Nokia Belle FP1 ile 700 ve 701'in işlemci hızı 1.3 GHz olacak! (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

ParduSS

ParduSS

Üye
arkdaşlar üzgünüm ama güncelleme gelecek fakat 603 ün hızı 1.3 e cıkmıyoacak kaynak: ayrıca benim tahminim 603 1.3 ghz olmadığı için bence n8 c6-01 falanda olmaz

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Belledeki Bazı Hataları düzeltmek İçin qelir Kesin XD (Yau İLk üye olduqum qün yaptım o yanaşma ismini Şimdi deqiştirdim Onay bekliyor .d)

Bence de.Hata gidermek için.(Yeni isminle <adsız> kardeş:D)

----------Eklendi @ 18:59:41 ---------- Yazıldı @ 18:58:35 ----------

arkdaşlar üzgünüm ama güncelleme gelecek fakat 603 ün hızı 1.3 e cıkmıyoacak kaynak: ayrıca benim tahminim 603 1.3 ghz olmadığı için bence n8 c6-01 falanda olmaz

Evet fp1 gelmeyecek.Nokia sağolsun.Ama memnunum cihazımdan.Güncelleme olmazsa olmasın.Önemli değil.

-bayŞan'

-bayŞan'

Üye
Canı Sıkılıyor Adamın Yau N8 bna Bakıyor Ben N8 bakıyorm :) Bu arada Bellede ki Kamera Kalitesini Düşük qördüm Annada dha qüzeldi qbi sankii --- çektiqim Fotolar iyi qözükmüyor .

SilentOne

SilentOne

Üye
ya fp1 ide geçitm widget gelsin dobly gelsin hatalar düzeltilsin yetr

-bayŞan'

-bayŞan'

Üye
Benim telde hata flen yok o qüncellemeyi İstemem onun yerine kamera qüncelleemsi qelsin yeni uyqulamasıyla 808 de kamera uyqulamasına baktımda ayarları düzenlemek flen dha kolay Ama O fp1 ile qelen bir şey sanırm - (yeni İsim -bayŞaN' Olacak .d

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
ParduSS

ParduSS

Üye
nokia 603 e gelecek fakat 1.3 olmayacak

SilentOne

SilentOne

Üye
işte ayrıımcılık

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
valla bunu defalarca söyledim arkadaslar adamlar sürekli kamuoyu arastırması yapıyorlar her ülkede ortalama telefon degiştirme süresi ne kadar biliyorlar işin acı tarafı türkiyede avrupanın en zengin ülkelerinden bile daha kısa bu zaman türkiye ortalaması iki yıl bile degilken nokia bize telleri aldıktan ikiyıl hatta daha fazla süre güncellemeler çıkartıyorsa şükretmek lazım ha diyebilirsiniz ki adam gibi yazılım versin bir kere versin o ayrı bir konu onuda ayrıca tartışırız

-bayŞan'

-bayŞan'

Üye
şu FP1 bizede qelseydi Tam olcaktı Ama bakarsın son anda bi deqişiklik olur qelir flen O ümitlen Biraz seviçliyiz :)

serecans

serecans

Üye
603 le 700 arasında ne gibi farklılıklar var acaba neden gelmiyorki gelse bide yakında

sonunda benim tel carla mı olacak yoksa belleye devammı

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
603 le 700 arasında ne gibi farklılıklar var acaba neden gelmiyorki gelse bide yakında

sonunda benim tel carla mı olacak yoksa belleye devammı

Carlayı alıcaz biz kesin merak etme.

serecans

serecans

Üye
inşallah kardeşim bu carla gelene kadar fitil olurum ben

ha bu gün gelecekti ha yarın derken biz bayağı bekleriz heralde ama çaok heycanlıyın inşallah çabuk gelir

_ardaa

_ardaa

Üye
Yalnız şöyle bir durum var bahsi geçen fp1'in Carla olma ihtimali yüksek, Nokia Belle Feature Pack 1(nam-ı diğer Carla).

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
her ay'da 1 güncelleme çıkmazkı arkadaşlar

Ferzan

Ferzan

Üye
n97 ye de carla gelecekmiş :ehe

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
2 nesil doğru ona lafim yok 1.nesil için demiştim

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
yaaani...

Ferzan

Ferzan

Üye
701 almayı düşünüyorum da sizce alayımmı yoksa ?

serseryy44

Üye
Arkadaşlar nokia nın ıngilizce açıklamasında 603,700,701 fp 1 gelecek 1GHz >1.3GHz olacak diyo... Sonra açıklamada sadece700 ve 701 gelecek diye bi şey yazmıyo... İnş gelir 603 e

Üst Alt