n000k Üye kurubeyin4' Alıntı: bu glance screen in rengini nasıl değiştiriyoruz onu bulamadım Genişletmek için tıkla ... gece moduna aldiginda renkli oluyor..
kurubeyin4' Alıntı: bu glance screen in rengini nasıl değiştiriyoruz onu bulamadım Genişletmek için tıkla ... gece moduna aldiginda renkli oluyor..
Esendağlı Üye kurubeyin4' Alıntı: bu glance screen in rengini nasıl değiştiriyoruz onu bulamadım Genişletmek için tıkla ... Ayarlar>göz atma
kurubeyin4' Alıntı: bu glance screen in rengini nasıl değiştiriyoruz onu bulamadım Genişletmek için tıkla ... Ayarlar>göz atma
4MaGuS Üye acaba 8.1 in betası ne zaman yanına başlar bence bu güncellemeyi tamamen dagıtıp şubat başınada beta sürümünü çıkartırlar gibi sizce
acaba 8.1 in betası ne zaman yanına başlar bence bu güncellemeyi tamamen dagıtıp şubat başınada beta sürümünü çıkartırlar gibi sizce
HeroMR Üye tadalar' Alıntı: acaba 8.1 in betası ne zaman yanına başlar bence bu güncellemeyi tamamen dagıtıp şubat başınada beta sürümünü çıkartırlar gibi sizce Genişletmek için tıkla ... Şuan benim hiçbir fikrim yok ama 14 Nisan'da 11PM civarında dağıtılmaya başlar gibi geliyor.
tadalar' Alıntı: acaba 8.1 in betası ne zaman yanına başlar bence bu güncellemeyi tamamen dagıtıp şubat başınada beta sürümünü çıkartırlar gibi sizce Genişletmek için tıkla ... Şuan benim hiçbir fikrim yok ama 14 Nisan'da 11PM civarında dağıtılmaya başlar gibi geliyor.
4MaGuS Üye HeroMR' Alıntı: Şuan benim hiçbir fikrim yok ama 14 Nisan'da 11PM civarında dağıtılmaya başlar gibi geliyor. Genişletmek için tıkla ... hiç fikrin yok halin bu ise çok iyi
HeroMR' Alıntı: Şuan benim hiçbir fikrim yok ama 14 Nisan'da 11PM civarında dağıtılmaya başlar gibi geliyor. Genişletmek için tıkla ... hiç fikrin yok halin bu ise çok iyi
HeroMR Üye tadalar' Alıntı: hiç fikrin yok halin bu ise çok iyi Genişletmek için tıkla ... Öylesine salladım
mtoyanik Üye HeroMR' Alıntı: 625'e glance gelme ihtimali var mı hala? Genişletmek için tıkla ... Bende merak ediyorum. Donanımsal bir eksiklik mi var acaba ?
HeroMR' Alıntı: 625'e glance gelme ihtimali var mı hala? Genişletmek için tıkla ... Bende merak ediyorum. Donanımsal bir eksiklik mi var acaba ?
Aybin.Kilic Üye Goodjober' Alıntı: 620 ye seneye verirler mi Genişletmek için tıkla ... #Diren620 #Diren620Kullanıcıları Kahrolsun bağzı şeyler diyorum!!!
Goodjober' Alıntı: 620 ye seneye verirler mi Genişletmek için tıkla ... #Diren620 #Diren620Kullanıcıları Kahrolsun bağzı şeyler diyorum!!!
dakamon Üye Konu Sahibi Umarım 620 nin batarya performansında gözle görülür iyileşme olur. bide 620 sahiplerine önerimdir çıkınca kesin alın Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Umarım 620 nin batarya performansında gözle görülür iyileşme olur. bide 620 sahiplerine önerimdir çıkınca kesin alın Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
HeroMR Üye Tmobile' Alıntı: SORULARDA SORULAR .. ACIBA 520 YE NE ZAMAN GELİR . Genişletmek için tıkla ... Bence yarın saat 21:00 gibi gelir.
Tmobile' Alıntı: SORULARDA SORULAR .. ACIBA 520 YE NE ZAMAN GELİR . Genişletmek için tıkla ... Bence yarın saat 21:00 gibi gelir.
Tmobile Üye HeroMR' Alıntı: Bence yarın saat 21:00 gibi gelir. Genişletmek için tıkla ... neden 21:00 ..
HeroMR Üye Tmobile' Alıntı: neden 21:00 .. Genişletmek için tıkla ... Gelen güncellemelere baktığımızda biri 20:30 diğeri 23:00'da verildi tahminen öyle salladım
Tmobile' Alıntı: neden 21:00 .. Genişletmek için tıkla ... Gelen güncellemelere baktığımızda biri 20:30 diğeri 23:00'da verildi tahminen öyle salladım
Tmobile Üye HeroMR' Alıntı: Gelen güncellemelere baktığımızda biri 20:30 diğeri 23:00'da verildi tahminen öyle salladım Genişletmek için tıkla ... 6.hisler kuvvetle muhtemel .. ama daha coming soon bile olmamış olduktan 3 gün sonra geliyor ..
HeroMR' Alıntı: Gelen güncellemelere baktığımızda biri 20:30 diğeri 23:00'da verildi tahminen öyle salladım Genişletmek için tıkla ... 6.hisler kuvvetle muhtemel .. ama daha coming soon bile olmamış olduktan 3 gün sonra geliyor ..
HeroMR Üye Tmobile' Alıntı: 6.hisler kuvvetle muhtemel .. ama daha coming soon bile olmamış olduktan 3 gün sonra geliyor .. Genişletmek için tıkla ... Ciddiye almayın öylesine salladım Genelde 1 gün eksik 1 gün fazla tutuyor.
Tmobile' Alıntı: 6.hisler kuvvetle muhtemel .. ama daha coming soon bile olmamış olduktan 3 gün sonra geliyor .. Genişletmek için tıkla ... Ciddiye almayın öylesine salladım Genelde 1 gün eksik 1 gün fazla tutuyor.
Tmobile Üye HeroMR' Alıntı: Ciddiye almayın öylesine salladım Genelde 1 gün eksik 1 gün fazla tutuyor. Genişletmek için tıkla ... pazartesi akşam üstü 5:20 geçe gelicektir garanti ..
HeroMR' Alıntı: Ciddiye almayın öylesine salladım Genelde 1 gün eksik 1 gün fazla tutuyor. Genişletmek için tıkla ... pazartesi akşam üstü 5:20 geçe gelicektir garanti ..
Krnl386 Üye Arkadaşlar mobilden girdiğim için kontrol edemiyorum. LM 820 için NSU ya dosyalar verildi mi acaba ?