Nokia Belle FP1 ile 700 ve 701'in işlemci hızı 1.3 GHz olacak! (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

Dimi3

Dimi3

Üye
Ama gercekten sacmalık. Politika biryere kadar. Daha ilk güncellemede yan çizildi..

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
merak etmeyın herzaman böyle konuşulur yazılır çizilir.bellede de neler yazıldı e6,e7,500,c6 01 e bile gelmeyecek gibi yazılar yazildı.yil bitmeden 2 güncelleme alıriz kafanıza takmayın.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ya kadın fp1 güncellemesini 2.nesil s^3vtelefonlar alıcak 1.nesiller için donanım konusunda çalışıyoruz onlarada gelicek diye açıklama yapmış yani bu fp1 carladan daha gelişmiş daha çok sistem isteyen birşeymide carlayı deneyip çalıştırdılar bazı buglar dışında fp1i çalıştırmıyacak

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
gpu farkından olabılır belkide

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
gpu farkından olabılır belkide

bu nokiadakiler bilmiyormu 1.nesillerin gpu su carlayı kaldırmaz benim demek istedigim carlayı çalıştıran bi telefon belle fp1i rahat rahat çalıştırır olay sistem donanım yeterlilik degil bence

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
o işlerden anlamadıgımız için ne desek yalan olur

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
carla ayrı bir güncelleme FP1 ayrı bir güncelleme ikisini karıştırmamak lazım..ben hala 1. nesillere FP1 gelmeyecek diyorum..gelirse de kırpılmış olarak gelir..680 mhz 256mb ram e bu kadar malesef..

Dostnametr

Üye
Neyin tartışmasını yapıyorsunuz ki hala.
Bizim cihazlara çıkmayacağını açıklamış işte.

It won't be available for the older Symbian^3 devices, only those three.

Sadece bu 3 telefona çıkacaktır.ESKİ Symbian^3 cihazlara çıkmayacaktır diyor.

_ardaa

_ardaa

Üye
Neyin tartışmasını yapıyorsunuz ki hala.
Bizim cihazlara çıkmayacağını açıklamış işte.

It won't be available for the older Symbian^3 devices, only those three.

Sadece bu 3 telefona çıkacaktır.ESKİ Symbian^3 cihazlara çıkmayacaktır diyor.

Şaka yapmıştır o, elimize video sorunu olan bir güncelleme verip ortada bırakmaz bizi

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​şaka mı? koskoca firma şaka mı yapacak? ironik oldu biraz bu yorum..benim için çokta sorun değil yaza doğru lumia 610 almayı düşünüyorum tr ye gelirse..gelmezse dışarıdan alacam

_ardaa

_ardaa

Üye
​şaka mı? koskoca firma şaka mı yapacak? ironik oldu biraz bu yorum..benim için çokta sorun değil yaza doğru lumia 610 almayı düşünüyorum tr ye gelirse..gelmezse dışarıdan alacam

Espriyle aran pek yok herhalde:) benim için hiç dert değil zaten pr1.2 bile yetiyor bana telefon tüm isteklerimi karşılıyor carla gelse de olur gelmese de yada fp1.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
603ün şuanki durumunda bile Aceyi 603e tercih etmez bilinçli bir kullanıcı.603 düşük 700 orta 701 biraz daha üst düzeye hitap edicek.Ve hepsi fiyatının en iyi cihazlarından.Bu satıl politikası her ne kadar haince olsada başarılı bence...
Bence saçmalıktan öteye gidemez. 3.2 inch'lik bir modeli 3.5 inch'lik modelden üstün tutan bir firmaya ne desem azdır. Zaten eleştiri yağmuru gelir Nokia'ya. Son olarak 603 düşük düzeyse vay halimize, bu konudaki yorumların son derece çok komik.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

zaten gelse ne gelmese ne o yazılımlar gelene kadar bizim telefonlar ikibuçuk yıllık olacak ne yani beş yılmı kullanıcaz bu aletleri galiba birazda bizler suçluyuz beklentilerimiz verdigimiz paraların çok üstünde

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
zaten gelse ne gelmese ne o yazılımlar gelene kadar bizim telefonlar ikibuçuk yıllık olacak ne yani beş yılmı kullanıcaz bu aletleri galiba birazda bizler suçluyuz beklentilerimiz verdigimiz paraların çok üstünde

bence degil millet androide aynı parayı veriyor adamlara uygulama cıkıyor bize güncelleme güncelleme vermeyeceklerse uygulama versinler

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

bence degil millet androide aynı parayı veriyor adamlara uygulama cıkıyor bize güncelleme güncelleme vermeyeceklerse uygulama versinler

iki yıl önce piyasaya çıkan hangi android ics yi alıyor ki geçen sene çıkanlarda bile ics yi alamayan telefonlar var bırak ics yi android 2.2yi alamayan 1.6android telefonlar var

erollcelik

erollcelik

Üye
Ben merak ediyorum acaba n8 gibi cihazlar nezaman alır bu güncellemeyi

legend5858

legend5858

Üye
Hiç üzülmeme gelmezse 1ghz telefon nokianın en hızlı işletim sistemi var.1.3 olsada olur olmasada.Şuanki halini seviyorum her özelliğini kullanıyorum telefondaki zevki alıyorum bu yetiyor bana.Bırakın güncellemeyide telefonun zevkini alın her özelliğini kullanın.

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
vay arkadaş bir daha nokia almıyorum. 603 için daha ilk güncellemelerde yan çizdi

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hemen umutsuzluga kapılmayın ya böyle dönemlerde spekülasyonlar yapılır kullanıcıları yeni cihazlara yönlendırme taktiği bu inanınkı gelecek fp1 ide carla'sıda

Üst Alt