donanımımız cokta kötü degil bnce digerlerine göre kötü olabilr ama carlaya öyle ahım şahım bişey gelcegi kesin degilki neden kaldırmasın1. nesillere gene iyi kötü güncellemeler gelecek hataları düzeltme adına..service packler..ama ötesi olmaz bence..belle sondur bizim için..fazlasını donanım kaldırmaz
1. nesillere gene iyi kötü güncellemeler gelecek hataları düzeltme adına..service packler..ama ötesi olmaz bence..belle sondur bizim için..fazlasını donanım kaldırmaz
Off süper olur zaten nokia 603 ü almaya karar verdim şimdi daha da ok istiyorum 1.3 GHz süper olur telefonda![]()
aslında her türlü kaldırır da nokia işte...

ios 5'i iphone 4 ve ipod touch 4g nasıl kaldırıyorsa 3gs de öyle kaldırıyor.Nasıl 3Gs o donanımla iOS5'i kaldırıyor...da nokia işte...![]()
bunda şaşılacak pek bir şey yok aslında çünkü iphone 4 ile aralarındaki işlemci farkı 200mhz. gpu ise aynı. üstelik ekran çözüürlüğü düşük olduğu için cihaz fazla zorlanmıyor.güncellemelere nokiadan bir örnek vereyim kaldırırmı kaldırmazmı tartışmaları için belki faydası olur bildigiiniz gibi lumia serisine nokia wp7 ile basladı ve microsoft wp yi verdigi firmalara kullanıcakları işlemcilerde kısıtlama getiriyordu. Wp7 tek çekirdek işlemcilerde çalışabiliyor çoklu çekirdek işlemcileri desteklemiyordu fakat wp8 de çoklu çekirdek işlemciler için kullanılacak şekilde çıkarılacak dendi sonuç tek çekirdek işlemciye sahip lumia seriside wp8e güncellenebilecek yani sisyem destegi yetmiyor diye bişey yok firma isterse sisteme göre optimize edip güncellemeyi verir
ios 5'i iphone 4 ve ipod touch 4g nasıl kaldırıyorsa 3gs de öyle kaldırıyor.bunda şaşılacak pek bir şey yok aslında çünkü iphone 4 ile aralarındaki işlemci farkı 200mhz. gpu ise aynı. üstelik ekran çözüürlüğü düşük olduğu için cihaz fazla zorlanmıyor.
ram olarak da iphone 3gs ve ipod touch 4. nesil kullanıcısı olarak söyleyeyim: iki cihazda da 256mb ram var ve ios5 gayet güzel çalışıyor. (jailbreak tweaklerini abartınca kasmaya başlıyor ama)
----------Eklendi @ 12:01:40 ---------- Yazıldı @ 11:53:47 ----------
nokia eskiden böyle yapmazdı bir sürü cihaz çıkartırdı ama eskiyenleri de güncellerdi. en azından benim kullandığım cihazlar bu şekilde güncelleniyordu. şimdi bakıyorum da tamamen pazarlama stratejisi uyguluyor. ben iddia ediyorum, fp1 tüm özellikleriyle bizim cihazlarla da çalışır. sonuçta işlemciler arm 11. yeni nesil cihazlarda cortex falan kullansaydı anlardım da tüm symbian^3 cihazlarına güncellemeyi vermemesi saçmalık. üstelik bu 680mhzlik işlemciler de yazılımla 800 mhz'e yükseltilebilir kapasitesi kesinlikle var ancak nokia yeni cihazları satılsın istiyor.

ya artık şu fp1 gelene kadr durum belli olr gelmesede bizim cfw ciler her türlü portlarlar olede bolede kullanırız aslında o portlana yazılımı alıp nokia merkezine goturcen al işte si yapamıyorsunuz biz yaptık diye alın bunu yayınlayın diye
çok rahat yaparlar ama yapmıyorlarsence yapamiolar mi yapmiolar mi?
ios 5'i iphone 4 ve ipod touch 4g nasıl kaldırıyorsa 3gs de öyle kaldırıyor.bunda şaşılacak pek bir şey yok aslında çünkü iphone 4 ile aralarındaki işlemci farkı 200mhz. gpu ise aynı. üstelik ekran çözüürlüğü düşük olduğu için cihaz fazla zorlanmıyor.
ram olarak da iphone 3gs ve ipod touch 4. nesil kullanıcısı olarak söyleyeyim: iki cihazda da 256mb ram var ve ios5 gayet güzel çalışıyor. (jailbreak tweaklerini abartınca kasmaya başlıyor ama)