Rıza Soylu
Üye
Acil Nokia Lumia 1020 vs Nokia 808 Pureview
Arkadaşlar 600 TL ye telefoncuda sıfır Nokia 808 Pureview buldum. 850-900 tl arası nokia lumia 1020 buldum ikinci el.
Şimdi sorum şu 800 Tl param yok o yüzden 1020 alamam fakat Nokia 808 den aynı performansı (41 mpx performansı) alabilir miyim? Aralarındaki fark çok mu? İkisi arasındaki fark neler? gibi sorular var aklımda. Ne dersiniz?
Şimdi sorum şu 800 Tl param yok o yüzden 1020 alamam fakat Nokia 808 den aynı performansı (41 mpx performansı) alabilir miyim? Aralarındaki fark çok mu? İkisi arasındaki fark neler? gibi sorular var aklımda. Ne dersiniz?

Bunu almasaydım N9 alacaktım ama Nokia 808 alarak iyi bir tercih yaptığımı düşünüyorum. Temel uygulamaları kullanacağım zaten Instagram felan da kullanmam. Zaten hali hazırda LG G3'üm bulunmakta bunu ikinci bir telefon olarak aldım. Ayrıca Nokia lumia 920 'mi yeni sattım o yüzden Wp oturana kadar dönmeyi pek de düşünmüyorum sıkıldım WP'den. Kamera konusunda da aşağı yukarı aynı olduklarına göre iyi bir tercih yaptığımı düşünüyorum. Umarım öyle olur. Hepinize teşekkürler