Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Oda senin benim gibi sıradan bir kullanıcı neticede. Neye güvenerek haberin doğruluğu için yüzde yüz gibi bir oran vermiş, merak ettim.

Nokia firmasının yazılım geliştirme ekibi ne kullanıyor ise aynısını bende istiyorum!!! Gdr3 ü vermek bu kadar zor olmamalı bence. Gelecek güncelleme ile bizim telefonlar roket olmayacak nasılsa. 24 Şubatta da bu güncelleme gelmez. Aha da buraya yazıyorum demedi demeyin sakın

Tepkiler: skynet

Son düzenleme:
Tepkiler: YkPkY, Aybin.Kilic, Dexter Morgan ve 3 diğerleri

Rainesto

Üye
Beyler cortanayı mı verecekler bu ne 24 şubat

Tepkiler: Aybin.Kilic
620 kullananlara direk 8.1 prewiev verecekler.Kesin bilgi yayalım

Tepkiler: Rainesto ve Aybin.Kilic
amber yüklenmeden gdr3 destekleyen programlar yüklenmiyordu diye biliyorum şimdi Black olmadan 8.1 yüklenebilir mi ki acep

meneleos

Üye
amber yüklenmeden gdr3 destekleyen programlar yüklenmiyordu diye biliyorum şimdi Black olmadan 8.1 yüklenebilir mi ki acep
Black güncellemesi almayan telefonlara ek 1-2 özellikten bahsediliyor. Yani 620'ye hiç black gelmeyebilir ama 8.1 gelecek.

wp 8.1 sızıntılarından sonra bizim gdr3 ve Black güncellemesi komple yalan oldu galiba

Black'ten sonra şarj bir türlü bitmiyor

en büyük derdim şarj ya, bir günü çıkaramıyoruminşallah black le iyileştirilmiştir

Tepkiler: BLasTeaR
biz bi günü çıkaramıyoruz, hiç oyun oynamıyormusun arkadaş

YkPkY

Üye
aman fazla anlatma
nazar değmesin.
sana kazayla 5000ma lik pil takmışlar galiba.iyisine denk gelmişindir

Tepkiler: Aybin.Kilic