tamamnokia 2.bir güncelleme ile düzelticekdir bu sorunu ama ne zaman?
----------Eklendi @ 17:09:36 ---------- Yazıldı @ 17:08:27 ----------
tarayıcıda googleda arananları silme şansımız yok mu bu arada?
nasıl iş anlamadımarkadaslar evet servislerdeki yazılımla bizim yükledigimiz arasında fark yok tek fark biz pc ile internet üzerinden yapıyoruz onlar internet kullanmadan box denen bi aletle yapıyolar o yüzden büz yükleme yaparken hata payımız var ancak box ın hata payı sıfır
arkadaslar evet servislerdeki yazılımla bizim yükledigimiz arasında fark yok tek fark biz pc ile internet üzerinden yapıyoruz onlar internet kullanmadan box denen bi aletle yapıyolar o yüzden büz yükleme yaparken hata payımız var ancak box ın hata payı sıfır

N8 sızıntısı orjinalinden daha iyinasıl iş anlamadım
----------Eklendi @ 17:25:41 ---------- Yazıldı @ 17:23:44 ----------
Box falan farketmiyor. USB'den de yapılabiliyor phoenixten sorun olmuyor. Box TAMAMEN çökmüş telefonlar için kullanılır. Titremeyen telefonlarda.

tarayıcıdan; ayarlar>gizlilik>gizlilik verilerini sil>tümü. bu şekilde silebilirsin .
Arkadaşım Pheonix ile yapıyorum ben internet bunun neresinde
----------Eklendi @ 17:27:03 ---------- Yazıldı @ 17:26:16 ----------
Aynısını C7 İçinde söylemek isterim[/QUOTE
evet arkadasım ama internetten indiriyosun netten indirirken film indirmek gibi degil symbian cok hassas bi sistem ve internet hızndaki düşme ve cıkmalar bile yazılımda hatalara neden olabiliyo box bu hataları yapmıyo diye biliyorum sonucta herkesin indirdigi yazılım tek bir saglayıcıdan alınan aynı yazılım degişik hatalar olması bence saglayıcıdan degil indirme ve kurulum hatalarından olabilir
haklısın arkadaşım en garantisi bu şeilde güncellemek bende telefonumu istanbula yolluyorum cevahirdeki nokia ya en garantisi bu bende oviden yükledim ve bikaç sorunla karşılaştımSlm arkadaslar bugün itibariyle KVK da calısan bir arkadasım Nokia Belle nin orjinal güncellemesinin geldigini söyledi.Bende hemen gittim orjinal Belleyi yüklettim.Ovi den yükledigim Belle de sarj problemim vardı ama saat 10 dan itibaren sarjım sadece nir cizgi düstü.Ovi den yüklenen Belle de sorunların oldugunu hemen hemen herkes biliyordur.O yüzden sorunsuz bir Belle kullanmak isteyenlere duyurulur...
Yazete.com dan Kurtlar vadisinin fragmanını izlemeye çalış bakalım...