skynet Üye Gregor Mendel' Alıntı: ben suan kırmızı bir uyarı verip mail istiyor ne yapayım? Genişletmek için tıkla ... Valla benden mail falan istemedi sadece 2 defa X işareti çıktı ama 3. de yeşil oldu yani unlock
Gregor Mendel' Alıntı: ben suan kırmızı bir uyarı verip mail istiyor ne yapayım? Genişletmek için tıkla ... Valla benden mail falan istemedi sadece 2 defa X işareti çıktı ama 3. de yeşil oldu yani unlock
Dexter Morgan Üye skynet' Alıntı: Valla benden mail falan istemedi sadece 2 defa X işareti çıktı ama 3. de yeşil oldu yani unlock Genişletmek için tıkla ... bir daha neiyim ama bende kırmızı uyarı cıkıyor alla allayokgene mail istiyor girsem ne olur caba?
skynet' Alıntı: Valla benden mail falan istemedi sadece 2 defa X işareti çıktı ama 3. de yeşil oldu yani unlock Genişletmek için tıkla ... bir daha neiyim ama bende kırmızı uyarı cıkıyor alla allayokgene mail istiyor girsem ne olur caba?
skynet Üye Gregor Mendel' Alıntı: bir daha neiyim ama bende kırmızı uyarı cıkıyor alla allayokgene mail istiyor girsem ne olur caba? Genişletmek için tıkla ... O zaman sınırı muhtemelen 2 ye düşer diye tahmin ediyorum
Gregor Mendel' Alıntı: bir daha neiyim ama bende kırmızı uyarı cıkıyor alla allayokgene mail istiyor girsem ne olur caba? Genişletmek için tıkla ... O zaman sınırı muhtemelen 2 ye düşer diye tahmin ediyorum
Dexter Morgan Üye skynet' Alıntı: O zaman sınırı muhtemelen 2 ye düşer diye tahmin ediyorum Genişletmek için tıkla ... hayır olamaz niye böyle yaptı ya
skynet' Alıntı: O zaman sınırı muhtemelen 2 ye düşer diye tahmin ediyorum Genişletmek için tıkla ... hayır olamaz niye böyle yaptı ya
Dexter Morgan Üye skynet' Alıntı: Baykuş daha önceden kurulu muydu pc'de yoksa şimdi mi kurdun ? Genişletmek için tıkla ... kuruluydu format atmıstım yeniden kurdum
skynet' Alıntı: Baykuş daha önceden kurulu muydu pc'de yoksa şimdi mi kurdun ? Genişletmek için tıkla ... kuruluydu format atmıstım yeniden kurdum
skynet Üye Gregor Mendel' Alıntı: kuruluydu format atmıstım yeniden kurdum Genişletmek için tıkla ... Sürüm numarası kaç ?Bendeki 4.3.1
Gregor Mendel' Alıntı: kuruluydu format atmıstım yeniden kurdum Genişletmek için tıkla ... Sürüm numarası kaç ?Bendeki 4.3.1
Dexter Morgan Üye skynet' Alıntı: Sürüm numarası kaç ? Genişletmek için tıkla ... konudaki 4.2 bu arada 2den falza kuruluyor youtube subway fruit into the dead kurdum
skynet' Alıntı: Sürüm numarası kaç ? Genişletmek için tıkla ... konudaki 4.2 bu arada 2den falza kuruluyor youtube subway fruit into the dead kurdum
csH Üye Gregor Mendel' Alıntı: konudaki 4.2 bu arada 2den falza kuruluyor youtube subway fruit into the dead kurdum Genişletmek için tıkla ... mail girdin mi
Gregor Mendel' Alıntı: konudaki 4.2 bu arada 2den falza kuruluyor youtube subway fruit into the dead kurdum Genişletmek için tıkla ... mail girdin mi
Dexter Morgan Üye csH' Alıntı: mail girdin mi Genişletmek için tıkla ... girdim sıkıntı yok ama program sürümü 4.2
csH Üye Gregor Mendel' Alıntı: girdim sıkıntı yok ama program sürümü 4.2 Genişletmek için tıkla ... o sürümü indirdiğin linki atabilir misin
Gregor Mendel' Alıntı: girdim sıkıntı yok ama program sürümü 4.2 Genişletmek için tıkla ... o sürümü indirdiğin linki atabilir misin
Dexter Morgan Üye csH' Alıntı: o sürümü indirdiğin linki atabilir misin Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
csH' Alıntı: o sürümü indirdiğin linki atabilir misin Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Aybin.Kilic Üye 620 komple yalan olmuş. (Bu arada 620 dokunmatik paneli kaç lira bilen var mı? Ekranı kırdık düşürünce)
620 komple yalan olmuş. (Bu arada 620 dokunmatik paneli kaç lira bilen var mı? Ekranı kırdık düşürünce)
Aybin.Kilic Üye kursat99' Alıntı: Geçmiş olsun kardeş. Tam bilmiyorum ama birileri 100-150 TL arası falan demişti. Genişletmek için tıkla ... 100 lira orjinal panel montaj dahil buldum. Teleservice ile uğraşamam
kursat99' Alıntı: Geçmiş olsun kardeş. Tam bilmiyorum ama birileri 100-150 TL arası falan demişti. Genişletmek için tıkla ... 100 lira orjinal panel montaj dahil buldum. Teleservice ile uğraşamam
Makale_Helvetia Üye Aybin.Kilic' Alıntı: 620 komple yalan olmuş. (Bu arada 620 dokunmatik paneli kaç lira bilen var mı? Ekranı kırdık düşürünce) Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun nasıl başardın ekranı kırmayı
Aybin.Kilic' Alıntı: 620 komple yalan olmuş. (Bu arada 620 dokunmatik paneli kaç lira bilen var mı? Ekranı kırdık düşürünce) Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun nasıl başardın ekranı kırmayı
Dexter Morgan Üye Aybin.Kilic' Alıntı: 100 lira orjinal panel montaj dahil buldum. Teleservice ile uğraşamam Genişletmek için tıkla ... servis haricine vermeyin derim
Aybin.Kilic' Alıntı: 100 lira orjinal panel montaj dahil buldum. Teleservice ile uğraşamam Genişletmek için tıkla ... servis haricine vermeyin derim