Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]
Sponsorlu Bağlantılar
benderhomer
Üye
bu ay içinde gelse bari, ona bile razı olduk artık.
leqo35
Üye
NOKİA canlı destek sordum arkadaşlar cevap bu
awdil
Üye
La adamları bıktırdınız.Geleceği varsa da gelmez artık.
leqo35
Üye
SheFy
Üye
bu bahadırK yıda sadece kesin bir bilgi yok demek için koymuşlar canlı sohbete xD. bende fp2 hangi telefonlara gelecek dedim kesin bir bilgi yok belki de gelmeyebilir dedi. bende başka ülkelerde güncelleniyor dedim. kesin bilgi yok bilgi veremem dedi. sonra bende lumia 920 ve 820 ne zaman gelecek dedim. daha yeni tanıtıldı ülkelere ne zaman dağıtılacağıyla ilgili kesin bi bilgi yok dedi. sonra peki sen kesin misin kardeş dedim sohbeti kapattı ibiş xD
leqo35
Üye
awdil
Üye
Ben konuşayım da sizin namıza özür dileyim bahadır reis'ten.
pirenuri
Üye
la valla cılgını çıkartınız ha zevki kalmadı bekleyin az ya sabırlı olun biraz
Makale_Helvetia
Üye
kesin bir bilgi yok demek için asgari ücret alıyorlar ne güzel bizde mi başvursak nokia destek hattına ne dersiniz
nokia türkiye çalışanlarının hiçbirşeyden haberi yok ne face'de ne twitte nede müşteri hizmetleri 7 şubatta çıkan belle'ye 8 şubattan itibaren bile henüz bır tarih yok denildi.sürüm numarası yanlış verenler mi dersin hepsi orda
Barış Grc
Üye
Nokia çalışanlarına refresh özelliklerini yada fp2 özelliklerini sor bilemezler
marsl305
Üye
40 sayfa olmadan çıkar inşallah diyoduk.Sayfa 70....
crazy_oruc
Üye
harbiden 70 sayfa olmuş.
pirenuri
Üye
çok fazla yazıyorsunuz be .
Scuderia.
Üye
Bende yeniden işlem sunucu tarafından iptal edildi demeye basladı yine
Alperen Şuayb
Üye
Ulan Daha Güncelleme Çıkmadı 70 Sayfa Helal Size
pirenuri
Üye
Şu anda güncelleme çıktı diye yalan söylersem çoğu kişi ümitlenir ve bana sövebilir .