorumlarına bi bak :) 7.1 de hızlanıyormuş iphone 4
betalarda zaten hızlıydı ios7'de de sonra asıl sürüm geldi daha kötüydü :D kendim kullandığımdan biliyorum ama umarım 7.1 ile çözülür

Esendağlı

Esendağlı

Üye

Klasörlerle ilgili ekran görüntüsü çok goş değil mi :oke:
Nokia beamer 1 GB ram sınırı sizi biraz kızdırabilir :bilmm
saat ile kutucuklar birbirine çok yakın,oylemiydi yoksa yenimi oldu acaba

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Yok çeken kişi ekranı azıcık yukarı kaydırmış :) yoksa yine aradaki fark değişmedi :D

Esendağlı

Esendağlı

Üye
ademoz05

ademoz05

Üye
insanı kolaylıkla küfür ettirmeyi başarıyorlar. 1 gb ram wp mühendislerin cebine girsin, çıkmasın ceplerinden.

bu konuya da bir daha yorum atmayacağım ve black guncellemesini iplemeyeceğim, 1 gb ram sınırı sürekli olursa

sekajmer

sekajmer

Üye
925'te kamerada fark yok

Üst Alt