nokia belle c7 batarya performansı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
msy2017

msy2017

Üye
    Konu Sahibi
nokia belle c7 batarya performansı
özellikle c7 kullanan arkadaşlar yardım ederse sevinirim ben telefonumun şarjının çok çabuk bittiğini düşünüyorum.güç tasarrufu modunda ekran ışığı son derece kısık arka planda çalışan battery monitor 3 var 6 tane ev ekranım var 1'i boş çevrim içi widget sadece 1 ekranda var o da otomatik alma kapalı bu şekliyle 3 saattir opera mini ile maxicep vs dolaşıyorum şu an %64 kaldı başka önemli bişey yapmadım oyun oynamadım 3g kapalı bluetooth kapalı vs sizce bu performans normal mi sizin bataryanız ne kadar dayanıyor öğrenmek isterim lütfen beni bilgilendirir misiniz?

- - - Eklendi - - -

şarjdan çekeli beş buçuk saat oldu.
Şu an battery monitore göre birden %63'ten %57'ye düştü

uğur e

uğur e

Üye
senin gene iyi dostm

aslankaplants

aslankaplants

Üye
iyi gidiyo bir de battery monitor değişik pil gösteriyo telefon 30 dk önce %93 şimdi %100 mesela onun gibi

fthcsgn

Üye
aynı şekilde benim c7 de şarjı az gidiyor. Özellikle 3.5G çekerken telefonun şarjı 4 saate filan %60a düşüyor..ayrıca telefonla 3g modunda iken nete girdiğimde asırı ısınma oluyor. Servise verdim. Yazılımı yeniden yukleyıp verdi. Önceden 4 gun gittigni bilirim.

msy2017

msy2017

Üye
    Konu Sahibi
netqin antivurus kullansam bataryayı etkiler mi acaba çünkü sürekli arka planda çalışıyor kullananlar var mı?

- - - Eklendi - - -

battery monitörde toplam harcanan %48,%41 kaldı. geriye kalan %11i kim kullanıyor

çok sıkıcı bir durum bu ya 5 dkda bir %3-5 düşüyor bişey yapmıyorum ki ben

seyfipasa

seyfipasa

Üye
haha telefonu yeni almısın heralde :) 3.5g de 5saat cıwarı geziyorsa harika kapalıyken 7 ciwarı en fazla oyun oynarken 6 saatte falan biter ilk aldıgımda böyleydi benim 1 sene oldu alalı %75e düstü performans akıllı telefonlar için gayet ii süresi war arastırırsanız

- - - Eklendi - - -

bide takıntı yapmayın o kadar bi yerden sonra ne yapcagınızı sasırırsınız ben ilk zamanlar 2 kere sar ediyrdum günde yavas yawas sıkılırsın sonra umursamazsınız

atakan25

atakan25

Üye
ben şuan hiç takmıyom valla takıveriyom doluyo :D

msy2017

msy2017

Üye
    Konu Sahibi
ben de takmıyodum ama artık sıkıldım telefonla 2g ile 3 saat internete giriyorum %50 si gidiyor geri kalan da hızla bittiğinden 1.5 gün gitmiyor başka bir şey yapmadığım halde.3 gün 4 gün yeten arkadaşlar nasıl götürülüyorlar anlamıyorum

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
3 4 gün şarj gidiyosa telefonu hiç kullanmıyor demektır.

msy2017

msy2017

Üye
    Konu Sahibi
netqin mobile securitynin bataryaya etkisi hakkında fikri olan yok mu?

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Şebeke, 3G, Wi-Fi, GPS, Oyun, Programlar vs... bataryayı normal kullanıma nazaran daha çabuk tüketir. Bu her mobil cihaz için aynıdır! Mesela benim N8'de şebekeyi kapatayım, wi-fi kullanmayayım, haritaları çalıştırmayayım sadece müzik+video asgari 4 gün gidiyor. Hepsini açıp aktif kullanırsam asgari 1.5 güne düşüyor. Normal kullanımda 2.5-3 gün gidiyor. Kısaca batarya boşalma ömrü kullanıma bağlıdır.

Senin hikayene göre bakılırsa bataryanda hiç bir problem yok. Gayet sağlam. Güle güle kullan ...

msy2017

msy2017

Üye
    Konu Sahibi
"bessonnitsa" bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim zaten energy profilerla ölçünce batarya kapasitesi iyi çıkıyor ama bu kadar hızlı bitmesine anlam veremiyorum bana mesela şarj ile 2g şebekede toplam kaç saat internete girebilirim söyleyebilir misiniz.veya şarj bitene kadar climate mission 3d gibi oyunları kaç saat oynarım?

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Rica ederim ...

Dediğim gibi "Şebeke, 3G, Wi-Fi, GPS,
Oyun, Programlar vs... bataryayı normal kullanıma nazaran daha çabuk tüketir.". Kaç saat gider? 1-1,5 gün.

Ama şunu unutma:
Batarya boşalma ömrü kullanıma bağlıdır. Yani sabah-akşam internet-oyun yaparsan hem bataryan çabuk biter hem bataryanın ömrü azalır! Bataryan bozulur! Cihazı fazla kasma bence.

famemonster16

famemonster16

Üye
Telefonunun şarjı oldukça iyi gidiyor. İphone 3gs'i internete falan girdiğimde güde 2 kere şarja takıyordum.

msy2017

msy2017

Üye
    Konu Sahibi
yorumlarınız için teşekkür ederim bir de telefon zorlanmadan kaç gün gidiyor onu deneyeceğim eski 5800'ım ile bir şey yapmadan 5 günü bulmuştum c7 ile 3 gün gitse yeter

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bul widgetindeki ayarları kapalı yap

msy2017

msy2017

Üye
    Konu Sahibi
zaten kapalı widgetını kullanmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt