Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Glance'deki yazı gece modu aktif olduğunda gözükmüyor : ?

csH

csH

Üye
Glance'deki yazı gece modu aktif olduğunda gözükmüyor : ?
göz atmayı güncelledikten sonra yeniden başlat dediğimde bişey olmuyor elle yeniden başlatıyorum ama yine yok o ayar

csH

csH

Üye
anlamadım bana niye gelmiyor boşuna mı flaşladım

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
bildirim değilde metnim diye birşey gelmiş o ne?

@csH
@skynet

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Diğerlerindeki gibi bildirim seçeneği yok ama bildirim glance'de görünüyor yani yarım yamalakta olsa geldi :)
parça parça black veriyorlar resmen :D en sonda black yazması için verirler olay biter

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve skynet

skynet

Üye
Aynen :)

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
bana gelmedi ki bildirim de metnim de
göz atmayı güncelle yeniden başlat öyle geliyor

bu arada telefonu sıfırladım sarj değeri arttı ama unlok gitmiş yeniden yapacagım bakalım

csH

csH

Üye
göz atmayı güncelle yeniden başlat öyle geliyor

bu arada telefonu sıfırladım sarj değeri arttı ama unlok gitmiş yeniden yapacagım bakalım
güncelledim zaten ama yok 2 defa daha sıfırlayıp güncelledim yine aynı

skynet

Üye
Sistem uygulamalarının hepsi güncel mi ? ile tüm sistemin güncel olduğundan emin ol :)

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan
csH

csH

Üye
eminim zaten 2 defa sıfırlayıp en baştan kurdum sysapp pusher ile hatta amberi baştan flaşlayıp previewi yükledim ilkindeson kez sıfırlıyorum

skynet

Üye
nasıl olmuyor hocam tools telefonu görmüyor? yani görüyor baglantı hatası veriyor
Olmuyor derken yani baykuşla tekrar unlock ediliyor demek istedim :) Ben sıfırladıktan sonra baykuş 2 defa hata verdi ama 3. de tekrar unlock etti

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Olmuyor derken yani baykuşla tekrar unlock ediliyor demek istedim :) Ben sıfırladıktan sonra baykuş 2 defa hata verdi ama 3. de tekrar unlock etti
ben suan kırmızı bir uyarı verip mail istiyor ne yapayım?

Üst Alt