Bende C7-00 yani 701'in 1 alt modeli var. Symbian Anna güncellemesini yaptığın anda 701'den farkı kalmıyor. c7'nin hızından çok memnunum. Tahminimce x6 da kendi kendine resetlemeye başlamıştır. Para sorun değil dersen 701 alabilirsin fakat c7 almanı tavsiye ederim. Paran cebinde kalsın. İkisinin tek farkı ana ekran tuşlarının yeri. C7'nin işletim sistemini güncellersen fark kalmaz. Ayrıca 701 veya c7 ile mesj yazarken zamanında x6 aldığına pişman olacaksın
Bunu ciddi ciddi mi söylüyorsun
güldürme beni.İlk olarak 701'in C7'ye üstünlüklerini yazayım ;
1 Ghz işlemci 512 MB Ram (Sadece 1 ghz üstü telefonlara oyunlar çıkmaya başladı ileride bu uygulamaların sayısı daha da artacak)
Dünyanın en güçlü grafik işlemcilerinden birini kullanıyorki bu ileride çok büyük fark oluşturacak.
Orjinal Nokia Carla Güncellemesini alacak.
Yazılımsal oynamalar ile ileride video kalitesi arttırılabilecekmiş.
Dünyanın en parlak ekranına sahip telefonu.
Bunlara karşılık C7'nin bir üstünlüğü yok ayrıca yazdıklarım öyle küçük farklar değil hepsi hayati önem taşıyan ve telefonu 1 seneden fazla kullanacak arkadaşlar için büyük avantaj sağlayacak farklar.Tabi yazdıklarımın etkisiyle bazı oyunların açılış sürelerindeki farklar işletim sisteminin stabil çalışması internete bağlanma hızının farklılığı v.s bir çok unsur var fakat yazma gereği duymadım.Yani ikisinin tek farkı ekran tuşlarının basık yada çıkık olması değil.