Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia Belle FP1 ile 700 ve 701'in işlemci hızı 1.3 GHz olacak! (Güncellendi)
Sponsorlu Bağlantılar
papakudioflu
Emekli Yönetici
arkadaslar merak etmeyin hiçbirşeyden mahrum kalmıyacaz birşekilde o güncellemeler uyarlanır bize
Navy Blue
Üye
Ben Nokia'nın ilk nesil S^3 ailesine bir süpriz yapacağına inanıyorum bunuda buraya yazıyorum
Forumda çok ön planda biri değilim ama bugüne kadar yazdıklarımın hemen hemen Nokia tarafından uygulandığınıda belirtmek isterim...
Az çok beni tanıyan anlamıştır
SilentOne
Üye
walla bilmiyorum kardeş gelceğini sanmıyom fp1 in
papakudioflu
Emekli Yönetici
yauw arkadaslar adı ne olursa olsun ister fp1 ister sp1 sorunları çözüp sistem performansını arttırsın da ne olursa olsun
[ENGİN]
Üye
donanıma göre kırparlar elbette 1ghz in güncellemesıni ayni şekılde bizlere sunamazlar bilirsiniz.
ParduSS
Üye
ya arkadaş 603 e gelecekmi bide suan bu fp 1 suan varmı eger 603 gelmesse ben 700 alacagım
yoo bütün c6cılar biliyordu belle gelcegini öyle bi acıklama yoktu nokıadan tamamen forumdaki dengesizlerin uydurdugu bişeydi ve belleden herkes fazlasını bekliyordu yani büyük beklentiler küçük yenilikler
Belle'nin C6-01'e geleceği biliniyordu ama ben açıkcası bu kadar güzel ve hızlı olmasını beklemiyordum,bu yönden haklısınız.Bazen beklentilerimizin üstüne çıkabiliyor.Bazense beklentilerimize oranla vasat bir tutum izleyebiliyor.
[ENGİN]
Üye
kızsak'ta,küfretsek'te üstüne çıkıp tepinsekte vazgeçemiyoruz itiraf edin
theposies
Üye
param olsa öylebir vazgeçerim ki ama suan için gecemiyorum tabi