Nokia Belle KVK ve Nokia Care'a orjinal güncelleme gelmis..!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Toros542

Toros542

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Belle KVK ve Nokia Care'a orjinal güncelleme gelmis..!
Slm arkadaslar bugün itibariyle KVK da calısan bir arkadasım Nokia Belle nin orjinal güncellemesinin geldigini söyledi.Bende hemen gittim orjinal Belleyi yüklettim.Ovi den yükledigim Belle de sarj problemim vardı ama saat 10 dan itibaren sarjım sadece nir cizgi düstü.Ovi den yüklenen Belle de sorunların oldugunu hemen hemen herkes biliyordur.O yüzden sorunsuz bir Belle kullanmak isteyenlere duyurulur...

• Beğen
Tepkiler: n000k

_ardaa

_ardaa

Üye
Değişen birşey yok orada da aynı belle yükleniyor zaten şarj sorunu yok belle de başka sorunlar var mesela flv video oynatma sorunu.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
isme aldanmayın güncelleme aynı güncelleme..sonu 609 ile bitiyorsa bizdeki ile aynıdır

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Aynen Öyle :)

Toros542

Toros542

Üye
    Konu Sahibi
Bende öyle biliyordum ama Nokia Care da ki teknisyen pc den yüklenen yazılımın içinde bazı sorunların,kendilerindeki yazılım ile giderildigini söyledi.Ben onların söyledigini belirtmek istiyorum.

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Bende öyle biliyordum ama Nokia Care da ki teknisyen pc den yüklenen yazılımın içinde bazı sorunların,kendilerindeki yazılım ile giderildigini söyledi.Ben onların söyledigini belirtmek istiyorum.

Bence Sallamışlar Teknisyen ve Nokia ya güven kaldımı ki :)

Benim telde şarj sorunu diye bir sorun yok..

Quaresma53

Quaresma53

Üye
onlar pcden yüklemyomuymuş ne entresan bi açıklma valla ne diyim. Ben gayet memnunum bu belleden sanki başka bi telefon var elimde bravo nokia yüzümüzü kara çıkartmadn ;)

ANIL

ANIL

Admin

telefonun flv oynatıyor mu?

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Soru yanlış telefonun web üzerinden flv uzantılı videoları oynatıyor mu? demelisin....

_ardaa

_ardaa

Üye
Soru yanlış telefonun web üzerinden flv uzantılı videoları oynatıyor mu? demelisin....

Bu soru da yanlış çünkü flv dosyalarını telefon kaydedip izlemeye çalışsan da oynatmıyor.

aleranol

aleranol

Üye
hepiniz yanılıyorsunuz çünkü daha belle gelmedi bile:kop:

Toros542

Toros542

Üye
    Konu Sahibi
Evet oynatıyor.

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Ama olmaz ki anna atta gitti :)

ANIL

ANIL

Admin
tamam :) nokia 2.bir güncelleme ile düzelticekdir bu sorunu ama ne zaman?

----------Eklendi @ 17:09:36 ---------- Yazıldı @ 17:08:27 ----------

tarayıcıda googleda arananları silme şansımız yok mu bu arada?

__xXx__

__xXx__

Üye
beyler o servislerdeki formatlama yöntemi farklı sadece yoksa yüklenen şey aynı

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Onu da ben bileceksem ne işim var burda.... Bu arada arkadaşlar yazete.comdan kurtlar vadisinin fragmanını izleyebiliyorum flv sorunu çözüldü sanki :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt