Scuderia.
Üye
peki galeriden çıkınca açık ibresi 2 kere gelip gidiyomu
evet dostum oluyor oyle ama bunlara takilmamak lazim bence
peki galeriden çıkınca açık ibresi 2 kere gelip gidiyomu
http://www.maxicep.com/symbian-3-si...fp2-hacklendi-resimli-707339.html#post5345109
Hack konusu güncellendi Bu sefer tamamdır denedim ama kopyala yapıştır olacaksınız demedi demeyinsoft veya flash atarken iki kere düşüneceksiniz çekilirmi bu hack şimdi diye
![]()

vallahi kim ne derse desin bir milim bile oynama yapılmamış boyutu 1 kb bile değişmemiş sende ki o önceki sorun yüklemenden kaynaklıdır kesinferzan dostum bu gecenki surumde video duzenleyici falan acilmiyordu sanirsam ee bu yenisinde aciliyor ellemeseler neden acilsin peki sende dogru soyluyor olabilirsin ama suan bende bir sorun yok henuz
peki webe girince ekran siyah ama üstte link yeri beyaz olarak mı açılıyooo
guncellemeye doymuyorum 
vallahi kim ne derse desin bir milim bile oynama yapılmamış boyutu 1 kb bile değişmemiş sende ki o önceki sorun yüklemenden kaynaklıdır kesin

peki webe girince ekran siyah ama üstte link yeri beyaz olarak mı açılıyooo
hmmmm anlaşıldıı
eski sürüm beyler
yani sorunlu olan fp2
vallahi kim ne derse desin bir milim bile oynama yapılmamış boyutu 1 kb bile değişmemiş sende ki o önceki sorun yüklemenden kaynaklıdır kesin
boyleyse insallah duzgun olan gelir bayrama kadararkadaşlar üzerinde oynanma yapılsa sorunlar giderilse boyutu 1 kb bile değişmez mi azalma veya artma olmazmı hiç uyanın artık bu daha önce yayınlanmış olan fp2 den başka bişi değil
alan yokmu yaw tertemiz nokia 701
sorunlu fp2 500 tl ilk sahibinden
bu güzeldi bak 
önceki fp2 güncellemesini yaptıydım ondan mı görünmüyorÇıkmış görünüyor. Telefonunuzdan *#0000# yaparak denetleyin ya da Nokia Suite kullanın.