Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Sponsorlu Bağlantılar

Polymath

Polymath

Üye
Evet makoto dediklerimde haklı değil miyim, saydığım bütün özellikler kırpılmamış mı? Ben de yüklemeseydim keşke ama geri dönüşü yok sanırım, sizce telefonu, nokia servisleri fp1'e geri döndürebilir mi? Ya da bu işin telefona zarar vermeden kolay yolu var mıdır? Bir yol gösterseniz. Sürekli işçi çıkaran, zarar açıklayan bir firmanın güncellemeleri böyle oluyor demek...

Haklısın dostum. Sen yukarıya bak birde bazı adamlar bizi nankörlükle suçlamış birde. :)

ekatin

Üye
Fp1'e dönüş mümkün mü sizce? Yapılabilir mi, bazı arkadaşlar telefona zarar verirsin dedi, ehil olmayanlar kurcalarsa bozulabilir dedi vs. Bu işin sorunsuz halledilebilecek bir yolu var mı? Sizce ne yapmalı arkadaşlar, bir çok uygulama onarılır yeni güncelleme gelir diye beklemeli mi, nokia servis bu işi halleder mi? Ne dersiniz?

kuzeypoyraz_22

Üye
valla arkadaşalr ben gayet mumnunum fp2 den hani szin sorunlar gps fln belki donanımsal hatadır artık ben şayet gayet hızlı bir şekilde kullnmaya bşladım telefonu slayt geçişler olsun gayet başarılı hızlanma var en önemli özellikse kamera tabiki tuşlar kilitli iken tık tık çekiyor , yükleyecek arkadaşlar flash atacakalrsa yüklesinler begenmeyen zaten geri yükleyebilir :)
peki nasıl geri yüklenir bilsm hemen dönerim fp1e hatta orjnal belleye

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
akinorta nin televizyon uygulamasinda da trt ler ve bircok kanal yok. Cekmiyo. Kanali tikliyosun adres eksik falan biseyler diyo msj bölümünden cikiyo.

- - - Eklendi - - -

bide arkadaslar wifi ye girip taratiyorum. Cikan modemlerin sifresini giriyorum ama sinirli baglanti diyo.nete baglanamiyorum. Hepsinde ayni yaw. Yeni flaslamistim. Acaba tekrarmi flaslasam. Yazilimsal midir donanimsalmi anlamadim yahuu

hmzgl

hmzgl

Üye
Bende onca olumsuz yorumdan sonra güncellemeyi erteledim. Şu an fp1 bana göre hiçbir eksiği olmayan sürüm. Görselliği farklı uygulama ve temalarla sağlıyorum. Keyfimde yerinde. Eskiden güncellemeler çıktığında ilk yükleyenlerden olurdum fakat sorunlar yaşayınca artık çok temkinli davranıyorum. Bu işin geriye dönüşü yok. Bu yüzden çok cihazı elimden çıkarmışımdır(n96. n86 n81 vs) gidip 2. el eski sürümlü olan cihaz almışımdır.

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Memnun olmayanların sayısı fazla. :D

anilakbay

Üye
603 FP2 Kullanıyorum ilk çıktığından beri. Hiç bir sorun yok herşey gayet güzel çalışıyor..

• Beğen
Tepkiler: razanxx
asigsasi

asigsasi

Üye
biz zaten sorumlu demiyoruz ki özelliklerini baya bi düşürmüş diyoruz

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Aynen bendede sorun yok ama özelliklerden kırpmalar var bu kötü olmus gercekten insallah iyisi cıkar bu yeni cıkan düzgün sürüm değildir ve birtanedaha iyi bir sürüm cıkar bizde ona göre yükleriz tabi insallah diyebiliyoruz simdilik.. :)

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
arkadaslar wifi ye girip taratiyorum. Cikan modemlerin ni giriyorum ama sinirli baglanti diyo.nete baglanamiyorum. Hepsinde ayni yaw. Yeni flaslamistim. Acaba tekrarmi flaslasam. Yazilimsal midir donanimsalmi anlamadim yahuu :lamer:

ByZalimAyrilik

Üye
Yav bu FP2 güncellemesini nasıl geri alıcaz :(

makoto

makoto

Üye
Fp 2 pişmanlıktır ;) nokia su bahsettıgı duzeltılmıs fp 2 yi ne zaman yayınlayacak acaba ?

ID68

Üye
arkadaşlar bi flash herşeyi bitiriyor ben bilmiyordum ama ama gittim bi flash attırdım hiç bir hata kalmadı fp2 yi gerçekten simdi çok sevdim ne sistem hatası alıyordum bitti,kamera sorunu düzeldi galeri şuanda süper hiç bi sorun yok temiz bir flash hallediyor :d:

Polymath

Polymath

Üye
arkadaşlar bi flash herşeyi bitiriyor ben bilmiyordum ama ama gittim bi flash attırdım hiç bir hata kalmadı fp2 yi gerçekten simdi çok sevdim ne sistem hatası alıyordum bitti,kamera sorunu düzeldi galeri şuanda süper hiç bi sorun yok temiz bir flash hallediyor :d:

Flash attıktan sonra video düzenleyici ve resim düzenleyici var mı acaba ? Ayrıca çoğu kimse hatalardan değil kısıtlanan özelliklerden şikayetçidir. Bu iki ayrımı yapalım tamam

• Beğen
Tepkiler: noss_bar ve ID68
Yigit315

Yigit315

Üye

Flash attıktan sonra video düzenleyici ve resim düzenleyici var mı acaba ? Ayrıca çoğu kimse hatalardan değil kısıtlanan özelliklerden şikayetçidir. Bu iki ayrımı yapalım tamam
hocam foto ve video düzenleyicileri uygulama olarak gozükmesede kullanabiliyorsun.çektiğin fotoda seçeneklerden düzenleye girince açılıyor.

asigsasi

asigsasi

Üye
fp2 yi yükleyipte flash atanlar video düzenleyici menüye geliyormu

kelooo

Üye
x-plore youtube indir gibi prolarda fp1 klavyesi cikiyor arkadaslar sizdede oylemi

duman61

duman61

Üye
Klavye güzel ya neyini beğenmiyorsunuz ki :)

Üst Alt