göz atma (glance) ekranındaki gece modundaki renkler tanıtım videosunda gösterildiği kadar hoş durmuyo yalnız şu dosya gibi kutucuk açma olayı nasıl oluyo onu çözebilmiş değilim bilen birisi varsa yardım etsin
göz atma (glance) ekranındaki gece modundaki renkler tanıtım videosunda gösterildiği kadar hoş durmuyo yalnız şu dosya gibi kutucuk açma olayı nasıl oluyo onu çözebilmiş değilim bilen birisi varsa yardım etsin
625 in ekranı ne LCD mi 620 nin ki neydi sanki ekrandan dolayı vermemişlerdi 620ye 625le aynıysa ekran belki gelir zaten gelmezse benim tel tuş kilidi tuşundan dolayı servis yolunda olacak 2 3 haftaya iyice zor basılmaya başladı yine
beyler bu nokiayla nasıl iletişime geçebiliriz bir site vardı fikrini paylaşıyordun oy falanda veriliyordu oraya yazsak 3. kolonu tüm lumialarda görmek istiyoruz diye
beyler bu nokiayla nasıl iletişime geçebiliriz bir site vardı fikrini paylaşıyordun oy falanda veriliyordu oraya yazsak 3. kolonu tüm lumialarda görmek istiyoruz diye
Hocam eğer bu önceden gdr3ün betası gibi paylaşılan programcılara özel çıkan güncellemeyi yaparken internet kesimine ugradıysa güncelleme bu sorunu alabilirsiniz o dediğiniz.Benim başıma gelmişti.Tam hatayı hatırlamıyorum ama sorunları şunları hiç bir program açılmıyor(silip yükledikten sonra açılıyor ancak) böyle sorun varsa dediğim gibi bir sorundan kaynaklı sizin dediğiniz bunun çözümü Microsoft'un güncelleme vermesini bekleyeceksiniz yani oto güncellemeyi
ayarlara hızlı ulaşım, zil ve medya ses seviyesi, uygulamaları sd karta depolama, dosya yöneticisi gibi eksiklikler giderilmiş mi?dosya yöneticisi gelmiş mi?
ayarlara hızlı ulaşım, zil ve medya ses seviyesi, uygulamaları sd karta depolama, dosya yöneticisi gibi eksiklikler giderilmiş mi?dosya yöneticisi gelmiş mi?