Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]
Sponsorlu Bağlantılar
ID68
Üye
yok arkadaş bugünde sordum yok daha
ky_nukro
Üye
herkes aynı anda arayıp fp2 geldimi die sorup nokia yı bıktırabiliriz belki verirler güncellemeyi ozmn
kaan01996
Üye
1 nesillere port için uğraşan varmı
SheFy
Üye
BahadırK. ya Şahin K. ile akrabalığınız var mı diye sordum kesin bir bilgi yok dedi.
aslankaplants
Üye
iyi taktik aslında ama artık herkes soruyo bıkmadınız mı fln cevabı gelebilir
NokiaAltıYüzÜç
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
--> Buradan canlı destek ile 444 3 665 --> telefon ile
ben günlük 3-4 kere canlı desteği, 2 günde 1'de nokia'yı ararım bıktıralım artık çıkartsınlar şu fp2'yi
ismini
Üye
5dk önce iptak edildi yazıyodu şimdi güncelleme yok
bana da bahadır k yazdı canlı destekten. ne sorsam bir bilgi yok..mağazadaki ücretli bir uygulamayı sordum kaldırıldı nedendir..acaba refresh ile uyumlu olmadığı için mi dedim..cevap yok.kem küm etti.
c6-01 için refresh son güncelleme mi yoksa fp2 lite sürüm alacak mıyız dedim..
güncellemeler devam edecek demesi ile sevindim..
FP1 son değil cevabı ile yıkıldım..Fp1 mi kullanıyoruz la biz
Makale_Helvetia
Üye
bende bu mesajı nokia rda dan yazıyorum.hatta bu siteye daha önce de giriş yapılmış bu telefondan nokia 808den. kendi tarayıcısı on numara valla bizim refresh e gene çürük tarayıcı geldi.
Sensation
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Konuyla alakası olmayan mesajlar silinecektir. Lütfen bu konuları konu dışında konuşun.
NokiaAltıYüzÜç
Üye
off pazartesi gelsin artık hadi be nokia
fgs
Üye
inşallah c7 de gelir aynısından da indirip kurarım telefonuma
Gerek yok resmi kanıta, fp1 in lite sürümü geldi fp2 ninde gelir
- - - Eklendi - - -
Gerek yok resmi kanıta, fp1 in lite sürümü geldi fp2 ninde gelir
StaLKeR-190E
Üye
100 e Kadar Gider Bu Konu Sonra Yeni Bi Konu Açarız Miss Gibi Bu Arada 603 Kullananlarlada bi çete Kursak iyi Olur . Aslında Maxicep te Konuşmak için konu falan olması gerek sıkılıyoz fp2 beklerken dimi
hmzgl
Üye
Gelmez oldunGörmez oldukAh fp2 ahSana hasret kaldık. Yeter artık gel de marifetin neymiş görelim.