csH Üye Goodjober' Alıntı: danimarkada 620 coming soon olmuş geri kalanlarda hep Waiting for approval Genişletmek için tıkla ... dünden beri öyle fransanın yerine Danimarka olmuş
Goodjober' Alıntı: danimarkada 620 coming soon olmuş geri kalanlarda hep Waiting for approval Genişletmek için tıkla ... dünden beri öyle fransanın yerine Danimarka olmuş
thesenol Üye ben daha 820 yi güncelleyemedim göncelleme ilerliyor diyor %0 da kalıyor hep böyle bişey başına gelen varmı
ben daha 820 yi güncelleyemedim göncelleme ilerliyor diyor %0 da kalıyor hep böyle bişey başına gelen varmı
Rainesto Üye carew89' Alıntı: 520 ye gelicek mi ;? Genişletmek için tıkla ... böyle giderse gelmicek gibi görünüyor
carew89' Alıntı: 520 ye gelicek mi ;? Genişletmek için tıkla ... böyle giderse gelmicek gibi görünüyor
skynet Üye thesenol' Alıntı: ben daha 820 yi güncelleyemedim göncelleme ilerliyor diyor %0 da kalıyor hep böyle bişey başına gelen varmı Genişletmek için tıkla ... Sende Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız 'dan sıfırdan güncelle
thesenol' Alıntı: ben daha 820 yi güncelleyemedim göncelleme ilerliyor diyor %0 da kalıyor hep böyle bişey başına gelen varmı Genişletmek için tıkla ... Sende Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız 'dan sıfırdan güncelle
aaeerr Üye 520ye çıkar ama geç çıkar gibi geliyor. Yetim işte boynu bükük 512mb. Ama gayet guzel mc4 oynuyorum nedense....
520ye çıkar ama geç çıkar gibi geliyor. Yetim işte boynu bükük 512mb. Ama gayet guzel mc4 oynuyorum nedense....
thesenol Üye skynet' Alıntı: Sende Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız 'dan sıfırdan güncelle Genişletmek için tıkla ... ne var ne yok siliniyor o zmn da tlf da
skynet' Alıntı: Sende Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız 'dan sıfırdan güncelle Genişletmek için tıkla ... ne var ne yok siliniyor o zmn da tlf da
HeroMR Üye Bence 1 hafta içinde gelir. Geçen haftalar yabancıların tatiliydi o yüzden gecikme olmuş olabilir. Yani tahminen haftaya bugün saat 8:30-9:00 gibi bence.
Bence 1 hafta içinde gelir. Geçen haftalar yabancıların tatiliydi o yüzden gecikme olmuş olabilir. Yani tahminen haftaya bugün saat 8:30-9:00 gibi bence.
suyunsesi Üye Benim salı gecesi tahminim tutmadı ama bence önümüzdeki haftaya kesinlikle sarkmaz gelir.
Aybin.Kilic Üye thesenol' Alıntı: ne var ne yok siliniyor o zmn da tlf da Genişletmek için tıkla ... Windowsphone.com sitesine girip satın alma geçmişinden yüklediğiniz oyun program her şeyi yüklersin. Sıfır kurulum en güzeli yani
thesenol' Alıntı: ne var ne yok siliniyor o zmn da tlf da Genişletmek için tıkla ... Windowsphone.com sitesine girip satın alma geçmişinden yüklediğiniz oyun program her şeyi yüklersin. Sıfır kurulum en güzeli yani
papakudioflu Emekli Yönetici Lumia 720 çift tıkla uyandırma hayırlı olsun. Yakında Black güncellemesiyle geliyor.
csH Üye papakudioflu' Alıntı: Lumia 720 çift tıkla uyandırma hayırlı olsun. Yakında Black güncellemesiyle geliyor. Genişletmek için tıkla ... sadece 720ye mi
papakudioflu' Alıntı: Lumia 720 çift tıkla uyandırma hayırlı olsun. Yakında Black güncellemesiyle geliyor. Genişletmek için tıkla ... sadece 720ye mi
Rainesto Üye evet arkadaşlar sağlam bir kaynaktan haber aldım Windows 8.1 den sonraki hafta gelicekmiş Son düzenleme: 26 Ocak 2014