gpu farkından olabılır belkide
Neyin tartışmasını yapıyorsunuz ki hala.
Bizim cihazlara çıkmayacağını açıklamış işte.
It won't be available for the older Symbian^3 devices, only those three.
Sadece bu 3 telefona çıkacaktır.ESKİ Symbian^3 cihazlara çıkmayacaktır diyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
​şaka mı? koskoca firma şaka mı yapacak? ironik oldu biraz bu yorum..benim için çokta sorun değil yaza doğru lumia 610 almayı düşünüyorum tr ye gelirse..gelmezse dışarıdan alacam
benim için hiç dert değil zaten pr1.2 bile yetiyor bana telefon tüm isteklerimi karşılıyor carla gelse de olur gelmese de yada fp1.Bence saçmalıktan öteye gidemez. 3.2 inch'lik bir modeli 3.5 inch'lik modelden üstün tutan bir firmaya ne desem azdır. Zaten eleştiri yağmuru gelir Nokia'ya. Son olarak 603 düşük düzeyse vay halimize, bu konudaki yorumların son derece çok komik.603ün şuanki durumunda bile Aceyi 603e tercih etmez bilinçli bir kullanıcı.603 düşük 700 orta 701 biraz daha üst düzeye hitap edicek.Ve hepsi fiyatının en iyi cihazlarından.Bu satıl politikası her ne kadar haince olsada başarılı bence...
​şaka mı? koskoca firma şaka mı yapacak? ironik oldu biraz bu yorum..benim için çokta sorun değil yaza doğru lumia 610 almayı düşünüyorum tr ye gelirse..gelmezse dışarıdan alacam
zaten gelse ne gelmese ne o yazılımlar gelene kadar bizim telefonlar ikibuçuk yıllık olacak ne yani beş yılmı kullanıcaz bu aletleri galiba birazda bizler suçluyuz beklentilerimiz verdigimiz paraların çok üstünde
bence degil millet androide aynı parayı veriyor adamlara uygulama cıkıyor bize güncelleme güncelleme vermeyeceklerse uygulama versinler
vay arkadaş bir daha nokia almıyorum. 603 için daha ilk güncellemelerde yan çizdi