Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia Belle FP1 ile 700 ve 701'in işlemci hızı 1.3 GHz olacak! (Güncellendi)
Sponsorlu Bağlantılar
ParduSS
Üye
arkdaşlar üzgünüm ama güncelleme gelecek fakat 603 ün hızı 1.3 e cıkmıyoacak kaynak:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ayrıca benim tahminim 603 1.3 ghz olmadığı için bence n8 c6-01 falanda olmaz
Canı Sıkılıyor Adamın Yau N8 bna Bakıyor Ben N8 bakıyorm Bu arada Bellede ki Kamera Kalitesini Düşük qördüm Annada dha qüzeldi qbi sankii --- çektiqim Fotolar iyi qözükmüyor .
SilentOne
Üye
ya fp1 ide geçitm widget gelsin dobly gelsin hatalar düzeltilsin yetr
-bayŞan'
Üye
Benim telde hata flen yok o qüncellemeyi İstemem onun yerine kamera qüncelleemsi qelsin yeni uyqulamasıyla 808 de kamera uyqulamasına baktımda ayarları düzenlemek flen dha kolay Ama O fp1 ile qelen bir şey sanırm - (yeni İsim -bayŞaN' Olacak .d
ParduSS
Üye
nokia 603 e gelecek fakat 1.3 olmayacak
SilentOne
Üye
işte ayrıımcılık
papakudioflu
Emekli Yönetici
valla bunu defalarca söyledim arkadaslar adamlar sürekli kamuoyu arastırması yapıyorlar her ülkede ortalama telefon degiştirme süresi ne kadar biliyorlar işin acı tarafı türkiyede avrupanın en zengin ülkelerinden bile daha kısa bu zaman türkiye ortalaması iki yıl bile degilken nokia bize telleri aldıktan ikiyıl hatta daha fazla süre güncellemeler çıkartıyorsa şükretmek lazım ha diyebilirsiniz ki adam gibi yazılım versin bir kere versin o ayrı bir konu onuda ayrıca tartışırız
-bayŞan'
Üye
şu FP1 bizede qelseydi Tam olcaktı Ama bakarsın son anda bi deqişiklik olur qelir flen O ümitlen Biraz seviçliyiz
serecans
Üye
603 le 700 arasında ne gibi farklılıklar var acaba neden gelmiyorki gelse bide yakında
sonunda benim tel carla mı olacak yoksa belleye devammı
Yaklaşık 3 aydır ikinci nesil Nokia Belle telefonlara güncelleme gelmiyor. Bu yüzden fp1'in yakın zamanda geleceği kesin gibi.
[ENGİN]
Üye
2 nesil doğru ona lafim yok 1.nesil için demiştim
Silinen Üye 737108
Kapalı Hesap
yaaani...
Ferzan
Üye
701 almayı düşünüyorum da sizce alayımmı yoksa ?
serseryy44
Üye
Arkadaşlar nokia nın ıngilizce açıklamasında 603,700,701 fp 1 gelecek 1GHz >1.3GHz olacak diyo... Sonra açıklamada sadece700 ve 701 gelecek diye bi şey yazmıyo... İnş gelir 603 e