Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Sponsorlu Bağlantılar

luckysleven

luckysleven

Üye
obur konuya yazdim burayada yazayim hatta suanda yazarken ekran saga sola yukari asagi kafasina gore oynuyor klavye rezalet sebeke seceyim dedim telefon kendinden gecti tema seciyorum klavye ayni

efeler12

efeler12

Üye
obur konuya yazdim burayada yazayim hatta suanda yazarken ekran saga sola yukari asagi kafasina gore oynuyor klavye rezalet sebeke seceyim dedim telefon kendinden gecti tema seciyorum klavye ayni
Ekranda oynuyor derken?? senin telefonundan kaynaklanıyor olabilir ilk kez böyle bir şey duyuyorum.

realplayer2

realplayer2

Üye
bende onu sordum fark varsa bizede güncelleme verirler.
Bu arada 808 iyice test telefonu oldu :D

eeee bi ara n8 öyleydi 111.030.0609 sürümü navide sadece n8 için verip çektiler. yükleyen n8 kullanıcıları nokiaya ilham verdi. şimdi ki kobaylar da 808 kullanıcıları malesef:ehe

luckysleven

luckysleven

Üye
Ekranda oynuyor derken?? senin telefonundan kaynaklanıyor olabilir ilk kez böyle bir şey duyuyorum.

yok nokia browserdanmis operadan girdim duzeldi
zaten kendi browserini acarken once siyah ekran geliyor var bir sorun belli

caglar b

caglar b

Üye
evet 808 ciler bir fark var mı?

versino2

versino2

Üye
[/URL]

backwater

backwater

Üye
benim telefon görmüyor güncellemeyi 701

mh.

mh.

Üye
ondan sonra bu foruma yeni bi başlık atarsın. başlık şöyle...

yardım edin telefonumun sesi çıkmıyooo. cızıltı yapıyo falan dersin. patladı fala

site de vardı öyle bi arkadaş. bulursam eklerim

- - - Eklendi - - -

5 üye bizi okuyo 2 de misafir var.
hemen üye olun arkadaşlar... bu siteden çıkış yok
bu kadar kadar ön yargılı olma..
Ses yaması istediğin zaman açıp kapatabiliyorsun.
Ayrıca taa kaç sene benim n73 hoparlör patlamıştı ama onda cfw yoktu ve birde ondan sonra bütün telefonlarımı genelikle hep cfw kullandım tabi bilinçli olarak..
ve unutmadan ses yamasını çok çok nadir açıyorum bende farkındayım devamlı açık olunca sıkıntı çıkar.

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Arkadaşlar SORUNLU fp2 daha önce kurupta bugün yeni yazilimi yükleyip fp2 nin üstüne kuran varmi. 701 kullananlar özellikle

skydestroyer

Üye
Güncellemeyi telefondan göremeyen arkadaşlar ovi suite te gözüküyor ordan güncelleyin.

doctorrr

doctorrr

Üye
e hadi hayırlı olsun gençler sonunda çıktı :)

skydestroyer

Üye
Ayrıca güncellemme kaç mb arkadaşlar

efeler12

efeler12

Üye
Ben telden kurmuştum biraz önce flash attım pek bir sorun yoktu zaten bende

Polymath

Polymath

Üye
Ben fp2 yi yüklemiştim. Güncelleme bana çıkmadı telefondan, nokia suitten bakmadım. Telefonum 603. Bilgi karışıklığı var. Kimin ne söylediği belli değil.

603 için fp2 yükledikten sonra tekrar bu yeni çıkan güncellemeyi yükleyen var mı ?
Yükleyen varsa sorunlar düzeltildi mi ?

skydestroyer

Üye
603 e yükleyenler performansı nası kasma var mı

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Vay arkadaş sorunlar düzelmişmi arkadaşlar

Üst Alt