Nokia 808 pureview

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lumisland

Lumisland

Üye
nokiadan sasmam asla. sadece daha ucuz olmas gerektigini soyluyorum. o fiyata bir cep telefonu bir de kamera alirim. :)

- - - Eklendi - - -

tamam. bir kac gune o da cikar.
fiyatlari www.irtelecom.az sitesinden takip ede bilirsiniz. liraya cevirmek icin orda gordugunuz fiyati ikiye carpmaniz yeterli. mesela 5 manat (AZN) = 10 lira
...
bu arada "balam" ne?

valla benim bildiğim azeriler kullanır aybalam lafını bizde erzurumda da balam derler ben de öyle dedim ;)

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
    Konu Sahibi
valla benim bildiğim azeriler kullanır aybalam lafını bizde erzurumda da balam derler ben de öyle dedim ;)

cok az kullanilan bi laf. daha cok yasli insanlar cocuklara, genclere oyle sesleniyor.
Erzurum turklerinin konusma tarzi bize cok benziyor.

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
s3 çok kaba tlf

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
    Konu Sahibi
Öyle ama biraz değil bayağı pahalı.Sadece lens için...
satişa sunulduktan bir sure sonra fiyat inecek bence. Cok satilmaz o fiyata.
ilk ciktiginda Google Nexus da ayni fiyataydi. iki haftaya 300 :tl: indirdiler. :naughty:

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
satişa sunulduktan bir sure sonra fiyat inecek bence. Cok satilmaz o fiyata.
ilk ciktiginda Google Nexus da ayni fiyataydi. iki haftaya 300 :tl: indirdiler. :naughty:

Nokia'nın biraz da insiyatifli davranması gerekiyor doğu vilayetlerine.

• Beğen
Tepkiler: Nokiafanboy
Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
    Konu Sahibi
Nokia'nın biraz da insiyatifli davranması gerekiyor doğu vilayetlerine.

haklisin. avrupada insanlar daha fazla para kazaniyor. o telefonun fiyati onlar icin cok ta fazla degil. ama dogu ulkeleri icin oyle degil.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
kaan7878

kaan7878

Üye
o fiyata satilacağını sanmıyorum ama kafanda sadece androit _ symbian çatışmasiı varsa duema al derim. kamera performansı 10 numara. iphonenin bir havası kalmadı artık

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Duema okuyorum heralde yanlis okumuyorum oyle bir telefon markasi mi var

Lumisland

Lumisland

Üye
durma olacak sanırım :hmmm

ZaZuM

ZaZuM

Üye
kamera için o telefona o para verilir bence
bence verilmez çünki telefonla 7 24 resim çekecek halimiz yok hadi çektik diyelim yanında batarya falan taşımak gerekir diye düşünüyorum

61semih

61semih

Üye
sonrada nokıa niye kar edemiyor.
telefon piyasası nokıa nın tekelindeyken istediği gibi öttürüyordu fakat artık papaz pilav yemiyor.
teşefon okadar sansasyon yarattı akıllarda ne kaldı kamera.kameradan başla artı bir özelliğini duyamadık. evet piyasadaki kamera konusunda en yakın rakibine çok fark attı da dünya genelinde telefon seçimi 1.sırada değil.1.tercihi olanlarada saygım var,1.tercih sebebi kamera olanlar da artık 1.tercih sebebinin kamera olmadığını biliyorlardır sanırım.

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Lumia 900 de geldi. 600 Manat yani 1370 lira.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...