Nokia Belle KVK ve Nokia Care'a orjinal güncelleme gelmis..!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
nasıl çözdün anlat bakalım

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Çözdüm sandım fakat bu seferde daily de flash gözüküyor video gözükmüyor. Bu ne biçim iş :)

Bomb City

Bomb City

Üye
tarayıcıdan; ayarlar>gizlilik>gizlilik verilerini sil>tümü. bu şekilde silebilirsin .
tamam :) nokia 2.bir güncelleme ile düzelticekdir bu sorunu ama ne zaman?

----------Eklendi @ 17:09:36 ---------- Yazıldı @ 17:08:27 ----------

tarayıcıda googleda arananları silme şansımız yok mu bu arada?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaslar evet servislerdeki yazılımla bizim yükledigimiz arasında fark yok tek fark biz pc ile internet üzerinden yapıyoruz onlar internet kullanmadan box denen bi aletle yapıyolar o yüzden büz yükleme yaparken hata payımız var ancak box ın hata payı sıfır

TheMadness

TheMadness

Üye
N8 sızıntısı orjinalinden daha iyi :ehe nasıl iş anlamadım

----------Eklendi @ 17:25:41 ---------- Yazıldı @ 17:23:44 ----------

arkadaslar evet servislerdeki yazılımla bizim yükledigimiz arasında fark yok tek fark biz pc ile internet üzerinden yapıyoruz onlar internet kullanmadan box denen bi aletle yapıyolar o yüzden büz yükleme yaparken hata payımız var ancak box ın hata payı sıfır

Box falan farketmiyor. USB'den de yapılabiliyor phoenixten sorun olmuyor. Box TAMAMEN çökmüş telefonlar için kullanılır. Titremeyen telefonlarda.

DustoJniK

DustoJniK

Üye

Arkadaşım Pheonix ile yapıyorum ben internet bunun neresinde :)

----------Eklendi @ 17:27:03 ---------- Yazıldı @ 17:26:16 ----------

N8 sızıntısı orjinalinden daha iyi :ehe nasıl iş anlamadım

----------Eklendi @ 17:25:41 ---------- Yazıldı @ 17:23:44 ----------

Box falan farketmiyor. USB'den de yapılabiliyor phoenixten sorun olmuyor. Box TAMAMEN çökmüş telefonlar için kullanılır. Titremeyen telefonlarda.

Aynısını C7 İçinde söylemek isterim :):)

legend5858

legend5858

Üye
Bence servistekiler hataları düzeltip öyle yüklediler.Herkes internetten indiriyor programlar aracılığıyla kuruyor.Yani phonix ile de kursanız yazılımı internet üzerinden indiriyorsunuz hata payı yüksek oluyor.

_ardaa

_ardaa

Üye
Serviste benim bilgdiğim care suite ve destek yazılımlarıyla f-box'tı sanırım ismi bu aletle yapılıyor.

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Peki Diyelim ki Hata: İnternete yüklenince hata payı oluyor Bütün Fw lerin hepsinde aynı hatamı meydana geliyor bence boşşeyler bunlar. Extra olarak nokia o zaman ap-tal bunu bile bile ovisuiteden güncelleme veriyor... Düşünce yanlış....

ANIL

ANIL

Admin
tarayıcıdan; ayarlar>gizlilik>gizlilik verilerini sil>tümü. bu şekilde silebilirsin .

öyle olmuyor malesef mesela googleda f ye basıyorum sadece daha önceden yazdığım için facebook çıkıyor

Toros542

Toros542

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar isteyen bulundugu yerdeki nokia care a gidip bi sorsunlar.bakalım nasıl bi cvp alacaksınız.bu arada nokia care neden var ne yapar? müsterilerine hangi konularda yardımcı olur sizce?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşım Pheonix ile yapıyorum ben internet bunun neresinde :)

----------Eklendi @ 17:27:03 ---------- Yazıldı @ 17:26:16 ----------

Aynısını C7 İçinde söylemek isterim :):)[/QUOTE

evet arkadasım ama internetten indiriyosun netten indirirken film indirmek gibi degil symbian cok hassas bi sistem ve internet hızndaki düşme ve cıkmalar bile yazılımda hatalara neden olabiliyo box bu hataları yapmıyo diye biliyorum sonucta herkesin indirdigi yazılım tek bir saglayıcıdan alınan aynı yazılım degişik hatalar olması bence saglayıcıdan degil indirme ve kurulum hatalarından olabilir

marmaraisland

Üye
Slm arkadaslar bugün itibariyle KVK da calısan bir arkadasım Nokia Belle nin orjinal güncellemesinin geldigini söyledi.Bende hemen gittim orjinal Belleyi yüklettim.Ovi den yükledigim Belle de sarj problemim vardı ama saat 10 dan itibaren sarjım sadece nir cizgi düstü.Ovi den yüklenen Belle de sorunların oldugunu hemen hemen herkes biliyordur.O yüzden sorunsuz bir Belle kullanmak isteyenlere duyurulur...
haklısın arkadaşım en garantisi bu şeilde güncellemek bende telefonumu istanbula yolluyorum cevahirdeki nokia ya en garantisi bu bende oviden yükledim ve bikaç sorunla karşılaştım

----------Eklendi @ 19:03:08 ---------- Yazıldı @ 19:00:52 ----------

arkadaşalr bakın nokia care pek güvenilir değil önceki telim 5800 dı ve nokia careden garanti kapsamında vermiştim bana sölenen nokia careye verilen garanti kapsamında olmuyo bilginize

Toros542

Toros542

Üye
    Konu Sahibi
O söyledigini hangi nokia care söylemişse saçmalamışlar.garanti kapsamında olmadıgını hangi mantıkla söyleyebilirler geri zekalılar.:)

covar

covar

Üye
valla flv videolaı belleli cihazlarda sorun yaratıyor

enes_x

Üye
Daha telefonlara belle çıkmadan nokia care e gittim . Adamlara ne zaman belle gelecek dedim . Hemen yükliyelim dedi . ŞAşşırdım .
Şuanda ürün kodundan dolayı yükliyemiyorum belleyi nokia care e gitsem sağlıklı olur mu

Toros542

Toros542

Üye
    Konu Sahibi
Olur arkadas merak etme.bu konuda için rahat etsin

muratkara21

muratkara21

Üye
arkadaslar konuyu bastan sona kadar takip ettim. telefonum e6 bende ovi suitten belleyi yukledim konuyu acan arkadasin dedigi sorun (sarz sorunu) bendede var...
Bana bir onerisi olan varmi...

MrExpert

MrExpert

Üye
ben 8 şubatta belleyi suitten güncelledim ne internetten video flv sorunu var nede sarj sorunu var ....
O teknisyen uydurmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt