benim bildigim 808 çift çekirdekli işlemciye sahip acaba sistemi 701 700 ve 603 e göre farklı oldugundan dolayımı yazılım yayınlanmadı bide eger dedigim gibi 808 farklı işlemciye sahipse (1.4ghz diye biliyorum) o klavyeyi portlasanızda birinci nesillerde çalışmaz size 603 fp2 gerekiyor portlamak için
Symbianda çift çekirdek işlemci kullanan yok. 700, 701, 808 1.3 GHz şu anda. Gelmesine az kaldıbenim bildigim 808 çift çekirdekli işlemciye sahip acaba sistemi 701 700 ve 603 e göre farklı oldugundan dolayımı yazılım yayınlanmadı bide eger dedigim gibi 808 farklı işlemciye sahipse (1.4ghz diye biliyorum) o klavyeyi portlasanızda birinci nesillerde çalışmaz size 603 fp2 gerekiyor portlamak için

arkadaşlar tarih eremiyoruz diyorlar her nedense kural öyleymiş sabredin bu kadar sinir yapmayın...Bende aradım nokia destek hattını adam bilgi vermekten aciz ya diyorum fp2 ne zaman gelecek bana bunu yazılım güncelleştirmeleri bölmünne tıkladıgınızda görebilirsiniz geldiğinde oraya gelicektir ya diyorum kardeşim bu yeni gelicek olan güncelleme ile ilgili bilgi verirmisin bana diye yine aynı şeyi söylüyor delirtti beni![]()
Symbianda çift çekirdek işlemci kullanan yok. 700, 701, 808 1.3 GHz şu anda. Gelmesine az kaldı![]()
işlemci degil diyorsunuzal sana 40 sayfa oldu ve hala fp2 gelmedibi bakıyosunki herkesin heyecanlı bekleyisi sona ererken çıka gelmis. Way way
- - - Eklendi - - -
bu konu 40. sayfaya gelince fp2 de gelcekmis.

Bu bizim 26 ekim belle konusuna döndü ya![]()

ya nokia suite programı güncelleştirmelere neden akşamları bakmıyor artık
yavaş yavaş piskopata bağlıyor beni bu fp2 güncelleştirmesi
- - - Eklendi - - -
nokia günlerdir ben istiyorum sen vermiyosun bu saatten sonra artık versende ben istemiyorum![]()