Siz Böyle Bir Konu Açtığınız için Ben Hepinize Ayrı Ayrı tşk ederim...
Avukatla Yaptıgım Görüşmede Telefonumdaki çatlağı yaşayan daha başka insanlarda var forum sitelerinde paylaşmışlar dedim.
Oda bana,Çatlak ile ilgili sayfaların çıktılarını al çoğalt ve bir kopyasını tüketici hakem heyetine,diğer bir kopyasını sanayi ve ticaret bakanlığına vermemi istedi,bu cihazın toplanması için dilekçe ver dedi,eh Nokia öyle olmaz böle olur,lütfen sizden istirhamım,şartlar koşullar ne olursa olsun,Uğraşmayın Nokia,Genpa,Kvk direk gidin hakem heyetine işleminizi başlatın,zaten çıkan karar sizi temsil ediyorsa,artık o kararın iptali biraz zor oluyor,Nokia itiraz etse bile,Hakimler bir araya gelmiş,oy birliği ile karara bağlanmış bir sonucu Nokia değiştiremez merak etmeyin.
1-)aldığınız Ürün Alım Tarihinden 7 gün içinde arıza verirse,direk aldığınız yere götürün,baktınız olmuyor hemen bir dilekçe THH,ne (ihtarname şart değil.)
2-)ürün 7 günden sonra 30 gün içinde bozulur servise giderseniz ve servis size yasal haklarınızdan basetmez ise yine THH,ne şikayetiniz hem bana haklarımı bildirmiyorlar hemde 30 günü doldurmadan bozulan telefonu servise alıyorlar ama günü geçirmeyin.
3-)cumartesiler nerde olursa olsun iş günüdür,30 gün geçtimi vazgeçin telefondan,çünkü siz onlara bir şans verirsiniz ama onlar size asla bir şans vermez.
Nokia diline dolamış,şunu deyip duruyor,aldıgınız telefonun içinden çıkan garanti prosedürüne göre işlem yapılır,burda ağzımı bozacam şimdi,yani demek istiyor ki,hakimler heyet hikaye,aldın mı sen o ürünü,işin bitti,uğraşmayın tlede melde,ihtarnameyede gerek yok,sadece telefonun değişimi yada para iadesi hakkınızın gasp edildiğini beyan etmeniz yeterli,THH bunu şöyle değerlendiriyor,bu adam servis yada Nokia,ya gitmiş demek bir sonuç alamamış bize gelmiş ama telefon değişim hakkınız mutlaka olmalı ya 30 iş gününü geçmiş olmalı ya 7 gün içinde arıza vermiş olmalı yada 30 iş günü içinde arıza vermiş olmalı,yada 3 aynı 5 farklı sebepten dolayı...
alın size komedi:
Nokia : Beyenfendi ayıplı ürün fabrikadan ayıplı çıkan bir üründür,eğer üretim yerinde ayıplı olarak üretildiyse,bu ayıplı üründür ama siz telefonu satın aldınız ve kullanmaya başladınız bir problem olursa yetkili servislerimiz bu konuda size yardımcı olacaktır.
yaw adam ,ulan ben fabrikada telefonun ayıplı üretildiğini nerden bileyim kereste,ürün ayıplıydı ama ben satın alınca servise gidecek,VALLAHA mal ya...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız