Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia Belle FP1 ile 700 ve 701'in işlemci hızı 1.3 GHz olacak! (Güncellendi)
Benim kastettiğim 5+1 sistemlerle tam uyumluluk ve Dolby Headphones sayesinde kulaklıkta çok daha iyi müzik deneyimi yaşatmaktı. HDMI olmadığından 3 yeni telefonda da en fazla bu kadar olur yani. Ben en çok kulaklık için bekliyorum.
Bence fp1 ile gelmese bile ya dediğiin gibi port olur ya da fp2 veya Carla güncellemesi ile yapılır yani Nokia'nın böyle basit hatalar yapıcak şansı yok.
Benim kastettiğim 5+1 sistemlerle tam uyumluluk ve Dolby Headphones sayesinde kulaklıkta çok daha iyi müzik deneyimi yaşatmaktı. HDMI olmadığından 3 yeni telefonda da en fazla bu kadar olur yani. Ben en çok kulaklık için bekliyorum.
Bence fp1 ile gelmese bile ya dediğiin gibi port olur ya da fp2 veya Carla güncellemesi ile yapılır yani Nokia'nın böyle basit hatalar yapıcak şansı yok.
nedeni bizim işlemciler 800mhz zaten 680e düşürülmüş 1ghz çıkarsalar işlemci dayanmaz telefonlara ama cpu+gpu zaten 1.1ghz yapıyo bizim cihazlar yani 800mhz ye çıkartabilirler gerçi biraz şarz sorynu baslar ama idare ederiz
shiftdelete, gsmarena vs. sitelerde 603 1ghz çalışmaya devam edecek diyo ama ben hala inanmıyorum buna. bence güncellemeyle 603 te 1.3ghz olacak. nokia fp1 i yayınlasın bakalım görcez