Fp2 için güncelleme mi diyelim, yoksa kullanıcıları telefonundan soğutma mı? Değerli üyeler artık siz karar verin. Telefona bir yenilik gelir düşüncesiyle yazılımı yükledim. Ama bir insan yaptığı bir şeyden saniyeler içinde pişman olur mu vazgeçer mi? Evet maalesef pişman oldum, ama bir önceki yazılıma maalesef dönemedim. Mesaj yazmak zor, yazarken ekran kararır, fotoğrafları paylaşamazsın, efektler çok azalmıştır, galeride paylaş butonu twitter'i kapsamaz, whatsapp de metini yazıp gönderirken bir harf eksik gider, bunu deneyin, tuş kilidi berbattır, hatta şu da var, sanırım tuş kilidindeki zoraki saat vs şarjı yiyor, çünkü, 603 telefonumun şarjı 3-4 gün giderdi. Ama şimdi 2. Gününde bitti. Bir firma güncellemeyi yenilikler ve arızalı uygulamaların düzelmesi için yapar, peki bu güncelleme neden yapıldı? Neden? Bana buradan geri dönüşü izah edebilir misiniz, yoksa bekleyelim mi yeni! Bir güncellemeyle bunlar duzeltilir mi? Ayrıca 603 için ses düzenlemeleri ekrandan dokunarak yapılırdi şimdi yan tuşla... kamera berbat edilmiş, zaten alt yan tuşla da kamera aktif oluyordu.