Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Sponsorlu Bağlantılar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Aynen öyle dosyalar farklı portlayınca klavye açılmıyor ama tam olarak bir çıksın yapılır.

caglar b

caglar b

Üye
benim bildigim 808 çift çekirdekli işlemciye sahip acaba sistemi 701 700 ve 603 e göre farklı oldugundan dolayımı yazılım yayınlanmadı bide eger dedigim gibi 808 farklı işlemciye sahipse (1.4ghz diye biliyorum) o klavyeyi portlasanızda birinci nesillerde çalışmaz size 603 fp2 gerekiyor portlamak için

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
benim bildigim 808 çift çekirdekli işlemciye sahip acaba sistemi 701 700 ve 603 e göre farklı oldugundan dolayımı yazılım yayınlanmadı bide eger dedigim gibi 808 farklı işlemciye sahipse (1.4ghz diye biliyorum) o klavyeyi portlasanızda birinci nesillerde çalışmaz size 603 fp2 gerekiyor portlamak için

808 çift çekirdek değil.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Symbianda çift çekirdek işlemci kullanan yok. 700, 701, 808 1.3 GHz şu anda. Gelmesine az kaldı:)

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Bende aradım nokia destek hattını adam bilgi vermekten aciz ya diyorum fp2 ne zaman gelecek bana bunu yazılım güncelleştirmeleri bölmünne tıkladıgınızda görebilirsiniz geldiğinde oraya gelicektir ya diyorum kardeşim bu yeni gelicek olan güncelleme ile ilgili bilgi verirmisin bana diye yine aynı şeyi söylüyor delirtti beni :off:

Ferzan

Ferzan

Üye
Bende aradım nokia destek hattını adam bilgi vermekten aciz ya diyorum fp2 ne zaman gelecek bana bunu yazılım güncelleştirmeleri bölmünne tıkladıgınızda görebilirsiniz geldiğinde oraya gelicektir ya diyorum kardeşim bu yeni gelicek olan güncelleme ile ilgili bilgi verirmisin bana diye yine aynı şeyi söylüyor delirtti beni :off:
arkadaşlar tarih eremiyoruz diyorlar her nedense kural öyleymiş sabredin bu kadar sinir yapmayın...

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
vay ayağımı üstüne köyim bu ne biçim bi tane yazilimdır yahuu

• Beğen
Tepkiler: aydin.yasin
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
anna oldu belle oldu fp1 oldu fp2 oldu hala sinir yapıyorsunuz bekleyin hala öğrenemedinizmi nokiayı.

punisher123

punisher123

Üye
808de 2.ci gpu var,Ama o kameraya çalışıyor yani işletim sistemiyle pek işi yok.

Ferzan

Ferzan

Üye
StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
:megafon:

NokiaAltıYüzÜç

NokiaAltıYüzÜç

Üye
bugünde çıkmadı artık yarına bakıcaz xd

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Bu bizim 26 ekim belle konusuna döndü ya:D

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Scuderia.

Scuderia.

Üye
Bu hafta cıkar inş bugün yarın derken günler geçiyor.. :(

caglar b

caglar b

Üye
26 ekim dediler ne zaman çıktı belle

amedli2117

amedli2117

Üye
ya nokia suite programı güncelleştirmelere neden akşamları bakmıyor artık
yavaş yavaş piskopata bağlıyor beni bu fp2 güncelleştirmesi
:naughty:

- - - Eklendi - - -

nokia günlerdir ben istiyorum sen vermiyosun bu saatten sonra artık versende ben istemiyorum:hih:

ecomakli

Üye
vereceği tuş kilidi klavye eziyet çektiriyo.ezik nokia.

ASC33

ASC33

Üye
ya nokia suite programı güncelleştirmelere neden akşamları bakmıyor artık
yavaş yavaş piskopata bağlıyor beni bu fp2 güncelleştirmesi
:naughty:

- - - Eklendi - - -

nokia günlerdir ben istiyorum sen vermiyosun bu saatten sonra artık versende ben istemiyorum:hih:

az kaldı biraz daha sabret 603'e çıkmış zaten hindistan gibi yerlere veriyorlar şimdilik. aşağıdaki linki kontrol et.

Üst Alt