Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Sponsorlu Bağlantılar

emrecan_akin

emrecan_akin

Üye
arkadaslar benim telefon 700 yazılım sürümü 112.010.1404 bu gece nokia suite saat 12 1 civarı 2 kere yeni güncelleme var dedi ilk basta inanamadım büyük rengarenk ekranda annadan belleye güncelleme ekranı gibi ekran cıktı navifrmden kontrol ettim yoktu ama 2 kere cıktı yeni güncelleme var ekranı fakat güncellemeyi yapamadan kayboldu neyin nesidir anlamadım hevesim kursagımda kaldı

realplayer2

realplayer2

Üye
bu aralar gelecek inşallah bu fp2.

• Beğen
Tepkiler: benderhomer
caglar b

caglar b

Üye
size bir soru. eger telefona hard format atıp güncellemeyi telden yaparsam ileride qt sorun çıkarır mı? Soft format atarsam dahamı saglıklı olur ?

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
hay ben bu nokia nın anna sını belle yim

• Beğen
Tepkiler: benderhomer
SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
size bir soru. eger telefona hard format atıp güncellemeyi telden yaparsam ileride qt sorun çıkarır mı? Soft format atarsam dahamı saglıklı olur ?

en saglıklısı *#7370# yap ardından da flashla olsun ve bitsin

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Soft format en sağlıklısı .

efeler12

efeler12

Üye
pc yoksa format atma sonra sorun çıkabiliyor

okitox

okitox

Üye
millet başladı gene güncelleme ekranı çıktı kayboldu demeye. Gelmesi yakındır.

luckysleven

luckysleven

Üye
klavye adam gibi birsey ciksinda dahada fazla birsey beklemek ayip olur sanirim gecen gunde sagolsun telefoncu 350 lira verdi yeni klavye zugurt tesellisi olur artik bana : )

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
bu konuyu her gördüğümde çıkmış gibi hissediyorum konunun ismi çıkana kadar değişebilir mi fp2 bekliyoruz gibi veya baska birşey ama çıktı olmasın geçmiş zaman değil gelecek zaman olsun :)

• Beğen
Tepkiler: aliosman166
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
bu konuyu her gördüğümde çıkmış gibi hissediyorum konunun ismi çıkana kadar değişebilir mi fp2 bekliyoruz gibi veya baska birşey ama çıktı olmasın geçmiş zaman değil gelecek zaman olsun :)

aynen yaw bende hep gördüğümde *#0000# yapıyorum :kıskıs:

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
allahtan ümit kesilmez. Yola devam

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
okitox

okitox

Üye

Birtek ben göremedim şu güncelleme belirtilerini :D :D yanıyorum da ona yanıyorum :D

+1

valla bugüne kadar bir sürü güncelleme bekledim ama hiç birinde ne suite'de görüp kaybettim ne de başka bi belirti gördüm :D geldi ve yükledim. hiç heyecan yaşatmadı bana suite falan :D

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
kendi kendımıze sıkıntı yapıyoruz. Bu ayın sonunda yada ekimin baslarına dogru.fp1 30.03 de cıkmıstı

BaySerkan

BaySerkan

Üye
arkadaşlar boşuna Suit'ten kontrol veya *#0000# ile güncelleme kontrolü yapıp durmayın en erken Navifirm'e gelecek ondan sonra diğer taraflara gelir,hatta 808'de Fp2 den önce kullandığım 112.20.311 nolu yazılım Suitte hiç gelmedi ben Navifirm'den indirip flash atmıştım yoksa bekle dur..

ozcangoral

Üye
içimde sanki yarın gelecekmiş gibi bir his var. yarın ayın 13'ü ve perşembe. Hani Nokia yeni yazılımları genelde perşembeleri veriyor ya. Ayın 13 'ü versiyon 113. du bakalım.

Üst Alt