Sensation
Emekli Yönetici
Evet sürüm numarası aynı görünmez. Aynısı gibi zaten gelen sürüm. İçinize sinmediyse flash atın.önceki fp2 güncellemesini yaptıydım ondan mı görünmüyor
Evet sürüm numarası aynı görünmez. Aynısı gibi zaten gelen sürüm. İçinize sinmediyse flash atın.önceki fp2 güncellemesini yaptıydım ondan mı görünmüyor
Evet sürüm numarası aynı görünmez. Aynısı gibi zaten gelen sürüm. İçinize sinmediyse flash atın.
Sürüm numarası değişmeliydi en azından. Nokia Suite'den yeniden yükle dedim video düzenleyici yine çalışmıyor. Demekki flash atarak çözülecek bu iş.
aynısı gibi mi yoksa aynısı mı ? içinde bir değişiklik olsa 1 kb bile değişmezmi boyutu ?
sürüm numarası değişmez çünkü bu aynı güncelleme sorun giderilmiş hali değil yaniSürüm numarası değişmeliydi en azından. Nokia Suite'den yeniden yükle dedim video düzenleyici yine çalışmıyor. Demekki flash atarak çözülecek bu iş.
nerden duydun bunuArkadaşlar! yeni sürüm bayramdan sonraya kalmış? kasım içinde...
doğrumu?
Peki arkadaşım galeride birden fazla işaretle şeçeneği felan var mı
Yüklesemmi bu fp2 yi yüklemesemmi karar veremiyorum.Yükleyen arkadaşlar kalıyımmı fp1 de ne dersiniz ? Bide geçenki suitten güncelleme maceramda telefon dead oldu hiç elim gitmiyo güncellemeye yine aynısı olur diye .
Yüklesemmi bu fp2 yi yüklemesemmi karar veremiyorum.Yükleyen arkadaşlar kalıyımmı fp1 de ne dersiniz ? Bide geçenki suitten güncelleme maceramda telefon dead oldu hiç elim gitmiyo güncellemeye yine aynısı olur diye .
Yükleyin pişman olmazsınız.Yüklesemmi bu fp2 yi yüklemesemmi karar veremiyorum.Yükleyen arkadaşlar kalıyımmı fp1 de ne dersiniz ? Bide geçenki suitten güncelleme maceramda telefon dead oldu hiç elim gitmiyo güncellemeye yine aynısı olur diye .
şey abi buglar düzeltilmişmi bari?Yükleyin pişman olmazsınız.
bu arada hayırlı olsun 
Nokia Suite'den tekrar yükledim hala video düzenleyici açılmıyor. Flash atcam yakında. Yükleyenlere göre de çoğu şey aynı.
şey abi buglar düzeltilmişmi bari?bu arada hayırlı olsun
![]()
taammamNokia Suite'den tekrar yükledim hala video düzenleyici açılmıyor. Flash atcam yakında. Yükleyenlere göre de çoğu şey aynı.
bence abi uda app cleanerla şöyle bi' udayı temizleyip öyle flashlamak daha iyi olur 
Bu dediğiniz nasıl oluyor? Bende telefonumun ilk günkü gibi olmasını istiyorum.
taammambence abi uda app cleanerla şöyle bi' udayı temizleyip öyle flashlamak daha iyi olur
![]()
Clear Local Cache yapın NaviFirm'de görünüyor.şu an için 700 navifirm de gözükmüyor, nokia suite de de yok güncelleme. Sadece 808 için 113-010-1507 var