Nokia 808 fiyat beli oldu ve aldım

Sponsorlu Bağlantılar

TheMadness

TheMadness

Üye
Kamera alin daha iyi

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~ ve polluxea♪

ahmetdemircim

Üye
Iyi diyorsunuz kamera alın diyede üstümüzde on tane cihazmı taşıyacağız?

- - - Eklendi - - -

Iyi diyorsunuz kamera alın diyede üstümüzde on tane cihazmı taşıyacağız?

• Beğen
Tepkiler: HL_Rockk
TeAmo42

TeAmo42

Üye
herkes kamera alın demıs ben oncelıkle sunu dıyeyım,ben asla bu telefona o kadar para vermem ama kamera alın dıyenlere soruyorum sureklı yanınızda bır canon veya nıkon mu tasıyacaksınız?
Benım kendı fıkrıma gelıncede buna verene kadar s3 veya one x e verılır. Ama fotograf makınesı alın fılan sacma yorumlar.

repcic

Üye
Ben dün aldim şimdilik keyiflede kullaniyorum..

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bende 2 gündür nokia RDA'da inceliyorum gayet güzel telefon.pazartesi de nokia shop'a gidip inceleyeceğim.

AмσηR@

AмσηR@

Üye
foto makinesi lazım olanlar alabilirler..

manyaklar61

manyaklar61

Üye
bu kadar kötulediniz telefon her iki ovdunuz markadan daha ucuz ? ve 41 megapixel nasıl oldugunu araştırın öle kötüleyin bu telefonun kamerasının yanında hiçbir telefon yaklaşamaz...hatta nikon dediniz kamera 12 mpx ama bir yumurta kadar lensi var nokıa 808 symbıan ama bu 4 çekirdek falan bagane biraz akıllı olun bu 4 çekirdek ne işinize yarar bir telefonda 808 1.3 ve tek çekirdekli ama 41 mpx kaldırıyor 4 çekirdekli galaxı s3 bunu kaldıramıo aradaki fark HER ZAMAN İLKLERİN TELEFONU NOKIA

• Beğen
Tepkiler: asdemed21 ve famemonster16
famemonster16

famemonster16

Üye
bu kadar kötulediniz telefon her iki ovdunuz markadan daha ucuz ? ve 41 megapixel nasıl oldugunu araştırın öle kötüleyin bu telefonun kamerasının yanında hiçbir telefon yaklaşamaz...hatta nikon dediniz kamera 12 mpx ama bir yumurta kadar lensi var nokıa 808 symbıan ama bu 4 çekirdek falan bagane biraz akıllı olun bu 4 çekirdek ne işinize yarar bir telefonda 808 1.3 ve tek çekirdekli ama 41 mpx kaldırıyor 4 çekirdekli galaxı s3 bunu kaldıramıo aradaki fark HER ZAMAN İLKLERİN TELEFONU NOKIA
Haklısın kardeşim ben telefonu inceledim oldukça hızlı ve güzel. İmzamdaki siteye incelememi yazdım istersen ordan bakabilirsin.
Ve ayrıca tek çekirdekli olmasına rağmen Nokia Belle Android gibi çok sistem performansı gerektiren bir işletim sistemi olmadığı için telefon oldukça hızlı ve akıcı. Ayrıca ekranı da çok parlak ve kaliteli.
Hoparlörü de muhteşem.

• Beğen
Tepkiler: asdemed21
punisher123

punisher123

Üye
Telefon Sıradışı bir özelliği yanında getiriyor,Bu yüzden fiyatına fazla takılmamak gerek,Galaxy s3,One x bu cihazlar farklı markalardan olmalarına rağmen içlerinde bir fark yok neredeyse..

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve asdemed21
saynesim

saynesim

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar herkes birşey diyor nokia shop hemen yanındayım yok battı yok bilmem ne oldu arkadaşlar yiyim diğer telefonların işletim sistemini bize sağlam güzel telefon lazım ve 3 saat içinde 38 tane 808 satıldı hemen yanımdaki nokia shopta 3 saat içinde bu kadar bir telefon tek bir mağazada satılıyorsa büyük bir başarıdır hepimize hayırlı uğurlu olsun

saynesim

saynesim

Üye
    Konu Sahibi
bu gün nokia 808 aldım kamera süper inanılmaz video çekiyor ve yakınlaştırmada hiç göründü kalitesi hiç bozulmuyor kamera ve telefon aynı anda süper olmuş

• Beğen
boyabatlı

boyabatlı

Üye
arkadaşlar ben nokia ya da mesaj attım tüm kodecleri destekleyen video oynatıcı ve adam gibi müzikçalar yapın millet kaçıyor dedim yakında nokia anna belle carla donna şimdi hoppa

• Beğen
versino2

versino2

Üye
bende almak isterdim 808 de hem dersaneye başlıcam hemde daha yeni 701 aldım 2 katı fiyatı var

• Beğen
WebStyle

WebStyle

Üye
Fotograf çekmekten hoşlanıyorsanız 1.600 Tl ye Pro fotograf makinesi alın bence. Bu cihaza bu kadar para verilmez.

orto_03

Üye
yazık o kadar bir para sadece kamera için

versino2

versino2

Üye
makina ayrı telefon ayrı her gittiğin yerde taşıyorsun telefonu farkları bu 2 ay sonra 1.200e düşer

- - - Eklendi - - -

türkiye de çok ilgi görür bu telefon

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
fiyat yanlış söylenmiş 1499 lira :D

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
sırf kamera içn 1.5000tl vermeye kesinlikle değmez bu telefon

technicker

technicker

Üye
Bunu alacağıma Fotoğraf makinası alırım diyen arakadaşlara bir sorum var .

4 Çekirdekli telefon alacağıma laptop alırım der misiniz acaba?

• Beğen
Tepkiler: HL_Rockk, CanKartaL ve asdemed21

Üst Alt