Nokia 700 almak istiyorum ama bir sorum var.?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xqz5

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 700 almak istiyorum ama bir sorum var.?
Arkadaşlar hepsiburada.com da nokia 700 . 700 lira yaziyor. Ancak akakce.com da 600 tlden başlayan sıfır fiyatlar var. Bunlardan alsam ne kadar güvenilir olur ki.? 100 lira kadar fark olunca tereddüt ediyor insan ama alınsa güzel olur. 700 liram yok su an onun için sordum. Ne kadar güvenilir sizce o siteler.?

- - - Eklendi - - -

site ismi yazmak yasakmiydi bilmiyorum. Eğer yasaksa konuyu silebilirsiniz.

ANIL

ANIL

Admin
dikkat ettiysen verdiğin siteden satın almıyorsun. site seni fiyatlara göre satıcılara yönlendiriyor onlara dikkat etmen gerek.

xqz5

Üye
    Konu Sahibi
Sonuçta onlarda genpa kvk garantili ürünler vermiyorlar mi. Cihazi acmis olma ihtimalleri var mi ki. 700 lira param olsa hiç düşünmem alirimda yok ışte. Şu an kullandığım telefonda bozuk. Para biriktirmeye takvim yok. Özelliklerine baktım çok güzel telefon :) umarim uygun fiyata bulup alırm inşallah. Alamazsak 603 ya da galaxy ace alacam.

salca

Üye
sıfır al bence ugrasma

asigsasi

asigsasi

Üye
internet üzerinden alma derim

xqz5

Üye
    Konu Sahibi
Telefonculardan alacamda fiyatların açıkçası onlarda kaç lira olduğunu bilmiyorum. Sadece internetten baktım fiyatlara. Hepsiburada da fiyatların tavan yaptığı kesin yani en fazla 700 liradir nokia700 650ye bulursam alacam

chartall

Üye
aksaray da yaşıyorum kardeşim yarıyıl tatilinde almıştım telefonumu nokia 700 ü 720 tl ye şu an 620 tl diyor sıfır fiyatı bence sende bi kaç telefoncuya sor araştır derim.

Bende kullanıyorum ve memnunum tavsiye ederim kardeşim.

xqz5

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah cevaplarınız için 620 lira civarı ise güle oynaya alırım telefon çok güzel

Metin MF

Metin MF

Üye
ben turkcell bayide akraba olduğu için nokia 603'ü 600 yerine 480 liraya aldım bayiden :D

xqz5

Üye
    Konu Sahibi
oh oh Kıyakmis .d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt