Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Warnings

Üye
Sen bizim gibi yap. 520 yi sat 620 al. Üzerine dert sahibi ol
HAHAAHA yok kalsın ya siz satın kurtulun dertten feraha erişin Ben ferahım Allaha Şükürler Olsun. Nokia Lumia 520 2 tane aldı güncelleme 620 0 fark ortada arttıran varsa bekleriz
Sen bizim gibi yap. 520 yi sat 620 al. Üzerine dert sahibi ol
HAHAAHA yok kalsın ya siz satın kurtulun dertten feraha erişin Ben ferahım Allaha Şükürler Olsun. Nokia Lumia 520 2 tane aldı güncelleme 620 0 fark ortada arttıran varsa bekleriz

skynet

Üye
Psikolojim bozuldu bu black yüzünden

Tepkiler: Aybin.Kilic ve Dexter Morgan
Benim bile zoruma gitti walla #Diren620

Tepkiler: Aybin.Kilic ve Dexter Morgan
Bugünü de pas geçiyoruz. Hani pazar, resmi tatil.
Önümüzdeki günlerin güncelleme planını açıklıyorum
Pazartesi : Pazartesi sendromu diye "Giydim Fesi"
Salı : Sallanır
Çarşamba: Çarşafa dolanır
Perşembe: Perişan olur
Cuma: Mübarek gün.
Cumartesi'ye Allah kerim diyelim

Son düzenleme:
Tepkiler: skynet ve Dexter Morgan

csH

Üye
güncelleme gelecek nsudan yükleyeceğim diye mağaza güncellemelerini yüklemiyorum 40ı geçti 50 olmadan gelir inşallah

Tepkiler: Aybin.Kilic ve SLH.55
acaba ne verecekler güncelleme ile çok merak ediyorum

nokia bu yaptığı hareketle bir çok kişiye 620sini hatta 520sini sattırıp en azından bir üst modelle geçirtmiştir herhalde bu modelde 525 oluyor .. Yani nokia tarafında büyük ihtimal keyifler yerindedir ..edit: Nokia demişim artık Ms diyorduk dimi ? : )

Tepkiler: Aybin.Kilic

Dejavuex

Üye
ne çektin be 620

Tepkiler: skynet, Aybin.Kilic ve Rainesto
güncelleme gelecek nsudan yükleyeceğim diye mağaza güncellemelerini yüklemiyorum 40ı geçti 50 olmadan gelir inşallah
Bence sen hepsini birden güncelleme yap. Nasılsa Nokia aaaa biz 620 diye bir telefon mu ürettik diye düşünüp durur.Şuna da güncelleme verelim demeleri 1ayı daha geçer.

Tepkiler: skynet, csH ve Rainesto