Nokia 701 Almak İstiyorum Fakat!

Sponsorlu Bağlantılar

pRime.

pRime.

Üye
Dandik diyosunda işlemcisi senin telden daha güçlü az fark olsada neyse konu dağılmasın

Sen belli ki çok beğenmişsin ace'i c7'yi satıp en kısa zamanda bi tane al. Mumla ararsın c7'yi. :oke:

WeiLSiDe

WeiLSiDe

Üye
adam deseki 500 tl bütçem var diye ona da SII al derlermi acaba merak ediyorum :kop:

musty522

Üye
    Konu Sahibi
adam deseki 500 tl bütçem var diye ona da SII al derlermi acaba merak ediyorum :kop:

ilaki kardes güldüm baya :D 701 alacağım ama sgs 2 yi düşünmüom değil çok üvgüler var yılların nokiacısıyım ama sgs 2 gerçekten araştırdım güzel bir telefon alırsam ilk defa samsung telefonum olcak ve bana çok acayip gelcek

• Beğen
Tepkiler: fatih_347

merve_189

Üye
Veri ağıGPRS/EDGE B sınıfı, çoklu yuva sınıfı 33HSDPA Cat10, 14,4 Mb/s'ye kadar maksimum hız, HSUPA Cat6 5,76 Mb/sGSM CS veri 9.6/14.4/HSCSD MSC6GSM GPRS veri sınıfı 33, GSM EGPRS veri sınıfı 33, DTM 32UPnP destekli WLAN IEEE802.11 b/g/nTCP/IP desteğiVeri modemi görevi görebilme yeteneği yazıyor. Şimdi C6-01 mi iyi wireless bağlantısında yoksa 701 mi? Ciddi alıcısıyım da :) Kararımı verdim gibi. Bir tek şu wifi bağlantı hızı kaldı. İnternette hangisinden daha iyi verim alabilirim.

ikisininde Wireless versiyonu aynı. Yani 802.11 b/g

SilentOne

SilentOne

Üye
kesin derler :D

andreoni

Üye
alacak olan arkadaşlar iyice araştırın. Nokia shoplardan bir tanesinde 899 tl iken diğerinde 979 tl. Fiyat araştırması yapmadan almayın. Türkiyeye sadece siyah kasa giriş yapmış bu arada. Metalik ve mor olanı daha yok. Metalik gelene kadar beklemeye devam.. :)) inş çabuk gelir.

bayram111

Üye
alacak olan arkadaşlar iyice araştırın. Nokia shoplardan bir tanesinde 899 tl iken diğerinde 979 tl. Fiyat araştırması yapmadan almayın. Türkiyeye sadece siyah kasa giriş yapmış bu arada. Metalik ve mor olanı daha yok. Metalik gelene kadar beklemeye devam.. :)) inş çabuk gelir.

Arkadaşlar ben telefonu aldım nokia 701 yani. :)
Bu şekilde gülmek isterdim ama malesef 2. haftadan sonra surat ifadem ::(:(:(:( bu oldu. Memnun değilim. Nedenlerim önceden nokia 5800 EM kullanıyordum sarjım en azından 2 gün gidiyordu. Yavaş mıydı evet 701 e gore elbette yavastı. neyse gps sadece haritalar üzerinden çalışıyor. koordinat en boylam yukseklik alamadım. 5800 gibi değil. Ekran parlak. Hiç kurcalamazsanız 1 gün ucuucuna yeter sarj ama azcik elleşin kesin yarı yolda kalırsınız. Hafif zarif ama telefon kitleniyor. Günde en az 2 defa reesetliyor kendini mobil veri olayı var bunda kapatırsan ne ala ama bazen kapalı olsa bile bağlanıyor. Bakıyorum hiç bir şey açık diil. Arkadaşlar virüs dicek veya ayarlar dicek ama diil bilgisayar teknisyeniyim ayrıca kaç yıldır nokia kullanıyorum ayarlardan değil. Bu telefon sanki arkamdan iş ceviriyor bütün güncellemeler kapalı ve aktif değil onuda geçtim mobil veri kapalı o kapalıyken istesenizde bağlanamazsınız ama telefon kendi çapında bağlanıyor. neye niçin bağlandığı da belli değil. Ses tatmin edici diil sabah zor uyandırıyor. Ahhh 5800 :) fırlatırdı yataktan :) dokunmatik yeterince hasas. Dokunmatik termal yani ısıya duyarlı iyi olmuş kanatimce 1ghz işlemci ve diğer teknik ekipmanlarıyla cok daha fazla bektim vardı doğrusu.

Symbianist

Symbianist

Üye
Şu dokunmatige bir ben ısınamadim galiba, üşüyorum.

Lenneth

Üye
Bu şekilde gülmek isterdim ama malesef 2. haftadan sonra surat ifadem ::(:(:(:( bu oldu. Memnun değilim. Nedenlerim önceden nokia 5800 EM kullanıyordum sarjım en azından 2 gün gidiyordu. Yavaş mıydı evet 701 e gore elbette yavastı. neyse gps sadece haritalar üzerinden çalışıyor. koordinat en boylam yukseklik alamadım. 5800 gibi değil. Ekran parlak. Hiç kurcalamazsanız 1 gün ucuucuna yeter sarj ama azcik elleşin kesin yarı yolda kalırsınız. Hafif zarif ama telefon kitleniyor. Günde en az 2 defa reesetliyor kendini mobil veri olayı var bunda kapatırsan ne ala ama bazen kapalı olsa bile bağlanıyor. Bakıyorum hiç bir şey açık diil. Arkadaşlar virüs dicek veya ayarlar dicek ama diil bilgisayar teknisyeniyim ayrıca kaç yıldır nokia kullanıyorum ayarlardan değil. Bu telefon sanki arkamdan iş ceviriyor bütün güncellemeler kapalı ve aktif değil onuda geçtim mobil veri kapalı o kapalıyken istesenizde bağlanamazsınız ama telefon kendi çapında bağlanıyor. neye niçin bağlandığı da belli değil. Ses tatmin edici diil sabah zor uyandırıyor. Ahhh 5800 :) fırlatırdı yataktan :) dokunmatik yeterince hasas. Dokunmatik termal yani ısıya duyarlı iyi olmuş kanatimce 1ghz işlemci ve diğer teknik ekipmanlarıyla cok daha fazla bektim vardı doğrusu.

Demek ki 1 ghz de olsa, 512 mb ram de olsa Symbian dan hayir gelmiyor..

pRime.

pRime.

Üye

reset ve az şarj gitmesi sorununu belle kullanan bir cihazda ilk kez duydum cihazı servise vermeyi düşündünüz mü?

----------Eklendi @ 21:22:31 ---------- Yazıldı @ 21:21:42 ----------

Demek ki 1 ghz de olsa, 512 mb ram de olsa Symbian dan hayir gelmiyor..

hani android'de sorun çıkınca milyonda birlik hata oluyor ya bunda da öyledir Hakan. :)

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

reset ve az şarj gitmesi sorununu belle kullanan bir cihazda ilk kez duydum cihazı servise vermeyi düşündünüz mü?

----------Eklendi @ 21:22:31 ---------- Yazıldı @ 21:21:42 ----------

hani android'de sorun çıkınca milyonda birlik hata oluyor ya bunda da öyledir Hakan. :)

gerçekten bir sorun olmasa böyle olmaz,aynı ilk galaxy nexus un sorunu gibi,değil mi Hakan.

qsaw

qsaw

Üye
defolu mal vermişler sana

Lenneth

Üye
pRime.

pRime.

Üye
İlk Galaxy Nexus ta sorun yoktu ki, yanlislikla gelistirici cihazlarindan birini paketlemisler..

yani diyoruz ki bir cihazdaki sorunu tüm sisteme mal etmeyin, bak ben ace yavaşladı konusunda yapınca nasıl da canınız yandı. :)

Lenneth

Üye

yani diyoruz ki bir cihazdaki sorunu tüm sisteme mal etmeyin, bak ben ace yavaşladı konusunda yapınca nasıl da canınız yandı. :)

Serdar Symbianlarda sorun bir cihazda degil, cogunda :) Fark var.

Üst Alt