Nokia 701 Kullanan Arkadaşlar Telefon İle İlgili Yorumlarını Yazabilirmi..

Sponsorlu Bağlantılar

Why Always Me

Why Always Me

Üye
    Konu Sahibi
Hayır interneet üzerinden alcam ama telefonu parayı elden vercem 850 lira civarında kvk garantili felan.kullanıcıların yorumlarını okuyorum ona göre alcam galiba (:

Faturalı Hattın Varsa Biraz Daha Avantajlı Alırsın Anlaşmalı Olduğu İçin O Yüzden Dedim :)

vForOttoman

vForOttoman

Üye
Faturalı bile olsa ben o vf nin RED tarifesi kullanamam hani o kadar zengin değilim :D diğer tariflerdeyse nerdeyse aynı fiyat 24 ay ugrascama 1 kerede verim .

Why Always Me

Why Always Me

Üye
    Konu Sahibi
Why Always Me

Why Always Me

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Telefonu Almış Bulunmaktayım :)
Telefon Gerçekten Denilenden Çok Daha Güzel Bir Cihaz :)

tempestshine

tempestshine

Üye
8 MP kamera,HD Video çekimi ayrıca şu NFC denen şey :D Bence harika bir telefon.1Ghz işlemci.8 GB'lık hafıza.bence Nokia'nın en gözde telefonlarından biri :)

Why Always Me

Why Always Me

Üye
    Konu Sahibi

Hayırlı olsun, x6'yı unutturur. :)

İlk Başta Dediğin Gibi Kardeşim :D Telefonu Elime Alır Almaz Aklımda X6 Diye Birşey Kalmadı Bu Kadarda Doğru Tahminin Yani :)
Telefon Gerçekten Harika Doğru Bir Tercih Yaptığımı Anladım :)

----------Eklendi @ 22:29:59 ---------- Yazıldı @ 22:28:45 ----------

8 MP kamera,HD Video çekimi ayrıca şu NFC denen şey :D Bence harika bir telefon.1Ghz işlemci.8 GB'lık hafıza.bence Nokia'nın en gözde telefonlarından biri :)

Mükemmel Bir Cihaz :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Heycanlandım :aha:

vForOttoman

vForOttoman

Üye
Why Always Me

Why Always Me

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim kaça aldın telefonu birde bi video ve yakın foto çekip koyarmısın ?

Vodafone ' dan Aldım Kardeşim, 2 Yıl KVK Garantili, Aylık Tarifeye Ek Olarak 30 Lira Ödeyeceğim 24 Ay Boyunca Toplamda 720 Liraya Geliyor :)

pRime.

pRime.

Üye
İlk Başta Dediğin Gibi Kardeşim :D Telefonu Elime Alır Almaz Aklımda X6 Diye Birşey Kalmadı Bu Kadarda Doğru Tahminin Yani :)
Telefon Gerçekten Harika Doğru Bir Tercih Yaptığımı Anladım :)

----------Eklendi @ 22:29:59 ---------- Yazıldı @ 22:28:45 ----------

Mükemmel Bir Cihaz :)

Tekrar hayırlı olsun iyi günlerde kullan. :)

IceTroll

IceTroll

Üye
Ben de bu telefonu almayı düşünüyorum ama kafamdaki tek soru işareti uygulama ve oyun. Acaba yeterli düzeyde uygulama ve oyun bulabilirmiyim, bir sıkıntı yaşarmıyım bu konularda ?? Şimdiden bilgileriniz için teşekkürler..

~TaRaN~

~TaRaN~

Üye
Bende C7-00 yani 701'in 1 alt modeli var. Symbian Anna güncellemesini yaptığın anda 701'den farkı kalmıyor. c7'nin hızından çok memnunum. Tahminimce x6 da kendi kendine resetlemeye başlamıştır. Para sorun değil dersen 701 alabilirsin fakat c7 almanı tavsiye ederim. Paran cebinde kalsın. İkisinin tek farkı ana ekran tuşlarının yeri. C7'nin işletim sistemini güncellersen fark kalmaz. Ayrıca 701 veya c7 ile mesj yazarken zamanında x6 aldığına pişman olacaksın :D

Why Always Me

Why Always Me

Üye
    Konu Sahibi
Ben de bu telefonu almayı düşünüyorum ama kafamdaki tek soru işareti uygulama ve oyun. Acaba yeterli düzeyde uygulama ve oyun bulabilirmiyim, bir sıkıntı yaşarmıyım bu konularda ?? Şimdiden bilgileriniz için teşekkürler..

Uygulama,Oyun Vs. Konularında Kafan Rahat Olsun :)
Cihazı Dün Aldım İçinde Şuan 13 Tane Oyun Var Yeni Yüklediğim :)

----------Eklendi @ 21:25:46 ---------- Yazıldı @ 21:22:55 ----------

Bende C7-00 yani 701'in 1 alt modeli var. Symbian Anna güncellemesini yaptığın anda 701'den farkı kalmıyor. c7'nin hızından çok memnunum. Tahminimce x6 da kendi kendine resetlemeye başlamıştır. Para sorun değil dersen 701 alabilirsin fakat c7 almanı tavsiye ederim. Paran cebinde kalsın. İkisinin tek farkı ana ekran tuşlarının yeri. C7'nin işletim sistemini güncellersen fark kalmaz. Ayrıca 701 veya c7 ile mesj yazarken zamanında x6 aldığına pişman olacaksın :D

Aynı Benim Gibi Yani :D
Aldım Zamanında X6 ' yı Kullandım, Dün Aldım 701 ' i Değişimi Hissediyorum :D

seko14

seko14

Üye
bu ay içinde bende almayı düşünüyorum...n8 kullanıorum şu anda... alınca yorum yazarım...

ertu55

ertu55

Üye
millet bende alıcam bu 5800 ın tarihi geçmek üzere 701 görünüş olarak hoşuma gitmedi ama vodafone dan alıcam aylık 15 lira diyor sitede alcam galiba ne dersiniz kullanan arklr.

Why Always Me

Why Always Me

Üye
    Konu Sahibi
millet bende alıcam bu 5800 ın tarihi geçmek üzere 701 görünüş olarak hoşuma gitmedi ama vodafone dan alıcam aylık 15 lira diyor sitede alcam galiba ne dersiniz kullanan arklr.

Harika Bir Telefon Kardeşim Tavsiye Ederim Cihazla İlgili Soruların Olursa Yanıtlarım :)

ertu55

ertu55

Üye
aslında 5800 dan memnundum ama miyadı doldu galiba telefon görüşmesindeyken hoparlörden ses gidip geliyo n8 vardı aklımda ama,bunu görünce dedim bi bakıyım şu anda nakit alamam vodafone dan taksitle alıcam.ekran parlaklığını yazmışlar bi forumda iyi değil diye ama galiba alıcam teli hoşuma gitti alınca yazarım sağolasın.

Üst Alt