bsavr Üye Arkadaşlar sadece şu göz atma ekranının renklerini değiştirebiliyorum app folder filan nasılyapıcaz onu istiyordum en fazla
Arkadaşlar sadece şu göz atma ekranının renklerini değiştirebiliyorum app folder filan nasılyapıcaz onu istiyordum en fazla
Dejavuex Üye bulutsuzgece' Alıntı: Bu konuyu da diğer konuyla birleştiriyorum. Ortalık Black'ten geçilmiyor Genişletmek için tıkla ... herkes heyecan yaptı Haftaya 920 için verilir inşallah öyle umuyorum ya
bulutsuzgece' Alıntı: Bu konuyu da diğer konuyla birleştiriyorum. Ortalık Black'ten geçilmiyor Genişletmek için tıkla ... herkes heyecan yaptı Haftaya 920 için verilir inşallah öyle umuyorum ya
Akhtoher Üye Yöneticilerden birinin çok detaylı olarak güncelleme ile ne özellikler geldiğini ve nasıl kullanabileceğimizi anlatan bir konu açması lazım.
Yöneticilerden birinin çok detaylı olarak güncelleme ile ne özellikler geldiğini ve nasıl kullanabileceğimizi anlatan bir konu açması lazım.
Sensation Emekli Yönetici Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
narnia16 Üye Akhtoher' Alıntı: Yöneticilerden birinin çok detaylı olarak güncelleme ile ne özellikler geldiğini ve nasıl kullanabileceğimizi anlatan bir konu açması lazım. Genişletmek için tıkla ... Aynen ya her şey karıştı birbirine
Akhtoher' Alıntı: Yöneticilerden birinin çok detaylı olarak güncelleme ile ne özellikler geldiğini ve nasıl kullanabileceğimizi anlatan bir konu açması lazım. Genişletmek için tıkla ... Aynen ya her şey karıştı birbirine
Akhtoher Üye PureFood' Alıntı: daha önce hiç bu klasör muhhabeti yapılmamıştı nereden çıktı bir anda. Genişletmek için tıkla ... Sürprizzzzzzzzz
PureFood' Alıntı: daha önce hiç bu klasör muhhabeti yapılmamıştı nereden çıktı bir anda. Genişletmek için tıkla ... Sürprizzzzzzzzz
Tmobile Üye bsavr' Alıntı: Yav nasıl gelcek bu klasör Genişletmek için tıkla ... bu kutuya basılı tutun kucuk kutu atın içerisine ..
bsavr' Alıntı: Yav nasıl gelcek bu klasör Genişletmek için tıkla ... bu kutuya basılı tutun kucuk kutu atın içerisine ..
bsavr Üye Tmobile' Alıntı: bu kutuya basılı tutun kucuk kutu atın içerisine .. Genişletmek için tıkla ... Anlamadım
Tmobile' Alıntı: bu kutuya basılı tutun kucuk kutu atın içerisine .. Genişletmek için tıkla ... Anlamadım
Tmobile Üye bsavr' Alıntı: Anlamadım Genişletmek için tıkla ... küçük kutunun üzerine bir küçük daha atın ..
ON9 Üye slmrt' Alıntı: coming soon daha yakın Genişletmek için tıkla ... Belki yarın belki yarından da yakın
bsavr Üye Tmobile' Alıntı: küçük kutunun üzerine bir küçük daha atın .. Genişletmek için tıkla ... Hocam iki kutu küçültüyorum koyuyorum üstüne yana kayıyor birisi yanlış yapıyorum heralde
Tmobile' Alıntı: küçük kutunun üzerine bir küçük daha atın .. Genişletmek için tıkla ... Hocam iki kutu küçültüyorum koyuyorum üstüne yana kayıyor birisi yanlış yapıyorum heralde
Tmobile Üye bsavr' Alıntı: Hocam iki kutu küçültüyorum koyuyorum üstüne yana kayıyor birisi yanlış yapıyorum heralde Genişletmek için tıkla ... yakında çıkar kokusu bununda nokia ..
bsavr' Alıntı: Hocam iki kutu küçültüyorum koyuyorum üstüne yana kayıyor birisi yanlış yapıyorum heralde Genişletmek için tıkla ... yakında çıkar kokusu bununda nokia ..
dakamon Üye Konu Sahibi bsavr' Alıntı: Hocam iki kutu küçültüyorum koyuyorum üstüne yana kayıyor birisi yanlış yapıyorum heralde Genişletmek için tıkla ... Bence seni tiiye alıyorlar.
bsavr' Alıntı: Hocam iki kutu küçültüyorum koyuyorum üstüne yana kayıyor birisi yanlış yapıyorum heralde Genişletmek için tıkla ... Bence seni tiiye alıyorlar.