Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Sponsorlu Bağlantılar

razanxx

Üye
arkadaşlar yeni gelen güncelleme ile herkes sadece klavye kullanmak zorunda olduğumuzu söylüyor fakat ben Ayarlar >Telefon>Dil >Yazma dili yerinden klavyemi yoksa alfabetik tuşlarlamı nasıl ayarlayacaksam ayarlayabiliyorum yani nokia Symbian Belle Fp 2 ile alfabatik yazma özelliğini kaybetmedi çok kişi bu durumdan şikyetçi olarak yazmışta.... Ben 603 kullancısıyım ve güncellemeden memnunum hiç bir sıkıntım yok çok şükür ......

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
ne hikmetse bişey farkettim arkadaşlar. İpucu ve teklifler menüsünde oturuö açtım. Nokiadan hoşgeldin msjı geliyo ama bu ipuçları hiç gelmedi 2 gündür bişey yok. Şimdiye kadar iki tane gelmişti. Sizdede varmı böyle bişey. Fp2 kullanan arkadaşlar

asigsasi

asigsasi

Üye
bende mesaj felan yok da gelmedi de

amedli2117

amedli2117

Üye
allah aşkına biri yardım etsin bu microsoft apps i kaldırmak için flah atıyorum ama her seferinde geri geliyor nasıl kaldıracam bu microsoft appsi yardımsever biri yok mu?

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
kaldıramazsın arkadaşım. Bu microsoft zaten flash attigin dosyalarda gömülü. Nokianin bize kazigi, yüklemek istemedigimiz ve her daim güncellemeler uygulamasinda biraktigimiz ofisi, bize zoraki yükletiyo. Hadi gecmis olsun :D

• Beğen
Tepkiler: amedli2117
amedli2117

amedli2117

Üye
kaldıramazsın arkadaşım. Bu microsoft zaten flash attigin dosyalarda gömülü. Nokianin bize kazigi, yüklemek istemedigimiz ve her daim güncellemeler uygulamasinda biraktigimiz ofisi, bize zoraki yükletiyo. Hadi gecmis olsun :D
eyvallah kardeşim kazığı yediğim için mutsuzum ama en azından cevap verip beni uğraştırmadığın için:tşk:

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Ne zararı var microsoftun size. :D

- - - Eklendi - - -

Ne zararı var microsoftun size. :D

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
bu fp2 kullanan arkadaslar ipucu ve tekliflerden size ipucular geliyomu. 3 gün oldu hala bisey yok. Oturum aciyorum ama bi ara kapaniyo var bi sikinti, aksama flash atim

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
sürekli gelmez arkadaşım o mesajlar ilk başlarda öyledir kullanım ipuçları gelir uygulamaları açınca pek önemi yok yani ipucu gönderimini kapatmış olmayasın

amedli2117

amedli2117

Üye
bazen kendi kendine internete giriyor bu fp2 nedenini bilen var mı?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
giriş ekranına atadıgın vidgetler neler ayrıca nokia drop uygulaması yüklümü telinde

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
[ENGİN];5383430' Alıntı:
sürekli gelmez arkadaşım o mesajlar ilk başlarda öyledir kullanım ipuçları gelir uygulamaları açınca pek önemi yok yani ipucu gönderimini kapatmış olmayasın

yok be arkadasim. Hani flashtan sonra giris ekraninda nokiaya giris yaparsinda bide msj falan gelir hos geldin diye. Ondan sonra biraz teli kurcalarsinda bi tane ipucu gelir. Hani su programlar arasinda gecis yapabilirsiniz diye, 2. Kes kopyalayla alakali, 3. Cgrya cvp vermezsinde msj atmayla alakaki, 4. Saatle alakali teli kapatsakta sabah alarm calarmis. Hani hicbiri yok. Bu flash da bi sikin ti var herhalde. Aksam bi flas daha atim bakalim ne olcak.

- - - Eklendi - - -

nokiayada giremiyorum dur bi bakim diyorum. Oturum gene kapali aciyorum kisisel bilgilere giremiyorum. Bu fp2 den hic memnun diilim. Clup nokia ya gittim fp2 den fp1 e dönmenin imkanin olmadigini söyledi. Halbuki samsunglar öyle diil. Hangisini kurarsan kur.

- - - Eklendi - - -

engin widgetleri nokia drop u banami sordun. Eger sorduysanda yok widgette kullanmiyorum

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
widgetlerle ilgili mesajim sana degildi.ayarlardan my nokia'ya kayıt oldunmu?

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
[ENGİN];5383932' Alıntı:
widgetlerle ilgili mesajim sana degildi.ayarlardan my nokia'ya kayıt oldunmu?

2000 li yillardn beridir üyeligim var. Tam olarak hatirlamiyorum. Kayit oldum tabi olmammi

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
2000 li yillardn beridir üyeligim var. Tam olarak hatirlamiyorum. Kayit oldum tabi olmammi

yok onu demiyorum telefonda my nokia widgetınden tekrar bir kaydol mesaj gönderimiyle çünkü soft formatla bile sıfırlanıyor ayarlar

repcic

Üye
808 kulanan arkadaşlar gönül rahat yükleyebilir.Tespit edebildiğim kadarıyla herhangi bir eksiklik yok,navigasyon kapalı havada bile 10 saniye içinde yerini tespit edebiliyor... 16:9 formatında foto çekiminden sonra 38mp fotograf 38,4mp , 4:3formatından foto çekiminden sonra ise 34 mp olan foto 33,6 mp olarak gözüküyor.Gerek video gerek foto düzenleyicisi yerli yerinde duruyor.Ayrıca ek birkaç tane daha widget eklenmiş...Bana göre tek olumsuz tarafı ise klavyenin ve kısa yol çubuklarının rengi biraz daha açık griye dönüşmüş olması....

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
my nokia widgeti yok ki bende

Üst Alt