matchless
Üye
-
Konu Sahibi
-
nokia yine yapacağını yaptı. kapak gibi koydu telefonu.. ama 808 modelinde kasa olarak hic hoş bi dizayn uydurmamış c5 03 gibi bi dizayn uygulamış böyle bir cihaz piyasaya cıkarıyorsun yap guzel bi kasa n8 kategorısınde alımlı şık bırşey olsun bızde n8 i sattırıcak bir telefon çıktı diyelım..
n8 hangı symbian 3 un farklı versıyonu .. yanı c6 vb symbıan 3 ısletım sıstemı olan telefonlardan asırı derecede farkı var . yanı bılmıyorum degısık bır model yapmak zor olmasa gerek yazık olmus 41 mp llık telefona sahsen 500 tl de olsa almam ben bu kasaya sahıp telefonu
ben nokiadan bi bomba bekliyordum donanımsal olarak laf edılemeyecek ozellıklere sahıp. ama gorunus olarakhayal kırıklıgına ugradım
tabıkı cıkıcak. yer yuzunde kac mılyar ınsan varsa bır okadarda zevk ve tercıh meselesı vardır
ben nokiadan bi bomba bekliyordum donanımsal olarak laf edılemeyecek ozellıklere sahıp. ama gorunus olarakhayal kırıklıgına ugradım
n8 hangı symbian 3 un farklı versıyonu .. yanı c6 vb symbıan 3 ısletım sıstemı olan telefonlardan asırı derecede farkı var . yanı bılmıyorum degısık bır model yapmak zor olmasa gerek yazık olmus 41 mp llık telefona sahsen 500 tl de olsa almam ben bu kasaya sahıp telefonu
polluxea♪;4438185' Alıntı:katılyorum..808 N8'den daha az satıcak görceksiniz arkadaslar
----------Eklendi @ 19:37:12 ---------- Yazıldı @ 19:36:26 ----------
kesinlikle...
Takoz niyetine mi ?aynen en son çıkaracaqı modeli bekliyorum bn son symbianlı telefon alıcam ya sonra onu saklıyıp çocuklarıma gostercem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?