eaagent
Üye
yok kardeş nokiadan uzak dur symbiandan hele kaç derim o parayı vereceksen android al. Burda tabiki nokiayı övüyorlar tamam bizde aksine birşey demedik ama ben taa bu n8 in yeni çıktığı zamanlarki elemanları bilirim az tartışmadık . Hala telefon hızlancak diye bekleyenimi dersin yksa çoktaan üstüne 10 telefon değiştirip IOS a androide geçenimi dersin. Nokiadan uzak dur o yuzden. Eski modeller için diyorum n8 dir c7 dir. O donanıma (cpu ram) akıllı telefon olmaz yeniler içinde symbiandan bişey olmaz. kolay gelsin.
Sen bence şu bada forumuna geri dön.
Dogru soyleyeni 9 koyden kovarlar
Symbian belle'in süper bi sistem olduğu inkar edenler yalancıdır doğru dedin Hakan.
Dostum nerden öğrendiysen yanlış öğrenmişsin
C6-01 ve 701 Nokia nın en parlak ekranlı telefonları ve ikisinde de Clear Black Display ekran var ve bu ekranın özelliği özellikle güneşli ortamlarda bile diğer ekranlara göre çok daha rahat görülebilmesi ve daha canlı durması. N8-C7-X7 gibi modellerde CBD yok.
Bu galaxy s2 diyenler neyin kafasını yaşıyor acaba? Arada 600tl'den fazla fiyat farkı var. Hadi gs2'nin fiyat performans olarak dengi bir telefon olsa tamam önerirsin de bu kadar da kör olunmaz ki?
arkadasımızın mesajını okursanız 1300 tl ye kadar olabılır yazmıs.. buna ıstınaden yıne soyluyorum: O FIYATA TELEFON ALACAKSANIZ GALAXY S2 TAVSIYE EDERIM ARKADASIM!!!!!!!
çıkar parayı hemen göndereyim sanaarkadaşım bilmeden düzbastı konuşmuyoruz amacımız da burada insanları kandırmak değil onlara yardımcı olmak teşekkür ederim
çıkar parayı hemen göndereyim sanaarkadaşım bilmeden düzbastı konuşmuyoruz amacımız da burada insanları kandırmak değil onlara yardımcı olmak teşekkür ederim
kardeş 1300 değilde o telefon 1450 civarı felan var en ucuzu 1354 tl felan gördüm tamam 1300 e de vardır ama ben görmedim sen var diosan vardır ne amaç çıkarında olacaksınki 1300 e de var diye insanları kandırasın 1300 e de varsa vardır sen 1200 desen inanmazlarda 1300 inanılır çnkü 1354 tl yede var sıfır kvklı o 1300 e satanlar anlaşmalı mağzalardır belkide
Nokia 701 Almak İstiyorum Fakat C7 İle Arasında Bir Sürü Özelliklik Olduğu Halde Afedersiniz Ama Telefonu Yerin Dibine Sokmuslar Bu Yüzden Sizden Ricam Sadece 701 i Kullananlar + Özelliklerini Saysınlar Ekranı C7 ye Göre Nasıl Hızı Nasıl Her Kafadan Bir Ses Çıkmış Ve Benim Haliyle Kafam Karıştı Dediğim Gibi Lütfen Sadece 701 i Kullananlar Nasıl Bir Telefon Olduğunu Ve C7 ye Göre + Larını Yazmalarını Rica Ederim
Not:Eğer Mümkünse Video Çekip Sesli Ve Görüntülü Tanıtım Yaparbilirseniz Çok Makbule Geçer Arkadaşlar
Teşekkürler Saygılarım Mustafa YAŞAR
Bazı Arkadaşlar Ne Kadarlık Bir Ürün Felan Bakıyorsunuz Diye Sormuslar Söyliyim Dedim Bende 850-1200 Arası Bir Telefon Bakıyorum Görüntü Kalitesi Canlı Bir Telefon Olsun Ve Camerası İyi Olsun Diğer Özellikler Çoğu Yeni Telefonda Var Zaten İşlemci Hızı Felan Hepsi Yüksek Oluyor Yeni Çıkanlarda Dediğim Gibi 850-1200 Tl Civarı İyi Bir Cihaz İstiyorum En Fazla 1300 Olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?