konuyu okuyan 5 kişi var yine maşallah millet uyku mu tutmuyor![]()
yada 808'e geldi diye gösterip,geri çektiler ki biraz daha zaman kazansınlar,sonra biraz daha farklı çıkaracaklar gibi...
sevin sevin şu ifadende komiğime gittikonu için gerçekten çok teşekkürlerbeklenen an geliyor
603e çıkmasına çok sevindim
![]()
biz 1. nesil sahipleri olarak size tavanın sucukları yemek, bizede tavanın sapı kalıyor
Siz sucukları yiyin bize tavanın sapı kalsın 
sevin sevin şu ifadende komiğime gitti
biz 1. nesil sahipleri olarak size tavanın sucukları yemek, bizede tavanın sapı kalıyor
Siz sucukları yiyin bize tavanın sapı kalsın
![]()
sapı sucugu bırakında hala gelmedi yav buu 
Muslum gurses'in Talihsizler diye bir filmi vardi,ordaki yetim bebelere benzedik la.![]()

bu gidişle daha çok fp1 i flaşlarsınben flash atcam fp2 yi bekliyorum. Gelcegi yok anlasılan acaba fp1 mi yeniden flash lıyım yoksa bekliyim mi fp2 yi
- - - Eklendi - - -
ben flash atcam fp2 yi bekliyorum. Gelcegi yok anlasılan acaba fp1 mi yeniden flash lıyım yoksa bekliyim mi fp2 yi

arkadaşlar 2 yeni ekran görüntüsüne ulaştım birindeki bir özellik hoşuma gitti ikinciş resimdeki klavyenin sağ üst kısmındaki mesajı gönder butonu yani klavyeyi aşağı almadan direk ona tıklayarak mesajı gönderebiliriz...
ferzan ortalıgı hep sen karıstırıyosun.
- - - Eklendi - - -
tam ümidi kesmisken sen yeniden fisekliyosun yahu
- - - Eklendi - - -
BU ARADA KONU BASLIGI GÜZEL OLMUS. Tam olması gerektigi gibi
heyecan arttırıyor doğru bende sizin kadar sabırsız bekliyorum 
arkadaşlar 2 yeni ekran görüntüsüne ulaştım birindeki bir özellik hoşuma gitti ikinciş resimdeki klavyenin sağ üst kısmındaki mesajı gönder butonu yani klavyeyi aşağı almadan direk ona tıklayarak mesajı gönderebiliriz...
N8 dışındaki çoğu telefonda da böyle olması gerek.