Nokia 701 Hepsiburada'ya Gelmiş ..! İşte Fiyatı..

Sponsorlu Bağlantılar

metinakrep

Üye
8 megapiksel kamera
Ekran üzerinde kullanımı kolay dokunmatik kontrollere sahip tam ekranlı 16:9 vizör
3. nesil çift LED flaş
Yüz tanıma yazılımı
Yüz izleme
Tam odak
Odak uzaklığı: 4,3 mm
F numarası/diyafram açıklığı: F2.8
2x (digital)
Otomatik kırmızı göz giderme
Otomatik hareket bulanıklığı azaltma

ayrıca vodafoneden 24 ay taahhütle 720 liraya geliyor

pRime.

pRime.

Üye
8 megapiksel kamera
Ekran üzerinde kullanımı kolay dokunmatik kontrollere sahip tam ekranlı 16:9 vizör
3. nesil çift LED flaş
Yüz tanıma yazılımı
Yüz izleme
Tam odak
2x (digital)

Fiyat çok iyiymiş ya.

hoss

hoss

Üye
nokya ya verilecek her para ölü yatırımdır , nokya devri bitti artık siz kabul etmesenizde

deLudoLu

Üye
telefonu burda vodafoneden ilk ben aldım sanırım . 2 gün oldu alalı suan bi sorun yok
symbian belle 6 giriş ekranı var.
oyunlar gayet iyi . şarjıda baya dayanıyor

Kamerası C7 ile aynı fark yok gibi .

neojima

Üye
[/URL] Uploaded with [/IMG]

WIFI var diyen arkadaşıma gelsin görsel hepsiburada.com dan alınmıştır...

distakjo

distakjo

Üye
bu c7+1

pRime.

pRime.

Üye

Wifi yok diyen arkadaşa gelsin. direk olarak NOKIA'dan alınmıştır. :oke:

buyrun bir de ss:

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL

oxman

Üye
arkadaşlar almaya niyetiniz varsa
şu anda sadece siyah rengi var ve vodafone shoplarda 900 tl, daha fazla vermeyin
999 liraya hepsiburada kendi yapmış
ben alırken 930 yazıyordu etiketi,bu neiş dedim 900 değilmi yaparız dedi..kanmayın

mensir

mensir

Üye

Wifi yok diyen arkadaş 2 gun once aldım wifi yok dıyosun Hepsıburada ne yazsa ınanacakmısın ? ( E madem buda sana gelsin )

Del Rey

Del Rey

Üye
Ram 512 MB diye biliyorum ben. Eğer Ram 1 GB ise gerçekten alınabilitesi yüksek bir telefon olur. Ben C7 kullanıyorum. Terfi edebilirim bu telefona.

Symbian^3'ün RAM değerlerinin diğerlerine karşı düşük olmasına bakmayın. S^3 sanal RAM de destekliyor. Hiçbir S^3 cihaz kolay kolay hafıza dolu uyarısı vermez.

hoss

hoss

Üye
burası babanın sitesi degil arkadasım istediğimi istediğim yerde söylerim bu seni alakadar etmez

Fikrini git başka forumda söyle, senin gibilerden fikir alacak değiliz. ;)

pRime.

pRime.

Üye
burası babanın sitesi degil arkadasım istediğimi istediğim yerde söylerim bu seni alakadar etmez

İnsanları rahatsız etmeye hakkın yok senin! Ya adam gibi yazarsın ya da çekip gidersin! Senin gibi çoluk çocukla uğraşıcak takati yok kimsenin!

serinaga

serinaga

Üye
C7 den çok bir farkı yok bence, işlemci ve RAM çok çok biraz daha rahatlatır ama C7 son derece rahat bir telefon zaten ...

emreilhan

emreilhan

Üye
    Konu Sahibi
Ya her şey iyi güzelde ben C7 ile 701 arasındaki farklara bakarken C7'nin özellikleri 701'den daha düşük olmasına rağmen geçişlerde felan daha hızlı gördüm C7'yi. Şimdi bu 701'de belle var ve donanım olarak daha üstün fakat C7'de anna ve donanımın daha düşük olması nedeniyle doğal olarak 701'in daha hızlı olması gerekti. Şimdi bu ana ekrandaki geçişlerde yavaş olmasının sebebi belle mi ? -Ki öyle görünüyor. O zaman belleye geçmenin bir mantığı varmıdır beyler ? Birde ben 701 alsam ona anna yükleyebilir miyim bunu hiç düşünen var mı ?

kizmabilader

Üye
Arkadaşlar hb den alışveriş yapmayın divini döverseniz belli bir zaman sonra :)

merve_189

Üye
Gerçekten çok güzel telefon ben 5800 kullanıyordum ama malesef bozuldu :) Şimdi C7 almayı düşünüyordum takiii bu telefonu reklamlarda görene kadar. Alırsam belli bir zaman geçtikten sonra alabilirim. Belki ucuzlar hem tek rengi varmış nokianın sitesinden bağtığımda 3 renk görünüyordu. Moru tercih edebilirim ve özellikleride gerçekten mükemmel. bana göre kusursuz bi telefon. :d:

qsaw

qsaw

Üye
8 megapiksel kamera
3. nesil çift LED flaş
Yüz tanıma yazılımı
Yüz izleme
Tam odak
2x (digital)

:hmmm 24.15=360 tabi kampanya bedelini saymazsan

----------Eklendi @ 15:38:10 ---------- Yazıldı @ 15:36:28 ----------

Ya her şey iyi güzelde ben C7 ile 701 arasındaki farklara bakarken C7'nin özellikleri 701'den daha düşük olmasına rağmen geçişlerde felan daha hızlı gördüm C7'yi. Şimdi bu 701'de belle var ve donanım olarak daha üstün fakat C7'de anna ve donanımın daha düşük olması nedeniyle doğal olarak 701'in daha hızlı olması gerekti. Şimdi bu ana ekrandaki geçişlerde yavaş olmasının sebebi belle mi ? -Ki öyle görünüyor. O zaman belleye geçmenin bir mantığı varmıdır beyler ? Birde ben 701 alsam ona anna yükleyebilir miyim bunu hiç düşünen var mı ?
701 e anna yükleyemezsin ve evet bir belle biraz daha agır bir işletim sistemi en azından testler öyle gösteriyor

Üst Alt