kullanıcıadları
Üye
Öyle yorumlar yapıyorlar ki gören de java işletim sistemli 100 mhz işlemci kasmalarla dolu bir telefon zanneder,telefonda 1.3 ghz işlemci 512 mb da ram var, 4 inch de ekranı var. Gerçekten iyi özellikler Nokia Belle için. Fazla oyun yok diye bu kadar laf edilmez bir telefona oyunlara paralar saçan oyun için deliren o boş kısıtlı insanlardan olmayın, bu telefonda hiç oyun da yok değil HD oyunlar var zaten, yüzlerce de Java oyun yüklersiniz. Uygulama zaten yeterli sayıda mevcut. Kamerasını geçtim çoğu Android'li telefonda olmayan 1080p @30fps video çekimi, HDMI çıkışı, usb on the go, clearblack ekran teknolojisi, dolby digital, nfc, Bluetooth v3 gibi özellikleri var. biraz telefondan anlayanlar bunların anlamını bilir atıp tutmaz bu telefon hakkında. Bence telefon güzel ancak fiyatının 1200-1250 tl aralığında olması lazım, 1500 tl çok fazla.
Fiyatı yakında düşecektir diye düşünüyorum.Telefonun oyun değil multimedya telefonu olduğunu anlamak istemiyorlar ya da kendilerine uygun olmadığı için kötü, kimseye uygun değilmiş gibi görüyorlar.Dediğim gibi özellikle kodomanlar için biçilmiş kaftan.

ye sgs3 alacağıma 1500