Telefon Tavsiyesi Acil Nokia Lumia 1020 vs Nokia 808 Pureview

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Acil Nokia Lumia 1020 vs Nokia 808 Pureview
Arkadaşlar 600 TL ye telefoncuda sıfır Nokia 808 Pureview buldum. 850-900 tl arası nokia lumia 1020 buldum ikinci el.
Şimdi sorum şu 800 Tl param yok o yüzden 1020 alamam fakat Nokia 808 den aynı performansı (41 mpx performansı) alabilir miyim? Aralarındaki fark çok mu? İkisi arasındaki fark neler? gibi sorular var aklımda. Ne dersiniz?

Emre

Üye
Nokia 808 PureView
Devamı Olarak Lumia 1020 Çıktı,
Farklar Ortada.

• Beğen
Tepkiler: Mayk29
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 808 PureView
Devamı Olarak Lumia 1020 Çıktı,
Farklar Ortada.

Sadece düşük ışık performansı kötü. Doğallık konusun da 808 daha iyi gibime geldi. Zaten 1020 için param yetmiyor. Siz ne diyorsunuz almali niyim sizce 600 tl sıfır cok iyi fiyat diye düşünüyorum.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
Lumia1020 yazılımsal olarak daha iyidir diye düşünüyorum. İkisinde de aynı kamera var diye biliyorum, sensörleri ve lensleri aynı. (7.8 mpx 6 sensörlü kamera teknolojisine sahipler) Seçim senin ancak fiyatına göre 808 daha cazip.

sLeepLe

sLeepLe

Üye
fotoğraf için kullanıcaksan telefonu 808 de işini görebilir ama işletim sistemi ölü yeni uygulama oyun falan çıkmaz fakat genel olan whatsapp twitter facebook kullanabilirsin instagram uygulaması mevcut değil. para biriktirir beklerim diyorsan 1020 almanıda tavsiye ederim güzel cihaz ve kamerası bi tık daha önce 808den

Kefelon

Üye
1020 fotoğraf konusunda gerçekten çok iyi:good:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Lumia1020 yazılımsal olarak daha iyidir diye düşünüyorum. İkisinde de aynı kamera var diye biliyorum, sensörleri ve lensleri aynı. (7.8 mpx 6 sensörlü kamera teknolojisine sahipler) Seçim senin ancak fiyatına göre 808 daha cazip.
Nokia 808'in sensörü daha büyük diye biliyorum. Bu yüzden daha çok ayrıntı yakalayabiliyor.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi

fotoğraf için kullanıcaksan telefonu 808 de işini görebilir ama işletim sistemi ölü yeni uygulama oyun falan çıkmaz fakat genel olan whatsapp twitter facebook kullanabilirsin instagram uygulaması mevcut değil. para biriktirir beklerim diyorsan 1020 almanıda tavsiye ederim güzel cihaz ve kamerası bi tık daha önce 808den

1020 fotoğraf konusunda gerçekten çok iyi:good:
Az önce Nokia 808 aldım hocam kamera konusunda aldım zaten :) Bunu almasaydım N9 alacaktım ama Nokia 808 alarak iyi bir tercih yaptığımı düşünüyorum. Temel uygulamaları kullanacağım zaten Instagram felan da kullanmam. Zaten hali hazırda LG G3'üm bulunmakta bunu ikinci bir telefon olarak aldım. Ayrıca Nokia lumia 920 'mi yeni sattım o yüzden Wp oturana kadar dönmeyi pek de düşünmüyorum sıkıldım WP'den. Kamera konusunda da aşağı yukarı aynı olduklarına göre iyi bir tercih yaptığımı düşünüyorum. Umarım öyle olur. Hepinize teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe ve Esendağlı
avast

avast

Üye
ben olsam telefonun varsa git slr makine al 700 e

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Az önce Nokia 808 aldım hocam kamera konusunda aldım zaten :) Bunu almasaydım N9 alacaktım ama Nokia 808 alarak iyi bir tercih yaptığımı düşünüyorum. Temel uygulamaları kullanacağım zaten Instagram felan da kullanmam. Zaten hali hazırda LG G3'üm bulunmakta bunu ikinci bir telefon olarak aldım. Ayrıca Nokia lumia 920 'mi yeni sattım o yüzden Wp oturana kadar dönmeyi pek de düşünmüyorum sıkıldım WP'den. Kamera konusunda da aşağı yukarı aynı olduklarına göre iyi bir tercih yaptığımı düşünüyorum. Umarım öyle olur. Hepinize teşekkürler :)
Hayırlı olsun,bende pek yakında L920 mi 2.el 1020 ile değiştirmeyi düşünüyorum.

sLeepLe

sLeepLe

Üye
g3 varsa o zaman 808 senin her ihtiyacını karşılayacak mutlu edecektir hayırlı olsun hocam :)

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
ben olsam telefonun varsa git slr makine al 700 e

Telefon ile kamera bir arada olması benim işime geliyor,yine de yorumunuz için teşekkürler :)

Hayırlı olsun,bende pek yakında L920 mi 2.el 1020 ile değiştirmeyi düşünüyorum.

Teşekkür ederim :)
g3 varsa o zaman 808 senin her ihtiyacını karşılayacak mutlu edecektir hayırlı olsun hocam :)

Aynen öyle hocam kamera odaklı bir telefon gerçekten çok işime yarayacak. G3'den istediğim uygulamaları karşılarım, 808 den kamera konusunda faydalanırım. Dediğim gibi fazla uygulama kullanmıyorum 808 bile fazlasıyla yetecektir. :) Teşekkür ederim :)

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe ve Esendağlı
avast

avast

Üye
telefon kamerası bi dslr performansı vermiyo eger amac oysa diye dedim tabi nası kolayınıza gelirse

furkankaya559758

Üye
Kamera konusunda 1020 çok daha iyi. Ayrıca 1020 çok daha gelişmiş bir telefon.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
konu sahibi isteği üzere :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt