Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

İngilizcesi olan arkadaşlar, bakabilirler mi? Bu indirildi ama açılamadı hatasından yurt dışında da var mı ve hatayla ilgili bir gelişme var mı?

En çok merak ettiğim şey şu facebook a tarayıcıdan girince yine resimler yarım çıkacak mıydı ... Evet hala yarım...

Yatıp uyuyalım vaz geçtim ben.

n000k

Üye
eveeet Black güncellemesiyle wifi problemim çözülmüş arkadaşlar ne mutlu bana.hata veren arkadaşlar neden hata alıyor bilmiyorum ama bence telefonları bir mühlet kapayıp ve ayrıca modemleri bir mühlet kapatıp dinlendirip tekrar deneyin derim.bir fikir sadece benimki

Tepkiler: OttomaN TigeR

n000k

Üye
çok hızlanmış telefon.ve ayrıca menüde olsun ana ekranda olsun ,çok hafifte olsa takıla takıla kayıyordu.şimdi bakıyorum hiç bir takılma yok.yalnız bu güncellemeyi yapmak bende fena şarj yemiş.bağlığım şarja tak diye gözlerini sulandırmaya başladı =D

skynet

Üye
Offff bize de gelirmi acep bu güncelleme

Tepkiler: OttomaN TigeR ve Heimdalll

Hagios

Üye
Bir çözüm buldum şu an deniyorum olursa paylaşırım.

Tepkiler: n000k ve erhanercan

4MaGuS

Üye
Nokia beamer inmiyor arkadaşlar birde güncelleme bittikten sonra yukarıda lumia black hoşgeldiniz bildirimi geldi küçük ama güzel bir ayrıntı olmuş bence
bende denedim inmiyor diflerde yaptım bölge abd olmasına rahmen yok yakında belki bir güncellenme yayınlarlar bellimi olur pogram için

PureFood

Üye
Tek seferde yükledim arkadaşlar. Şarj 100'dü işlem bitti, 74e indi. İyi ki 40'ta iken yapmamışım sakata gelirdim belki de. Çarkların altındaki çubuk takıldı bir ara sonra birden açıldı kendi kendine.

Tepkiler: OttomaN TigeR
80188309 lanet olsun arkadaş ...

5-6 kere denedim...

Tepkiler: erhanercan

skynet

Üye
bende denedim inmiyor diflerde yaptım bölge abd olmasına rahmen yok yakında belki bir güncellenme yayınlarlar bellimi olur pogram için

Beamer uygulamasını az önce fiddler ile denedim indi ve kuruldu Tabi açılmıyor ama yinede kuruldu

Tepkiler: beats

PureFood

Üye
Arkadaşlar sorun size özel değil. Bekleyin yarın yapın Nokia'ya sövmeye gerek yok.

evet sıfırlama derken ilk günki haline getirdim bir dünya uygulama vardı onlarıda yeniden yükledik boşuna uğraştım vakit kaybı zil sesi tuş sesi kutucuklar eski düzene getirmem zaman alıyor