Ya Ben Kullanıyorum wi-fi var vede çok güzel yapmışlar. Çekim Gücüdde oldukça kuvvetli
Ya Ben Kullanıyorum wi-fi var vede çok güzel yapmışlar. Çekim Gücüdde oldukça kuvvetli
ben telefonu aldım ama hala arkasında iki tane mi bir hoparlör mi var kestiremedim araştırmam da 1 yazıyor ama arkada iki tane var gibi duruyor...

Biri Hoparlör Diğeri Mikrofon arkadaşım .
Soldaki Hoparlör Sağdaki Mikrofon deneyebilirsiniz C7'de de böyle bir durum var Sırf tasarımı hoş dursun diye yapılmış ama Video çekerken mikrofonun arkada olması çok işe yarıyor .![]()
"c" yerine "g" ler olacakdıarkadaşlar ben alalı 4 gün oluyor hala özelliklerini çözemedim tek kelimeyle mükemmel telefon galaxy den appleden iphone den farkı yon fiyat olarakta yarısı c7 den üstün 1 cb ram 1 chz ram wifi var dünyanın en parlak ekranına sahip 3.5 ekran kesinkikle tavsiye ederim
Biri Hoparlör Diğeri Mikrofon arkadaşım .
Soldaki Hoparlör Sağdaki Mikrofon deneyebilirsiniz C7'de de böyle bir durum var Sırf tasarımı hoş dursun diye yapılmış ama Video çekerken mikrofonun arkada olması çok işe yarıyor .![]()
sadece işlemci farkı için 160 tl fark verilmez gerisi bildiğimiz c7 işte.
acaba nokia elinde kalan c7 lerin ramini değiştirip mi yaptı bu işi, işkillendim şimdi.![]()
sen hala uykudasın daha 1 yıl bile olmadı N8 e 1000 tl vereli ne çabuk unuttun sen kendinle çeliştin şimdi nokia yı sen de kötülemiş oldunnokia'yı kötüleyenlerden bıkmıştım artık... herkeste bi nokia düşmanlığı. anlamadım gitti... nese ki iyi şeler söleyenlerde var.. yıllardır nokia kullanıorm... ve memnunum.. şuanda n8 kullanıorm. ama işlemci ve ram aartışı 701 almama neden olacak gibi.. 950 lira vodafone bayisinde. sözleşmesiz net fiyat..