Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

620 ciler şu ana kadar beklediyseniz hiç beklemeyin derim , Nokia mwc ye mc de 8.1 e hazırlanıyor , moralinizi boziyim eheh

Tepkiler: OnurYurdakul

kursat99

Üye

620'ciler bilmez.

Tepkiler: Dexter Morgan, Mia Alfanso ve Rainesto
620 ciler şu ana kadar beklediyseniz hiç beklemeyin derim , Nokia mwc ye mc de 8.1 e hazırlanıyor , moralinizi boziyim eheh
Sen elindeki telefonu sat gel 620 al Dünyanın en ızdırapsız insanı olursun benim gibi. Hatta mizah duyguların bile tavan yapar

Tepkiler: Murat Alper

skynet

Üye
Evet beyler son tahminleri alalım

Bay H

Üye
Arkadaşlar Verizon Lumia 928 e Black güncellemesini verdiyse sizin güncellemeler de yakındır(inşallah )

Bu hafta içi diyorum. (Tahmin).

haftaya pazartesi, oda son gün olduğu için, belkide daha geç gelir, o kadar merak ediyorum ki neden bu kadar zamandır vermediler, keşke Bi açıklama yapsalar, şu yüzden bu kadar beklettik diye

kursat99

Üye
Tahminim 24/02/2014 TSİ 17:00

skynet

Üye
Şahsen ben bu ay geleceğinden bile şüpheliyim ama umarım 24'üne kadar gelmiş olur

Tepkiler: Rainesto, Aybin.Kilic ve Dexter Morgan

Warnings

Üye
@dakamon lumia black update listesini güncellesene kardeşim orda duruyor öyle 620ci arkadaşla BENCE bu ay beklemeyin europede hiçbir ülkeye verilmemiş benim gördüğüm tahmin ediyorum 24.03.2014

Nokia direk 8.1 beta vermesin her şey beklenir

@dakamon lumia black update listesini güncellesene kardeşim orda duruyor öyle 620ci arkadaşla BENCE bu ay beklemeyin europede hiçbir ülkeye verilmemiş benim gördüğüm tahmin ediyorum 24.03.2014
6. ayın 20. de verirlerse hiç şaşırmam. Saatini de yazayım 6.20 a.m yada pm.

Tepkiler: Rainesto ve skynet

Warnings

Üye
6. ayın 20. de verirlerse hiç şaşırmam. Saatini de yazayım 6.20 a.m yada pm.
Olur Olur Amberde Görmüştük Siz 620 Ciler Blacktede Gördünüz Olcağını Son Alınan Bilgilere Göre 620 Ye Black Yazılım Güncellemesi Yüklenince Donanım Sorunu İle Karşılaşılıyormuş Ben Çift Tık Verilmesin Diye Böyle Yapıyor Olabileceklerindende Şüpheliyim

Pek bir değişiklik yok zaten Bi çift tık var yoksa gdr3 beta ile aynı