Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Sponsorlu Bağlantılar

Dimi3

Dimi3

Üye
Tuş kilidi ve yenilenmiş (arama butonu içerikli ve şarkıların ismini değiştirebildiğimiz) bir müzik çalar... Tek beklediklerim bunlar. Ama müzik çalarda yine arama butonu yok gibi duruyor.. Ben böyle saçmalık görmedim..

Ferzan

Ferzan

Üye
konuyu okuyan 5 kişi var yine maşallah millet uyku mu tutmuyor :D

NokiaAltıYüzÜç

NokiaAltıYüzÜç

Üye
hergün konuya giriyorum acaba çıktımı diye :D

awdil

awdil

Üye
Muslum gurses'in Talihsizler diye bir filmi vardi,ordaki yetim bebelere benzedik la. :)

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
nokia ya helal olsun. Bizi nasılda kekliyo

ASC33

ASC33

Üye
yada 808'e geldi diye gösterip,geri çektiler ki biraz daha zaman kazansınlar,sonra biraz daha farklı çıkaracaklar gibi...

daha önce yazdığım gibi......... 808'e gelen zaten resmi güncelleme değil demişler,amaç heyecanı yüksek tutmak

PYTHONs

Üye
konu için gerçekten çok teşekkürler :) beklenen an geliyor :eller: 603e çıkmasına çok sevindim :oley
sevin sevin şu ifadende komiğime gitti
:eller: biz 1. nesil sahipleri olarak size tavanın sucukları yemek, bizede tavanın sapı kalıyor :D Siz sucukları yiyin bize tavanın sapı kalsın :D

Scuderia.

Scuderia.

Üye
sevin sevin şu ifadende komiğime gitti
:eller: biz 1. nesil sahipleri olarak size tavanın sucukları yemek, bizede tavanın sapı kalıyor :D Siz sucukları yiyin bize tavanın sapı kalsın :D

ahahah güldürdün beni ya :) sapı sucugu bırakında hala gelmedi yav buu :)

Ferzan

Ferzan

Üye
güncelleme çıkınca heyecandan telefonu fırlatmayın bi yere yükleyebilesiniz bari :D

IVI-Elia

Üye
Valla artık, güncelleme gelmiş gelmemiş umrumda değil.İki ay önce her şey değişti.Artık wp8'e geçme zamanı geldi.Lumia 920'ye.Ama nokia hata yaptı Symbian 3 temelli bütün telefonlara Fp3 gelsin olsun bitsin.Yani güncelleme gelmesini isterim kullanlar boşuna mı para verdi?

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
ben flash atcam fp2 yi bekliyorum. Gelcegi yok anlasılan acaba fp1 mi yeniden flash lıyım yoksa bekliyim mi fp2 yi

- - - Eklendi - - -

ben flash atcam fp2 yi bekliyorum. Gelcegi yok anlasılan acaba fp1 mi yeniden flash lıyım yoksa bekliyim mi fp2 yi

Ferzan

Ferzan

Üye

- - - Eklendi - - -

bu gidişle daha çok fp1 i flaşlarsın :D

SheFy

SheFy

Üye
o kadar guncellemeye açız ki 48 sayfa olmuş düşünün artık xD

Ferzan

Ferzan

Üye
arkadaşlar 2 yeni ekran görüntüsüne ulaştım birindeki bir özellik hoşuma gitti ikinciş resimdeki klavyenin sağ üst kısmındaki mesajı gönder butonu yani klavyeyi aşağı almadan direk ona tıklayarak mesajı gönderebiliriz...

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
ferzan ortalıgı hep sen karıstırıyosun.

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar 2 yeni ekran görüntüsüne ulaştım birindeki bir özellik hoşuma gitti ikinciş resimdeki klavyenin sağ üst kısmındaki mesajı gönder butonu yani klavyeyi aşağı almadan direk ona tıklayarak mesajı gönderebiliriz...

tam ümidi kesmisken sen yeniden fisekliyosun yahu

- - - Eklendi - - -

BU ARADA KONU BASLIGI GÜZEL OLMUS. Tam olması gerektigi gibi

• Beğen
Tepkiler: amedli2117
cyber

cyber

Üye
tek isteğim klavyenin fp2 ye port edilmesi

Ferzan

Ferzan

Üye
ferzan ortalıgı hep sen karıstırıyosun.

- - - Eklendi - - -

tam ümidi kesmisken sen yeniden fisekliyosun yahu

- - - Eklendi - - -

BU ARADA KONU BASLIGI GÜZEL OLMUS. Tam olması gerektigi gibi

erdinç fena mı oldu yeni görüntüleri sizlerle paylaştık :D heyecan arttırıyor doğru bende sizin kadar sabırsız bekliyorum :D

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

C6-01 de zaten klavye açıkken yeşil arama tuşuna basıp gönderilebiliyor :) N8 dışındaki çoğu telefonda da böyle olması gerek.

- - - Eklendi - - -

Ayrıca alt kısımdaki oklar da gitmiş :S

Üst Alt