Nokia Belle FP1 ile 700 ve 701'in işlemci hızı 1.3 GHz olacak! (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaslar merak etmeyin hiçbirşeyden mahrum kalmıyacaz birşekilde o güncellemeler uyarlanır bize

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Ben Nokia'nın ilk nesil S^3 ailesine bir süpriz yapacağına inanıyorum bunuda buraya yazıyorum :)
Forumda çok ön planda biri değilim ama bugüne kadar yazdıklarımın hemen hemen Nokia tarafından uygulandığınıda belirtmek isterim...
Az çok beni tanıyan anlamıştır :)

SilentOne

SilentOne

Üye
walla bilmiyorum kardeş gelceğini sanmıyom fp1 in

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yauw arkadaslar adı ne olursa olsun ister fp1 ister sp1 sorunları çözüp sistem performansını arttırsın da ne olursa olsun

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
donanıma göre kırparlar elbette 1ghz in güncellemesıni ayni şekılde bizlere sunamazlar bilirsiniz.

ParduSS

ParduSS

Üye
ya arkadaş 603 e gelecekmi bide suan bu fp 1 suan varmı eger 603 gelmesse ben 700 alacagım

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
gelecek dostum gelecek

theposies

theposies

Üye
603 e gelecek 1. nesilede gelecek !!

theposies

theposies

Üye
arkadaşlar şunuda unutmayalım nokia bize hep küçük beklentiler verdi. Ama daha büyük şeyler çıkardı.Bu güncelleştirmeler bizede gelecektir :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
örneğin belle c6-01 e gelmicek denildi ekran küçüklüğü yüzünden ama geldi :D
yoo bütün c6cılar biliyordu belle gelcegini öyle bi acıklama yoktu nokıadan tamamen forumdaki dengesizlerin uydurdugu bişeydi ve belleden herkes fazlasını bekliyordu yani büyük beklentiler küçük yenilikler :D

theposies

theposies

Üye
sana katılmıyorum :(

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
sana katılmıyorum :(

Belle'nin C6-01'e geleceği biliniyordu ama ben açıkcası bu kadar güzel ve hızlı olmasını beklemiyordum,bu yönden haklısınız.Bazen beklentilerimizin üstüne çıkabiliyor.Bazense beklentilerimize oranla vasat bir tutum izleyebiliyor.

• Beğen
Tepkiler: theposies
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
kızsak'ta,küfretsek'te üstüne çıkıp tepinsekte vazgeçemiyoruz itiraf edin

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe ve Cihanî Sultan
theposies

theposies

Üye
param olsa öylebir vazgeçerim ki :D ama suan için gecemiyorum tabi