nokia benim için bitmiştir. telefon durduk yere çatlıyorsa , ters giden birşeyler var.

Sponsorlu Bağlantılar

slant1111

slant1111

Üye
benimde yan taraf catladı

kolera87

Üye
sağol hocam sahibinden.com da galaxy s buldum pasaport kayıtlı 100 tl verecem cuma günü teli elden alıcam inşallah pasaport kayıtlıda bir sorun çıkmaz

kasap111

kasap111

Üye
aynı sorun n8 kulaklık girişi çevresi çatladı

Shadow*

Shadow*

Üye
Kulaklık girişi çevresini servis yapıyor mu arkadaşlar daha önce veren veya konuşup vermeye hazırlanan var mı ?

tasarimx

Üye
Garanti makyaj hatası olarak görüp ücretsiz tamir ediyor bu tür sorunları. Diğer arkadaşlara şunu söylemek istiyorum;

Telefon durduk yere çatlamaz muhakkak bir nedeni vardır, siz uyurken kardeşiniz kurcalamaya çalıştı düşürdü !! veya güneşe bıraktınız sıcaktan dolayı gevreyip çatladı !!! cebinize koyarken kot pantolununuzun demir tokasına sürtündü vs. muhakkak bir nedeni var. Sürekli elimizde olan bir alet muhakkak ki yıpranacak bu kadar üstüne düşmeyin şu telefonların bence.

Panic Attack önceleri bende öyle düşünüyordum , sonra internetten kısa bir araştırma yaptım ve ne göreyim n8 üst tarafındaki siyah plastikte yani kapatma düğmesi ve kulaklık girişi etrafındaki konumlarda çatlama şikayeti oldukça fazla, hatta gsm arena sitesinde o bölge incelenmiş ve çok ince yapıldığı söyleniyor, ben aldıktan 1ay sonra orda kılcal bir çizgi meydana geldi , haftalar geçtikçe aralık büyümeye başladı . servisi aradım durumu izah ettim ,hemen gönderin ücretsiz değiştirelim dendi. telefonu hiç düşürmedim , düşürmüş olsam dahi alüminyum kasa daha dışarıda olduğundan alüminyum kasada bir iz olurdu . yani kısacası bir çok n8 kullanıcısının telefonlarında yurtiçi, yurtdışı bu sorun oldukça yaygın. servise gönderdim sonuç ne olacak görücez..

SilentOne

SilentOne

Üye
şu nokiada amiral telefon çıkıyor bari düzgün çıkartsın yha

babaeskili

Üye
benim c 7 de de tuşkilidi üzerinde aynı çatlaktan var.telefonu hiç düşürmedim,kılıfta zaten hep.tam tuş kilidinin üzerinde

elektronikmüh

elektronikmüh

Üye
    Konu Sahibi
benim c 7 de de tuşkilidi üzerinde aynı çatlaktan var.telefonu hiç düşürmedim,kılıfta zaten hep.tam tuş kilidinin üzerinde

tek bende değilmiş problem. aynısı işte başıma geldi dostum.
inan bu yüzden sogudum. ve bu yüzden pişmanım. yazılımsal olarak bir sıkıntısı yok şükür. ama durduk yere çatladı inan. bak sende bildirmişsin,seninde aynı bölgede çatlak olmuş. sayfalar önce bi arkadaş daha yazmışa aynı yerde çatlak var diye.

bir daha nokia kesinlikle almayacagım,aldırmayacagım.

ozggurr

ozggurr

Üye
!

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
benim n8 in hdmı kapağı çatlak bişeyde yapmadım ama =S ne diyim alt kasadada açıklık var zaten kendiliğinden

kemal21

kemal21

Üye
kvk ya versen hallederler muhtemelen ama genpa sts falan sırf iş olsun diye yapıyorlar bunu bilgisiz cahil adamları koyuyorlar oraya sonra onlar size ben iphone uzmanıyım deyip iphone un müzik telefonu olmadığını söylüyorlar

embome

embome

Üye
Siz Böyle Bir Konu Açtığınız için Ben Hepinize Ayrı Ayrı tşk ederim...
Avukatla Yaptıgım Görüşmede Telefonumdaki çatlağı yaşayan daha başka insanlarda var forum sitelerinde paylaşmışlar dedim.
Oda bana,Çatlak ile ilgili sayfaların çıktılarını al çoğalt ve bir kopyasını tüketici hakem heyetine,diğer bir kopyasını sanayi ve ticaret bakanlığına vermemi istedi,bu cihazın toplanması için dilekçe ver dedi,eh Nokia öyle olmaz böle olur,lütfen sizden istirhamım,şartlar koşullar ne olursa olsun,Uğraşmayın Nokia,Genpa,Kvk direk gidin hakem heyetine işleminizi başlatın,zaten çıkan karar sizi temsil ediyorsa,artık o kararın iptali biraz zor oluyor,Nokia itiraz etse bile,Hakimler bir araya gelmiş,oy birliği ile karara bağlanmış bir sonucu Nokia değiştiremez merak etmeyin.
1-)aldığınız Ürün Alım Tarihinden 7 gün içinde arıza verirse,direk aldığınız yere götürün,baktınız olmuyor hemen bir dilekçe THH,ne (ihtarname şart değil.)
2-)ürün 7 günden sonra 30 gün içinde bozulur servise giderseniz ve servis size yasal haklarınızdan basetmez ise yine THH,ne şikayetiniz hem bana haklarımı bildirmiyorlar hemde 30 günü doldurmadan bozulan telefonu servise alıyorlar ama günü geçirmeyin.
3-)cumartesiler nerde olursa olsun iş günüdür,30 gün geçtimi vazgeçin telefondan,çünkü siz onlara bir şans verirsiniz ama onlar size asla bir şans vermez.
Nokia diline dolamış,şunu deyip duruyor,aldıgınız telefonun içinden çıkan garanti prosedürüne göre işlem yapılır,burda ağzımı bozacam şimdi,yani demek istiyor ki,hakimler heyet hikaye,aldın mı sen o ürünü,işin bitti,uğraşmayın tlede melde,ihtarnameyede gerek yok,sadece telefonun değişimi yada para iadesi hakkınızın gasp edildiğini beyan etmeniz yeterli,THH bunu şöyle değerlendiriyor,bu adam servis yada Nokia,ya gitmiş demek bir sonuç alamamış bize gelmiş ama telefon değişim hakkınız mutlaka olmalı ya 30 iş gününü geçmiş olmalı ya 7 gün içinde arıza vermiş olmalı yada 30 iş günü içinde arıza vermiş olmalı,yada 3 aynı 5 farklı sebepten dolayı...
alın size komedi:
Nokia : Beyenfendi ayıplı ürün fabrikadan ayıplı çıkan bir üründür,eğer üretim yerinde ayıplı olarak üretildiyse,bu ayıplı üründür ama siz telefonu satın aldınız ve kullanmaya başladınız bir problem olursa yetkili servislerimiz bu konuda size yardımcı olacaktır.
yaw adam ,ulan ben fabrikada telefonun ayıplı üretildiğini nerden bileyim kereste,ürün ayıplıydı ama ben satın alınca servise gidecek,VALLAHA mal ya...

haliloz95

Üye
resim koyar mısın merak ettim şimdi :)

kraldost

kraldost

Üye
kardeşime c7 yedi aldım 3 hafta kullanmadan telefon kendi kendine ortadan çatlamış çocuk o kadar düzgün kullanıyorduki gözünden sakınıyordu servise götürdük (garantiye ) hatayı bize yüklediler 70 liraya kasayı değiştirdiler işin güzel yani kasayı onlar değiştirdiği için garanti devam ediyor
sizde buna dikkat edin nedeni sahte silikon kullanmak ve silikon kullanmamak 40 liraya karfurda orjinal bir silikon aldım çocuk beşinci ayına girdi hiç bir sorunla karşılaşmadı
:oke:

akinkptn

akinkptn

Üye
Oha!!ben kullaklığı 4-5 kez kullanmama rağmen nokia nın orjinal slikon koruyucu kılıfını kullanmama rahmen bendede varmış kılıftan çıkarıp bakınca anladım......way .... Söyliyecek laf bulamıyorum.Hep tarafsız olmama rağmen.Hakikaten ayıp diyorum.Kimse ana name okumasın telefonunu arka cebimee bile hiç koymadım.kimsede ellemedi düşmedi telefona abartı iyi bakıyordum şimdi orjinal kılıfı çıkarıp birköşeye atıyorum.Madem garantisi var gerçekten adil olmak lazım. jelatin falan çıkarıyorum hepsini..başka bir sorun daha olursa tüketici haklarına veririm.Sizde öyle yapın hiç uğraşmıyorsunuz tükeci hakları makemesi kendi hallediyor işini çatır çatır paranızı iade ediyorlar..SonyEricsson p900 üm vardı yıllarca kullandım hertürlü işkenceye maruz kaldı banamısın demedi oda dokunmatikti..NOKIA NOKTA dır bnm için artık..bilmem anlatabildim mi

Konuyu Çok Faydalı Buldum.Böylelikle bakalım diğer n8 kullanıcılarınında böyle bir sorunu varmı veya bu tip sorunlarla karşılaşmaya devam edilecekmi..

Ayrı şunuda ekleklemekte fayda var ; Telefonu usb port undan bağlamak yerine wirlesstan bağlamayı isterseniz maxi cep forumunda bulunan aşağıdaki linkten programı indirmenizi şiddetle tavsiye ediyorum
http://www.maxicep.com/pc-symbian-3...een-symbian-3-and-pc-through-wifi-434221.html

Çünkü usb portu anakart üzerinden gelen ufak ve şahsi fikrimce kötü bi işçilik gibi geliyor bana orası hassas ve ufak bir yer olduğu için zamanla eminimki deforme olacaktır.Bu sebepten ötürü vermiş olduğum linkteki programı kullanırsanız.İleride sıkıntı yaşamazsınız.

• Beğen
Tepkiler: hoss
elektronikmüh

elektronikmüh

Üye
    Konu Sahibi
geçmiş olsun dostum. senin cihazda da var demek sorun. 10 kişi olmuştur aynı sorunla karşılaşan sırf c7 için.

akinkptn

akinkptn

Üye
Evet malesef .Tahminen kulaklık kullanan herkeste zamanla yaşıyacak bu problemi.N8 hani tabiri caiz amazing bir alet ama bu ufak bir problem gibi görünsede bence ciddi bir problem düşünün çinlilerin yaptığı telefonlar var ve gerçekten tv den tutunda bir çok özelleliğe sahip ve çok ucuz insanlar neden tercih etmiyorlar çin ürünlerini sırf bu gibi sorunlardan ötürü kötü işçilikten.Eee peki ben şimdi ne anladım bu işten..Çin malı olmasın diye kalite işçilik olsun diye Nokia vs firmalara güvenip daha fazla para harcayıp ürün alıyorlar ve bu sorun bunca kişide ortaya çıkıyorsa bu affedilmeyecek bir AYIPTIR.N8 imi satmayı veya elimden çıkarmayı kesinlikle düşünmüyorum ama bu bana ders oldu..

elektronikmüh

elektronikmüh

Üye
    Konu Sahibi
bende senin gbi düşünüyorum.bu iyi bi ders oldu. bende satmam. yazılım olarak bi sıkıntısı görmedim. üstüne üstlük ihtiyaçlarımın tamamını hızlı karşılıyor. c7imi satmam fakat. bidahada nokia zor alırım gibi. çatlak pek belli değil ama insanın canını sıkıyor. zaten satmaya kalksakta sırf çatlak var diye 100 150 keserler.

KO9

KO9

Üye
Bugün kılıftan çıkardım baktım aynı sorun bendede var bune böle yaa hakkımızı aramalıyız bence aynı yerde tel incecik çatlamış gittikçe kalınlaşıyor... Tüketici haklarına başvuralım telleri geri toplayıp değiştirsinler kapakları sağlam olanlarla hiç bişey yokken tel 4 aydır 2 kez 2side aynı gün olmak üzere yere düştü 1.5 ay önce o gündür silikon kılıf var üstünde o zaman bişey yoktu ama telefonu kılıftan çıkartmadığım koca 1.5ay yere düşürmedm ama orası çatlamış kesinlikle üretim hatası herkeste aynı yer çatlamaz yaa... Bi organize olup başvuruda bulunalım

Utku

Utku

Üye
kardeşime c7 yedi aldım 3 hafta kullanmadan telefon kendi kendine ortadan çatlamış çocuk o kadar düzgün kullanıyorduki gözünden sakınıyordu servise götürdük (garantiye ) hatayı bize yüklediler 70 liraya kasayı değiştirdiler işin güzel yani kasayı onlar değiştirdiği için garanti devam ediyor
sizde buna dikkat edin nedeni sahte silikon kullanmak ve silikon kullanmamak 40 liraya karfurda orjinal bir silikon aldım çocuk beşinci ayına girdi hiç bir sorunla karşılaşmadı
:oke:
Kardeşe c7 almak iyiymiş :hmmm

Üst Alt