burdayım ya ben uyumadımGelin la bir sabah namazı kılalım,barı bu dandik nokia sayesin de sevaba girmiş oluruz.
O hayırsız ferzan nerde.![]()
nöbetçi eczaneyiz bu gece herkes uyudu ben ayaktayım 
teşekkürler saat 8 e kadar gelirse valla yüklerim yoksa uyurum ben saat 2 ye kadarNe güncelleme aşkıymış.Ulan Nokia burayı görse,fp2-fp3 hepsini toptan verir.
Ferzan,dostum ezan okunuyor.Ben de Çıkıyorum.Yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz.Sana iyi nöbetler...

ben rüyamda gördüm fp2 yi603e fp2 güncellemiştim öyle büyük bi güncelleme değildi 3 5 mb öyle birşeydi. Ama sadece klavye ve tuş açma yeri değişmişti yani telefon qt tabanlı falan olmamıştı
![]()
ben rüyamda gördüm fp2 yi603e fp2 güncellemiştim öyle büyük bi güncelleme değildi 3 5 mb öyle birşeydi. Ama sadece klavye ve tuş açma yeri değişmişti yani telefon qt tabanlı falan olmamıştı
![]()

Küçük bir heyecanlı bekleyişin ardından hiçbir güncelleme yok yazısına geri döndük![]()

[video=youtube;fZSKIn3jKCE]http://www.youtube.com/watch?v=fZSKIn3jKCE[/video]
Arkadaşlar 603 de ilk defa video fp2 gördüm hadi hayırlısı inşallah hemen çıkar. Tabi fp2 ise tam emin değilim.
Küçük bir heyecanlı bekleyişin ardından hiçbir güncelleme yok yazısına geri döndük![]()