Nokia 603 FP2 HAZAN EDITION™ v4.3.1 [113.010.1506] GÜNCELLENDİ!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
gerçekten yaparım.çünkü sevdiğim işleri yapmak güzel oluyor.ama çok araştırmam lazım üzerinde çalışmam lazım abi

- - - Eklendi - - -

bu arada video pro programını gömer misin cfw ye :)

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
gerçekten yaparım.çünkü sevdiğim işleri yapmak güzel oluyor.ama çok araştırmam lazım üzerinde çalışmam lazım abi

- - - Eklendi - - -

bu arada video pro programını gömer misin cfw ye :)

unutmazsam eklerim ;)

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
abi unutma ya çok güzel bi program o.normalde çalışmıyor ama gömülü halde çalışıyor.bu arada kaç gün sonra çıkacak hazan cfw :)

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
abi unutma ya çok güzel bi program o.normalde çalışmıyor ama gömülü halde çalışıyor.bu arada kaç gün sonra çıkacak hazan cfw :)

Daha onceki versiyonlarda kullanmistim, hangi versiyon hatirlamiyorum. Guzel program fakat yer kapliyor.

Bakalim istediklerimi yapabilirsem bu aralar cikartabilrim. Su guncelleme sorununu gidermeye calisiyorum. Core a gomulu olmasi gereken guncellemeler update yaptigimda tekrar gozukuyor.

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
olsun abi yer kaplasın o çok iyi program. göm sisteme :) hangi güncellemeler ki abi galeri güncellemesi falan mı

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
Cfw Ne Zaman Çıkacak Ya :D

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
abi sakın sakın :) bize şaka yapma :)

ibyz07823

ibyz07823

Üye
eline sağlık süüpper ama bir sorun var bazı programlarda yazı yazmak için klavye çıkmıyor örneğin fatih sms programıında numara yazamıyorum klavye çıkmıyor sadece benden kaynaklu olabilirmi yoksa hep simi öle

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
eline sağlık süüpper ama bir sorun var bazı programlarda yazı yazmak için klavye çıkmıyor örneğin fatih sms programıında numara yazamıyorum klavye çıkmıyor sadece benden kaynaklu olabilirmi yoksa hep simi öle

Sistemin genel isleyisinde klavyede sorun yoksa kullandigin programlarla CFW de kullanilmis olan klavye modu ile ilgili bir sorun yasiyor olabilirsin.

Bunun cozumu dilersen rofs3 icinden "qmltouchinput.dll" dosyasini sil ve oyle flashla. boylelikle CWF'nin orjinal klavye modunu kullanacaksin. Birde oyle gozlemlersin ;)

- - - Eklendi - - -

abi sakın sakın :) bize şaka yapma :)

Elimden geleni yapiyorum kardesim ;)

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
senin emeklerine sağlık abim :) bu arada rofs3 te private resoure sys system dosyaları var qmltouchinput.dll dosyası hangi klasorde? yavaş yavaş öğrenmem lazım bu cfw işini :)

ibyz07823

ibyz07823

Üye

Sistemin genel isleyisinde klavyede sorun yoksa kullandigin programlarla CFW de kullanilmis olan klavye modu ile ilgili bir sorun yasiyor olabilirsin.

Bunun cozumu dilersen rofs3 icinden "qmltouchinput.dll" dosyasini sil ve oyle flashla. boylelikle CWF'nin orjinal klavye modunu kullanacaksin. Birde oyle gozlemlersin ;)

- - - Eklendi - - -
sağol kardeş çok teşekkürler sıfır pürüz cfw ilk defa kullanıyorum ayakta alkışyoruz seni

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
senin emeklerine sağlık abim :) bu arada rofs3 te private resoure sys system dosyaları var qmltouchinput.dll dosyası hangi klasorde? yavaş yavaş öğrenmem lazım bu cfw işini :)

Rofs3/sys/bin/qmltouchinput.dll

;)

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -
sağol kardeş çok teşekkürler sıfır pürüz cfw ilk defa kullanıyorum ayakta alkışyoruz seni

Rica ederim kardesim,

Elimden geleni yapmaya calisiyorum.

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
abi forumda sistem modlama bolümünde tarayıcıyı fixlemişler onuda eklermisin.mod olarak kullanılamıyormuş

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
abi forumda sistem modlama bolümünde tarayıcıyı fixlemişler onuda eklermisin.mod olarak kullanılamıyormuş

Oncelikle bilgilendirme icin tesekkur ederim.
Bizdeki tarayici surumu daha yuksek, ayrica 2. nesillerde deneyenler olmamis. Dusuk surumu sisteme gommeye gerek yok diye dusunuyorum. Duruma gore sen kendin cfw ye gomebilir ve deneyebilirsin kardesim.

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
abi hiç farkedememişim cidden.zaten anlamıştım aslında.çünkü bizde hiç donma sorunu falan yoktu ama işte direk başlığı okuyunca sana ileteyim dedim :) zatwn bizim browser daha iyiymiş:)bu arada tüm hazan versiyonlarını indirdim on numara oldu.canım sıkılınca deiştiriyorum :)

Üst Alt