Nokia Belle FP1 ile 700 ve 701'in işlemci hızı 1.3 GHz olacak! (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL29

ANIL29

Üye
arkadaşlar geçen nokia destek hattına mesaj attım bu güncelleme ile ilgili aradılar dedikleri tek şey şu ”evet bi güncelleme var ama tarihi belli değil işlemci hızları ile ilgili bi artış olmayacak işlemci hızı donanımsal bişey programla artırılamaz„ overclockdan haberleri yok galiba

WebStyle

WebStyle

Üye
arkadaşlar geçen nokia destek hattına mesaj attım bu güncelleme ile ilgili aradılar dedikleri tek şey şu ”evet bi güncelleme var ama tarihi belli değil işlemci hızları ile ilgili bi artış olmayacak işlemci hızı donanımsal bişey programla artırılamaz„ overclockdan haberleri yok galiba

Gerçekten bu nokia firmasında kimler çalışıyor çok ama çok merak ediyorum. Cahil işi bilmeyen elemanlar çalışıyor diye artık şüphelenmeye başladım. Yazılım ya da bazı teknikler ile tabi ki overclock yapmak mümkündür.

PriZm

PriZm

Üye
|-):ah

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bunların birbirinden haberi yok ki :D

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ee dogal bişey destek hattındakiler tekniker değilki ne anlar overlock'tan hack'ten

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Yahu onlari o is icin almiyorlarki telefondan anlamayanlarin sorularina cevap verirler daha fazlasi hadlerini asar :D

• Beğen
Tepkiler: ozelayyildiz
SheFy

SheFy

Üye
Daha gelmeden hiç bi şey kesin deil benim tahminimce büyük oranla 603 ünde hızı 1.3ghz olur

Dimi3

Dimi3

Üye
Bu konuya girdikce ayar oluyorum. Islemci olayi aklima geliyor cildiriyorum

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 737108
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
SilentOne

SilentOne

Üye
önce suilte 1 ay sonra güncelleme :D

serecans

serecans

Üye
bir aymı okadar beklicazmı ya en çok da dolby i merak ediyorum nasıl olacak acaba ses çok netmi çıkacak

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu dolby dediginiz neki benim telde var mıdır

KxTR79

KxTR79

Üye
arkadaşlar nokia suite 3.3 tü güncelleme geldiyse kaç oldu?

KxTR79

KxTR79

Üye

3.3.80 di 3.3.90 oldu

eyvallah da yeniliklerde ne yazıyor bakarmıısın kardeş sana zahmet?

----------Eklendi @ 22:31:54 ---------- Yazıldı @ 22:30:20 ----------

ve n9 un pr1.2 güncellemesi için olmasın bu güncelleme?hemen fp1 e yorumladınız?

Üst Alt