Nokia 701 Hakkında Bilgi Sahibi Olan Gelsin.

Sponsorlu Bağlantılar

chucky35tr

Üye
    Konu Sahibi
Annem vodafone kullanıcısı, ondan yararlanıp alsam aveada kullanamıcam. :( Tek çarem internetten almak. Ama arkadaşın dediği gibi bu siteden alınca telefon ingilizce mi olucak ? İngilizce olduktan sonra internetten türkçe yama gibi yada herhangi bir yerden türkçeye çevirme ihtimalim olabiir mi ??

Uqur5445

Üye
701 de internetten video izlenıyormu

maxici55

Üye
evet izleniyor

Del Rey

Del Rey

Üye
Denedim. Ekranı dedikleri kadar var. En düşük düzeyde bile neredeyse N8'in en üstü ile eşit gibi görünüyor. Arayüz SGS 2'den bile daha yumuşak ve hızlı. İnternette en fazla 6 sekme açılabilmesi eksi özelliği.

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Denedim. Ekranı dedikleri kadar var. En düşük düzeyde bile neredeyse N8'in en üstü ile eşit gibi görünüyor. Arayüz SGS 2'den bile daha yumuşak ve hızlı. İnternette en fazla 6 sekme açılabilmesi eksi özelliği.

Opera yüklersin 6 sekme sorunun biter...

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
6 sekme neyine yetmiyor bilgisayar mı bu?

• Beğen
Tepkiler: serbest888
Türe

Türe

Üye
Bunlar iftira Nokia yı cekemeyenler var :aha: Bende alacam Nokia 701 Vodafone ve internet satışları var. Fiyatlar ise
Vodafonede Min:900 Lira - Max:1100 Lira
İnternet satışında Min:800 Lira - Max:989 Lira

kesinlikle katılıyorum samsung kullanıyorum lakin sezarın hakkı sezara dostum :oke:

• Beğen
Tepkiler: andreoni
1mNeverLose

1mNeverLose

Üye
Ya arkadaşlar ben akakce.com daki sitelerden alıcam, ucuz hemde. Fakat bir arkadaş yorum atmış; dili ingilizce olabilir gibisinden. Bu siteden alıcam. Dil ingilizce mi olucak? Bilgisi olan yardım etsin.

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
701 i sadece vodafone satmıyor Nokia clublarda ve teknoloji mağzalarında mevcut fiyatı 920 980 arası doğru bir tercih olur cihaz gerçekten hakkını veriyor iyi forumlar.

rssc19

Üye
hocam sizin cihazda nfc destekli asphalt 5 ve angry birds üzerinde geldi mi?
bende cihazla beraber geldi fakat geri yükleme yaptıktan sonra geri gelmedi. acaba telefon bayiinde mi yüklediler oyunları onun için mi gelmedi oyunlsr?
asphalt 6 ya gelince; 701 kasıyor çünkü işletim sistemi bell. bell'e göre versiyonu çıkınca kasılmalar kesilecektir. yoksa fiziksel özellikleri c7 nin iki katı.
kardeşim 701 bendw kullanıyorum telefonunda virüs te olabilir bir virüs programı yükle vevirüs birazcık kasıyordu bwn yüklwdim bazı uygulama be içerikleri telefon açmadı sildim ama şimdi çok iyi oldu

- - - Eklendi - - -

arkdslar mrb, bn yenıyım bu sıtede, bn 701 aldım ilk gunler cok gusel calısıodu sonra veri sil geri yukle yaptım oyunlarım duvar kagıtları gıttı,,sonrasında telefonda takılmalar basladı menuyu assagıya yukarıya dogru ıterken takılmalar oluyor, acaba yardımcı olabılırmısnız neden olur????

kardeşim kesinlikle virüs vardır

asigsasi

asigsasi

Üye
ne virüsü yanlış yönlendirmeyelim symbian telefonlara virüs girmez

mrgoxel

mrgoxel

Üye
bir sene olmuş mesajlar yazılalı:nono: adamlar telefonlarını bile satmıştır ne bu ya:d: