Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Sponsorlu Bağlantılar

Ferzan

Ferzan

Üye

C6-01 de zaten klavye açıkken yeşil arama tuşuna basıp gönderilebiliyor :) N8 dışındaki çoğu telefonda da böyle olması gerek.

- - - Eklendi - - -

Ayrıca alt kısımdaki oklar da gitmiş :S
ben 701 kullanıyorum yes tuşuna basınca bende de gönderiyor yalnız o buyon olması gereken birşey idi gönderim direk dokunmatik üzerinden tek tık ile gerçekleşiyor...

NokiaAltıYüzÜç

NokiaAltıYüzÜç

Üye
Konunun adı böyle daha iyi olmuş :D
bugunde ümidi kestim açıkcası :dry:

ramazanbaran

ramazanbaran

Üye
Acaba nokia n8 lileri neyle avunduracak :)

MaxipmaN

Üye
ayın yedisinde çıktı denmişti 13 oldu çoook yakında deniyor :ehe

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Aslında çıktı. İlk mesajda verilen linklerden flashlamak için gerekli dosyalara ulaşılabilir ancak suitete görünmesi için daha en az 1-1,5 ayı var bence.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Klavye gayet başarılı olmuş whatsapptaki gibi smileyler ve direk gönder seçeneği gayet hoş

ky_nukro

Üye
Evet müjde arkadaşlar finlandiya nokia da stajını yapan arkadaşım maillerime cvp verdi ve şu anda fp2 den yazıyorum telefon 603 isterseniz upload edilir tek kelimeyle qt harikalar yaratmış ve çok hızlı :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet müjde arkadaşlar finlandiya nokia da stajını yapan arkadaşım maillerime cvp verdi ve şu anda fp2 den yazıyorum telefon 603 isterseniz upload edilir tek kelimeyle qt harikalar yaratmış ve çok hızlı :)
Arkadaşından rica etsende 700 ve 701'e de el atsın :). 603'ü de bekliyoruz.

Ferzan

Ferzan

Üye
ekran görüntüleri alabilirsen bakarız merak ettiğim mesaj yazma böyle uzunca bir mesaj yazıp görüntü almanı istiyorum mümkünse

ky_nukro

Üye
la hemen atladınız yaw zaa :) :) millet güncellemeye aç arkadaş :) bidd demiş 700 ve 701 :)

awdil

awdil

Üye
Geldigini sanmam.Gelseydi ilk ferzan'in haberi olurdu. :ehe

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İnanmıştık :ehe:kop:

NokiaAltıYüzÜç

NokiaAltıYüzÜç

Üye
Evet müjde arkadaşlar finlandiya nokia da stajını
yapan arkadaşım maillerime cvp verdi ve şu
anda fp2 den yazıyorum telefon 701 isterseniz
upload edilir tek kelimeyle qt harikalar yaratmış ve çok hızlı

mroy

Üye

çok çok iyi olur varsa 603 dosyaları upload edermisin cevap bekliyoruz

Üst Alt